Salono apsvietimas*

Pradėjo tadynis, Rugpjūtis 30, 2010, 10:51:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadynis

AVENSIS 2.0 TD 99 m., universalas. Neveikia salono apsvietimas, kai buna ijungtas i padeti "DOOR". Atidarai duris ar bagazine ir neisijungia sviesa. Kai padetyje "ON" veikia. Buvau issiardes, kontaktai geri. Gal kas zinote, gal yra kur kokia reliuke ar panasiai ? Jungikliai prie duru ir veikiantys (signalke ant ju pajungta), be to nebutu taip, kad visu 4 duru jungikliai neveikia.

HDPaulius

Sveiki, ir aš ieškau problemos sprendimo.

zally

Ir man taip buvo ,kol nepamaciau dar vienos lempos lubose:D
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Pulkininkas

Citatatadynis parašė:
AVENSIS 2.0 TD 99 m., universalas. Neveikia salono apsvietimas, kai buna ijungtas i padeti "DOOR". Atidarai duris ar bagazine ir neisijungia sviesa. Kai padetyje "ON" veikia. Buvau issiardes, kontaktai geri. Gal kas zinote, gal yra kur kokia reliuke ar panasiai ? Jungikliai prie duru ir veikiantys (signalke ant ju pajungta), be to nebutu taip, kad visu 4 duru jungikliai neveikia.
Tai ar ne taip ir turi būti?
Aš tai ir nustatau vasarą, kad atidarus duris, niekas salone nedegtų, o rudenį, perjungiu, kad atidarius duris mašinoje būtų švieselė. Tam ir yra perjungiklis, kad galėtum pasirinkti ko reikia....

tadynis

To Pulkininkas: perskaityk dar karta mano zinute, tada pamastes atrasyk. Aciu.

Pulkininkas

Neatsiminiau mintinai, kas ką reiškia :) Dabar pasižiūrėjau: On - visada įjungta, Off - visada išjungta, o Door - užsidega kai atidarai duris :D
Mastom logiškai: lemputė-ne, durų jungikliai-ne, nes negali visi būti blogi, saugiklis - gal gali būti? O gal signalizacija kalta?

tadynis

Pries idedant siganlizacija, lygiai tas pats buvo, todel ir rasau, nes kitaip paciam butu aisku, kad meistriukas kazka pripainiojo ir nesutvarke iki galo.

ryckak

is visu duru jungikliu signalas turi nueit i viena vita, issiaiskink kur ir rasi kas kaltas, issiaiskint gali ziuredamas el.schemas manuale

tadynis

Pulkininkas

Turbūt ne taip lengva rasti tą rasti tą vietą, kur laidai susirenka. Gal dar kartą patikrink jungiklį tą, kur ant lubų? Kontaktai sakai geri, bet stebuklų juk nebūna. Pažiūrėk ar ateina maitinimas ant tų kontaktų, kai durelės atidarytos.