Pavasaris "atėjo".. Ar tiktų 17" 7J ET55 ratai avensiui?

Pradėjo Mantvydas, Kovas 08, 2013, 10:03:35 AM

« ankstesnis - sekantis »

Mantvydas

Ar tiktų 17" 7J ET55 ratai avensiui? Ar nesitrins į posparnius?

Gal kas esat susidėję kažką panašaus?

sivra

Ir dar viena bėda auto po kelia plaukios magistralėj prie didesnio greičio. IŠ PRAKTIKOS
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Mantvydas

Kiek maximalus offset'as gali būti?  Bent internetas teigia.. 35-45mm? Bet ir to pačio subaru rašo 42-50mm, o ant originalių ratų nuo jo rašo OFFSET 55.. Gal aš kažką netaip suprantu? Gal kas galit paaiškinti?

mind

CitataMantvydas parašė:
Ar tiktų 17" 7J ET55 ratai avensiui? Ar nesitrins į posparnius?

Gal kas esat susidėję kažką panašaus?

Nezinau koks tinkamas tiksliai turi buti avensio II ET, bet sitas ryskiai didelis. Panasu, kad net 2 cm kiekvienas rats bus sulindes i vidu, baisiai atrodys ir bendrai tarpas tarp asies ratu sumazes 4 cm- vezimas su graziais ratais.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

capris

AŠ kai dar turėjau Avensi tai važinėjau su R18/225/40 tai nieko man niekas netryne į jokius posparnius ar kur kitur, Autostradoje tai plaukiodavo su prastom padangom, bet kai pakeičiau gero gaminto tai riediedavo labai gerai, ET buvo E42,

Mantvydas

Supratau, ne taip galvojau. Maniau kuo didesnis ET, tuo labiau į išorę eina.

sivra

CitataAutostradoje tai plaukiodavo su prastom padangom, bet kai pakeičiau gero gaminto  
PS padangos BRIDGESTONE 2 metu. Supratau kame reikalas netyčia pakeitęs ratus i tai kas priklauso šiam automobiliui. (Be reikalo tikrinta ir koreguota 2x ratu geometrija)
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Nerijus630

Prie to pačio norėjau paklausti ar uždėjus kitus lietus diskus ne orginalius ant avensio tiks tos pačios prisukimo veržės?  :)
TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D SIDABRAS

mind

CitataNerijus630 parašė:
Prie to pačio norėjau paklausti ar uždėjus kitus lietus diskus ne orginalius ant avensio tiks tos pačios prisukimo veržės?  :)

Jei verzles buvo ant lietu ratu, tai tiks, jei nuo skardu,tai nelabai, nors pvz as vazineju ir nieko tokio. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Nerijus630

siigiis

CitataNerijus630 parašė:

pvz man netiko tos pacios verzles nuo originaliu lietu ratu ant kitu lietu ratu...

siigiis

CitataNerijus630 parašė:
nu dabar yra orginalus R16, o as nusipirkau R18.

butu idomu pamatyt foto su r18 ratais..

kapsis

CitataNerijus630 parašė:
as pvz nusipirkau BORBETUS , naujus, tai verzles skyresi visiskai,  originalios remiasi i ratlanki lygia plokstuma, o borbetu -kugio forma, (arba atvirkciai, nepamenu), tai kadangi nauji  ratai eina su varztais tai problemu nera, kitu atveju reiktu pirkti atskirai....

Nerijus630

Va va pas mane kiek maciau ant naujuju disku varztams prisukti kugio forma..

Kartais ne tokius dėjai: http://www.autoaibe.lt/index.php?route=product/product2&path=1_49_1507&product_id=22063

donatass30