Padangos

Pradėjo dezpect, Spalis 08, 2008, 11:45:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

dezpect

Sveiki,
kokio dydzio padangas naudojate?
Pas mane 205/50 R16 ir turiu problemele - kai automobilis pilnas keleiviu, vaziuojant per duobutes lieciasi ratai i posparnius. Gali buti kad mano ratlankiu isnesimas perdidelis, bet tiksliai nezinau. Gal kam tokia pat problema buvo? Gal ka patarsit?

mind

Yra dvi išeitys- keisti ratus arba vežioti mažiau keleivių.
Toliau pagal savo fantaziją- galima išpjauti arkas... :) =)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

dezpect

po kolkas maziau keleiviu ir vezioju :) idomu ar iseitu toks variantas - pakeisti ratlankius su mazesniu isnesimu, o padangas palikti tas pacias , nes tiek vasarines  tiek zemines padangos apynaujos :) Tik bijau, kad mano variantas nebutu is fantastikos srities :)

mvideolt

Mano ex avensis tuėjo tokius pat batus, bet ratlankiai buvo, tariamai originalūs. Tokios bėdos nebuvo, kaltas išnešimas.

mind

O šaibos kartais nesudėtos?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kubilas

As tai kazkodel manau,kad reik paziureti i lipduka ,kuris yra ant vairuotojo dureliu stoijkes.ten buna rekomendacija ratu skersmens,plocio ir kiek oro pompuoti:D

dezpect

rekomenduojamos padangos kaip raso ant lipduko yra 195/60 R15, taciau kai pirkau jau buvo su r16 ratlankiais. Kaip ir sakiau nesinori keisti i r15 del nauju vasariniu ir zeminiu padangu. Na nebent po metu ar dvieju pasikeisciau :)

Jordan

Siaip tai su tokiu ismatavimu tau ir greitis skiriasi tikras, negu rodo ant prietaisu skydelio. Jei rekomenduojama 195/50 R15 , tai norint det R16 ratus gumos turetu buti 205/45 (40) R16. O 205/50 R16 zenkliai didokos, uztad ir liecia...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

dezpect

bet remiantis sia padangu skaiciuokle http://klubas.autos.lt/index.php?subj=readtopic&id=10 kaip tik 205/50 R16 atrodo geras variantas, o greitis beveik atitinka

Jordan

Citatadezpect parašė:
bet remiantis sia padangu skaiciuokle http://klubas.autos.lt/index.php?subj=readtopic&id=10 kaip tik 205/50 R16 atrodo geras variantas, o greitis beveik atitinka

ups :) biski netokiu skaicius vedziau. Siaip jo atitinka nors idealiai butu 205/55 R16. Tuomet isnesimas bus kaltas  greiciausiai.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

dezpect

dar reiks pasikonsultuoti kokiame nors servise :D

unholy

na kiek zinau rekomenduojama deti max vienu dydziu didesnius ratus ar padangas nei gamykliniai parametrai,tada savybes islieka tokios pacios.

iksas

pas mane 205/55 R16 problemu neturiu, kad ir pilnas galas.

Memelis

O ratlankiai pas tave ar originalus? Siaip tai neturi liestis tavo dydis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

dezpect

Ratlankiai neorginalus. Nebesuprantu as nieko. Uzidejau ziemines padangas tokio pat dydzio kaip vasarines buvo ir dabar nebeliecia.