nuspaudus sankabą atsiranda toks lyg metalo tinksėjimas

Pradėjo petroff, Gegužė 24, 2010, 23:59:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

petroff

Sveiki, gal kas turi kokių idėjų, kas čia galėtų bųti: automobilis Toyota Corolla Verso 2 l. dyzelis, 2003. šiaip kai užvedi viskas graziai veikia. tik kai nuspaudi sankaba atsiranda toks lyg metalo tiksėjimas (ar kažkas panašaus) iš apačios. Gal cia sankabai pabaiga ateina... siuo metu pabandziau - tai ji "nebuksuoja". spaudziasi minkstai. gal kam buvo kas panasaus nutike? Aciu is anksto uz mintis.

Edvatronas

Citatapetroff parašė:
Sveiki, gal kas turi kokių idėjų, kas čia galėtų bųti: automobilis Toyota Corolla Verso 2 l. dyzelis, 2003. šiaip kai užvedi viskas graziai veikia. tik kai nuspaudi sankaba atsiranda toks lyg metalo tiksėjimas (ar kažkas panašaus) iš apačios. Gal cia sankabai pabaiga ateina... siuo metu pabandziau - tai ji "nebuksuoja". spaudziasi minkstai. gal kam buvo kas panasaus nutike? Aciu is anksto uz mintis.

Smagratis?

audrius

Pirmiausia itarima kelia ismynimo guoliukas, o po to jau smagratis bet jei tik caksi nekreipk demesio, kai prades barsketi pasikeisi smagrati  i neplaukojanti ir viskas bus ok.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

NNZ

o pas šitas corollas tikrai plaukiojantis smagratis ėjo?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Pulkininkas

CitataNNZ parašė:
o pas šitas corollas tikrai plaukiojantis smagratis ėjo?
Puikus kalbos "šedevras":
Smagratis ėjo pas Corollą. Ir jis pas ją atėjo. Jiems abiem buvo gera. :D

Justas954

pas mane tas pats, bet meistrai pasake neverk, gal po kokiu metu kitu ir nueis smagratis saibom, pasikeisi i neplaukiojanti ir pamirsi, puse metu praejo nieks, nieko viskas toliau puikiai dirba :)

horn

jei nuspaudus sankabą garsas pastovus, turėtų būti išminamas guolis

verso

Kaip paprastai: nuvažiuoji į servisą, sakai - kažkas caksi, jie nežino, tada daro prielaidas, pagal kurias reikia arba pusę mašiniuko remontuoti, arba greičiau jo iš vis atsikratyti, kol dar viduryje kelio nesubyrėjo.
Aš ieškau - iš kur konkrečiai garsas. Tada duri meistrui pirštu į detalę - kalba būna žymiai konkretesnė.
Dabar apie jūsų bėdą: Mano Verso 2002 m. 1,8 VVT-i buvo lygiai tas pats. Caksi (tinksi) ta vieta, kur sankabos pedalas laikosi ant ašies. Du varžteliai (galima ir be jų) laiko apatinę mažą panelę. Ją nuėmus lengviau prieiti. Vieną ranką - ant pedalą laikančios ašelės, kita - staigiai paspaudinėkit pedalą. Ten gana didelis laisvumas, dėl to ir tinksi. Beje - nevisada, ar ne? Þiemą kol šalta - gana retai... Taigi aš pagal ant tos ašelės esančią "šaibą" iš plonos gumos (dviračio kameros, geriau dar plonesnės) iškirpau tokią pačia "šaibikę" su skyle viduryje, perkirpau vieną šoną (nes kitaip be pedalo nuardymo neuždėsit) ir paprasčiausiai užmoviau ant tos ašelės taikydamas, kad būtų prie pat pedalo laikiklio. Patepat konsistentiniu tepalu. Nebus jokio garso!
verso

mmersass

man tai ismynus ir atleidus  sankaba girdysi kazkoks burbuliavimas :|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

MantasT

Citatammersass parašė:
man tai ismynus ir atleidus  sankaba girdysi kazkoks burbuliavimas :|
Aš tokiu atveju atsisuku į žmoną ir paprašau nustoti burbuliuoti.

MantasT

Citatapetroff parašė:
mašina identiška, bet kol kas tokių problemų nėra - ateičiai žinosiu , kaip spręsti

Harko

Citatapetroff parašė:

Pas mane tas pats. GAl kas zino kaip autoriui baigesi? Skaiciau ta komentara kur kazkokia guma ideda kazkaip nerimtai nuskambejo:) Kazin cia isminamasis guolis ar sankaba?