sankaba*

Pradėjo andriuzz, Spalis 31, 2010, 19:53:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

andriuzz

sveiki
Pastebejau kad sankaba 4 ir 5 begiu sukabina beveik pilnai atleidus pedala. 1 ir 2 gerai, o 3 siek tiek daugiau atleidus. Lyg ir neveda garsu jokiu.Ko gero sankaba eina i pabaiga. kiek dar galima tiketis nuvaziuot su tokia sankaba?
Sito modelio 1999m 1.8 benzinas 7A-FE sankabos nepasizymi tvirtumu ar ne?

aciu uz atsakymus

horn

Aš saviškę keičiau prie 150 t. km, sankaba buvo visiškai nusidėvėjusi, bet viskas veikė. Greičių dėžę nuiminėjom nes išminant cypė išminamas guolis, išardžius pamatėm, kad sankabai ir diskatoriui jau buvo galas.
Kiek esu girdėjęs, sankabos 120-150 atlaiko, čia normalu, jei mažiau, reiškiasi apkrovos per didelės ar dragino ar kalnai, ar panašiai.
Patarčiau pasitikrinti skysčio lygį.

andriuzz

Patikrinsiu ryt. Tagi prabegus dabar 140kkm. Rida originali  pagal serviso knyga. Ko gero galas sankabai. Koki sankabos gamintoja rekomenduotumet? nenoriu det 'made in china'.

fennix

nu nezinau, man kazkaip laiko ta sankaba....
Nezinau ka galeciau parekomenduot... Aisin turbut.. is vidutiniu
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

NNZ

jo kaip fennix sako, Aisin, Valeo, paskui eina brangesnės/geresnės Saschs, Luk, Exedy.

p.s. kaip ir nėra made in china, nes yra made in Taiwan ir S.Korea ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

andriuzz

Paziurejau skycio lygi viskas su juo gerai. Pilnas bakelis. Nusprendziau bandyt vaziuot pakol ta sankaba visai uzlinks. Gal pavyks dar 5kkm nuvaziuot.

fennix

horn

Citatafennix parašė:
nu nezinau, man kazkaip laiko ta sankaba....
Nezinau ka galeciau parekomenduot... Aisin turbut.. is vidutiniu

Kiek taviškė laiko?

fennix

nezinau, per 30 000 km dar nekeiciau ir nebuksuoja... ir apskritai jokiu problemu normaliai vaziuojant... labai jau minksta ir maloni vaziuot yra bet labai smirdet pradeda kai apkrovos duodi...  Tai kazkaip speju kad 100- 150 000 bus jai... nes variklis dabar persoko 250 riba... O siaip vazineta kartais ir labai agresyviai :D
bet dabar ruosiu nauja varikli, tai bus ir nauja  sankba

horn

Mano peršoko 246 t km ir jau 100 t km kai aš ją turiu :)

andriuzz

Anksciau ar veliau ta sankaba keisti reikes. Teks keisti ir dirzeli ir stabdziu kalades taip pat. Pakol nepaseno sita tema prie to paties noriu paklaust. Kas nors gal girdejo apie Mikayo sankaba? Linkas http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Toyota_Avensis_1.8_1999/p/Car-Parts/car-transmission/Clutch-and-Associated-Parts/clutch-kit/?64182001J&1&f4fa18e8defe4168307d35b4cbb0e3ac00892189&CLUK Taip pat ateity reikes keisti stabdziu kalades ir pagrindini dirza. Gal kas dejo PAGID stabdziu kalades ar diskus?  Kaip ilgai tarnauja? Dirzelio komplekta galvoju arba ContinenalContitech ar SKF? aciu uz atsakymus

jonas1228

Zinau kas restauruoja toyotu,  sankabas (diskus,
diskatorius, smagracius, guolius).
Man net dave puse metu garantija ju tel
864794100

umunas

gal nevisai į temą, bet gal kas žinot už kiek šiais laikais servisai sankabos hidraulinį skystį keičia? vasarą pamiršau tai padaryti, o dabar jau nagams šalta, kad užsiimčiau. šalčiai prasidėjo, ir jau jaučiasi, kaip sankaba kieta darosi pašalus. spėju dėl kondensato, nes skysti nežinia kada keistas.

PN

Sveiki, esu naujas forumo narys, pries 3 men nusipirkau toyota avensis d4d 2002 metu. Girdejau ta sankabos bauba ir 2 k uz jos remonta, o dabar man prasidejus paranoja kad ir pas mane kazkas negerai su ja. Begiai sunkiai jungiasi, bet tai galioja visiems. Tarsi jungiant kliutu svirtis uz kazko. Be to, pastebejau kad jungiant leciau jie geriau junginejasi. O gal mano itarimai netikslus ir cia tokai masinos natura?:)

mind

CitataPN parašė:
Sveiki, esu naujas forumo narys, pries 3 men nusipirkau toyota avensis d4d 2002 metu. Girdejau ta sankabos bauba ir 2 k uz jos remonta, o dabar man prasidejus paranoja kad ir pas mane kazkas negerai su ja. Begiai sunkiai jungiasi, bet tai galioja visiems. Tarsi jungiant kliutu svirtis uz kazko. Be to, pastebejau kad jungiant leciau jie geriau junginejasi. O gal mano itarimai netikslus ir cia tokai masinos natura?:)

Gal , kad šalta, pas mane paskutiniu metu ir gi panašūs simptomai, tiesa mano benzininis.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D