Kondicionierius

Pradėjo Roberta, Liepa 13, 2015, 22:15:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

Roberta

Tai va vyrai nereklamuoju bet Šiauliuose turiu nerealu elektrika  :-)nepasileido kodyske ir greitai užsiimdavo peciukas kažkas rašė kad taip turi būt bet pasirodo NE o gedimas buvo išėjęs kondicionieriaus relės paleidejes kompe   (j)  tai va kadangi nei vienas elektrikas nerado bėdos o Toyota centras mane pasiuntė toli toli su tokia seniena tai nuvykau pas savo elektrika kuris myli savo darbą ir nenustoja narstyti auto kol neranda gedimo  :-) tei va jei kam reikia gero elektriko adresas Ragaines g.72 A Šauliai Vardas Saulius tik perspėju eilės nemažos

bladas

Šiauliuose prieš kelis metus žinojau labai gerus kondicionierių ir klimatronikų specus, juos galima buvo rasti nuo centro važiuojant link Kelmės,  už Renault centro pasukus į kairę ir kažkiek pavažiavus žvyrkeliu

Roberta

Jo tuos ir aš žinau ten iš principo nuvažiuoju prieš 6metus issijuoke kad audi 1993 fronto pripildyti sako baik leis čia neveiks papildė pravazinejau 3 metus veikė ir neispute freono, o pažįstamas nuvažiavo su Seat Alhamra tuo pačiu metu kaip aš jo auto buvo 1999 m tai ji pasiuntė ir pasakė to lavono neziuresim :-) tai nekokia apie juos nuomone

Roberta

Roberta

Suklydau adresą Ragaines 71 a :V

Saulius SSS

Būtum užsiminusi,kad reikia elektriko,būčiau parekomendavęs keletą. Tik aišku ir pas juos eilės. Bet jie bent jau žeme vaikšto,kai su jais kalbiesi ☺.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai