Variklio garsas avensis d4d variklyje

Pradėjo milkas, Lapkritis 08, 2010, 11:21:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

milkas

Zodziu tokius garsus pradejau girdeti, kuriu anksciau nebuvo. Domina nuomones kas gali but, nes dar pas meisrus varyt nesiruosiu, pavazinesiu, paziuresiu.

Situacija: Apsuku intervale nuo 1200 iki 1800 Vaziuojant bet kokiu begiu, kai atleidus gazo pedala ir apsukoms nukritus iki 1800 ir zemiau pasigirsta traskejimas variklyje ar prie jo. nukritus iki 1200 tarskejimas dingsta. Spaudziant gaza nuo 1200 > tarskejimo nera.

Nuomones, kas gali but ?

Aciu ;)

fennix

cia paklausyt reikia... kitaip gausis burimas is kavos tirsciu...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

milkas

klausimo papildymas:

reikia vilniuje normalaus meistro pas kuri butu galima nuvaryt ratus apziurai del to garso ..

Kalapiziukaz

Pasitiikrink ar nesikalatoja oro paemimo plastmasinis vamzdis kuris ieina i oro filtro deze. Pas mane prie tokiu apsuku jis rezonuodavo...

Sony

CitataKalapiziukaz parašė:
Pasitiikrink ar nesikalatoja oro paemimo plastmasinis vamzdis kuris ieina i oro filtro deze. Pas mane prie tokiu apsuku jis rezonuodavo...

Ir pavyko kanors padaryti, kad neberezonuotu?

Renis

Milkas, atkreipk demesi ar cia tik ne tada atsiranda tas garsas kai minus 5 ir daugiau buna ;] Pas mane irgi pasalinis panasus garsas buna.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

egiosa

Pas mane tas pats. Iš pradžių imdavau į galvą,...........bet atšilo ir aprimo. Ai tiek to.

hugg666

Pas mane buvo oro filtro deze vibruodavo, atsidarius kapota ant laisvu duodi po biski gazo iki tam tikru sukiu, paskui atleidi ir girdisi tas vibravimas toks. su ranka draugas pridejo ant filtro dezes oro garsas dingo :)

milkas

reikalas sutvarkytas apklijavus oro baka paralonu..

Tuziukas

man tai atrodo kondyskes slanga i variklio virsutine apsauga dauzosi, reikes kazkas pakisti..

NNZ

Liutukas:
Man labai garsiai dzerzgia i oro filtro deze ivesta mova, per kuria ieina oras. Ji laisvai slankioja ir nesimato, kad prie ko nors tvirtintusi. Gal ten kokio paralono reiketu aplinkui prikisti ar kazka panasaus? smiley

AVENSIS D4D CHIP:
šiaip tarp oro filtro korpuso i paemimo vamzdžio pasiklijuoja paralonas arba yra lengvesnis būdas išemus filtra susuki medsraigčiu deze ir vamzdi
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ketvirtasis

Citataegiosa parašė:
Pas mane tas pats. Iš pradžių imdavau į galvą,...........bet atšilo ir aprimo. Ai tiek to.
Pas manę išminamasis guolis pašalus orams "durniuoja", paspaudus sankabos pedalį dingsta garselis. Mašina pašila ir viskas OK.

Venza

Panasu,kad cia ne isminamas guolis o pavaru dezes guolis ar siaip kas nors su deze negerai.Pasitikrink tepalu lygi ar tepalus pasikeisk.
 Isminamas guolis net nesisuka kai sankaba neisminta.Tik kai ismini sankaba guolis prisispaudzia prie sankabos diskatoriaus.Ismynus sankaba atsijungia pavaru dezes velenas nuo variklio ir garsas dingsta.Reiskia garsas is pavaru dezes.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kaziukas

CitataKalapiziukaz parašė:

o tas rezonavimas atsiranda nuo ko !? ir kaip ji pasalinti!?:)

spyglys

Man buvo oro filtro dezes vibracija. Paralonu is sonu graziai apdejau, problema dingo.