Variklio garsas avensis d4d variklyje

Pradėjo milkas, Lapkritis 08, 2010, 11:21:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

toyotas d

vytska

Su pakeitimu kainavo 1800Lt (tik purkstukas 1330Lt ), aisku as dejau nauja purkstuka Tokviloj, naudoti purkstukai kainuoja mazdaug 250-500Lt plius pakeitimas.
vytska

Modka

Citatamelrunas parašė:
Vytska, O pas tave ir ant laisvu kalendavo? Nes man tas kalenimas ,kai duodi apkrova, o ant laisvu nieko nesigirdi, jei langa atsidares klausai-nieko nesigirdi, bet jei uzsidarai ,isjungi pasalinius garsus(peciu ,radija0, duodi per gaza ,tada pakalena, kol isibega, po to vel lyg ir normaliai.Buvau autotojoj, sako, kad toyotos garsiai dirba dyzeliai, tipo demesio nekreipt, bet netikiu, kad cia normalu...rida reali 140 000 .
toyotos dyzeliai garsiai dirba? :) jei viskas gerai jokiu kalenimu neturi buti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Renis

Toyota dyzeliai tikrai gana tyliai dirba. Lyginau saviskio garsa su kaimyno ford mondeo 2008 metu , tai zymiai tyliau toyota dirba. Kai saltas oras tada ir kalena variklis kol neapsyla..
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

previs

kaip ir kazkas rase kad kalenimas - kalenimui nelygus. Pas mane vaziuojant vienodu greiciu net nesigirdi gad su dyzeliu, bet staigiai uzminus tapke pasigirsta tas garsas trumpam.  Kadangi stovi tiesioginis kuro ipurskimas, tai ta kura i cilindra ipurskia tarkim per kelis kartus, uz tai ir varikliai dirba tyliau, ne tai kai senieji dyzeliai. O nuspaudus gaza, kompas i tai reaguoja ir duoda daugiau kuro, kurio didesnis kiekis ir sukelia didesni garsa. Tikiuos suprato kas nors ka norejau pasakyti.

bet aisku nebutinai del to kala...
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

toyotas d

tai kad anksciau tuo garso nebudavo tyliai dirbdavo dabar pradejo kalenti ryte isvis nesupratau uzvedziau ir toks garsas kaip metalas kazkur trintusi ispaudzius sankaba  tas garsas sumazejo bet isilo masina ir praejo gyvenu ispanijoje tu salciu nera siandien ryte 9 laipsniai

Tuziukas

hm..o man girdisi barskejimas nuo 900iki1100apsuku.ir niekas neranda is kur jis eina,lyg prie pagrindinio dirzo. maniau kad pagr. dirzo dangtelis bet ne.gal kam yra taip buve?

Henris

gal kondiskes skyvas? pas mane jis ant panasiu apsuku biski dainuoja, bet jau dainuoja 4 metai, tai ko gero tiek pat dar ir dainuos :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

melrunas

taigi padariau as tą diagnostiką - kompensacija purkštukų 1)+1.3, 2)-0.4, 3)-0.5, 4)-0.3., ,padare adaptacija, ten viskas tvarkoj, pravaziavom su meistru,sako, kad nemato priezasciu isimineti purkstukus, teks  susitaikyti su tuo garsu.Vazinesiu toliau,bus matyt...Matyt tai nera tas kalenimas, del kurio reiktu nerimauti stipriai:)

kalava

Citatamelrunas parašė:
...pasmane irgi kalena :(  ,kai duodi apkrovos varikliui, pirkau vasara, nieko nepastebejau itartino. Stovint nesijaucia to garso, tik kai ant mazesniu apsuku, vaziuojant duodi apkrova varikliui-pakalena, kol tampa lengvas variklio darbas. Nedumina, kuro sanaudos -norma...lygtai vibracijos nera.
   ar tai normalu ,ar jau nerimauti, dyzelio neturejes, tai patirties neturiu.

Na,pas mane panasiai - ant tusciu apsuku nekalena, duodant gazo nutilsta, kalenimas girdisi daugiau maziau vaziuojant tolygiai. Tas kalenimas erzina, bet labiausiai jis girdisi atsalus orams,kol neisiles variklis.
Autotoja ir dizrida sako viskas cia gerai. Bet ant kitu gamintoju commorail dyzeliu as to garso negirdziu. Beje, to garso nebuvo ir corolai verso 2l d4d 66 kw.
Palygint su kitu avensiu 93kw neturiu pazistamu, matau, Melrunai, randiesi kaune, gal galim susitikt ir palygint varikliu darbo garsa? Gal cia tikrai taip tiri but :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

melrunas

kalava, kazkur nusiunciau ne ten zinute, nes naujokas as tam forume:), tai gal pasikartosiu, galima susitikti, tik reikia paderinti laika, o sake tau matau ta pati ka ir man, buvau ir as dizridoj ir autotojoj...pas mane matau tas pats modelis, jie kazka minejo, kad  2007 m. eina kitokie purkstukai nei pas 2003-2006 metu avensius, gal ir ju darbas kitoks, astresnis ...

Tuziukas

CitataTuziukas parašė:
hm..o man girdisi barskejimas nuo 900iki1100apsuku.ir niekas neranda is kur jis eina,lyg prie pagrindinio dirzo. maniau kad pagr. dirzo dangtelis bet ne.gal kam yra taip buve?
gal patars kas ka uzkniso negyvai,niekaip nerandu, ir nezinau kur ieskoti..

Modka

CitataTuziukas parašė:
CitataTuziukas parašė:
gal patars kas ka uzkniso negyvai,niekaip nerandu, ir nezinau kur ieskoti..
nera ka ieskoti cia nes smagratis barska, ismink sankaba turi sumaEti biski garsas.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

laurysas

Man taip pat barskedavo kol nepakeiciau smagracio. Kaip ir buvo rasyta nuspaudus sankaba man tas kalatojimas baigdavosi.

Tuziukas

man jokio skirtumo nuspausta ar ne..tox labiau plasmases barskejimas