Kokias ziemines padangas dedat i avensis I

Pradėjo azart, Spalis 08, 2010, 09:52:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

gisas

kai turejau safrane buvo uzdetos dunlop sp winter sport m3 (lyg ir taip vadinas) tai nepasakyciau kad labai jau blogos. nors prie dabartiniu nokian hakkapeliitta 2 net nepridesi. aisku kvaila lyginti dygliuotas ir ne :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

na, lyginu su kažkokiom Michelin, kurios buvo prieš tai. dabar net nepamenu kokios. jos turėjo bent kažkokį sukibimą.
nors kai dabar pagalvoju, tai užpraeitą žiemą nebuvo tokių ekstremalių sąlygos kaip praėjusią. gal ir nederėtų lyginti. visgi su michelin buvo kažkodėl ramiau.

tadusia

CitataRaidas parašė:
Goodyear ultragrip 7+ the best praziurejau visus imanomus testus europoje ir rusijoje per paskutinius 5 metus tai is pirmo penketuko neiskrenta is kokiu 6 testu, tiesa jos skirtos miesto salygom gerai nuvalytems keliams.
labai juokingai skamba kad "ultragrip 7+ the best" o tinka gerai nuvalytiem miesto keliams :D manau jei is miesto neisvaziuoji galima kazka ekonomiskesnio pasirinkt ;)

Animal

Man kol kas labiausiai patinkancios ziemines padangos yra NOKIAN hakapelita. Praeita ziema uzmiestyje ir nenuvalytais kaimo keliukais visur pravaziavau su jom.

Pora kartu pavede, tiesa tada kai sniego buvo virs priekinio bamperio :D

O jei rimtai, tai manau kam jau kam, bet zieminem padangom reikia skirti didesni demesi ir nepagaileti keliu desimciu litu, kad nusipirkti geresnes kokybes padangas :)

GALLANT

Taupantiem siulyciau apsilankyti Ermitaze, ten yra akcija FULDA padangos, aisq nelabai rimta firma, bet daug geriau uz debica ar kitokias visiskai negirdetas, R14 119Lt atrodo, R13 99Lt. 2009m gamybos.

hobbit

Ir Fulda, ir Debica gamina ta pati Goodyear kompanija. Nežinau kokia ten sistema tiksliai, bet Goodyear kompanijos prekinis ženklas yra toli gražu ne tik Goodyear. Truputį OT, bet:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tire_companies

Kestutis777

Citatafennix parašė:
Apie koki sukibima ant ledo mes galime kalbeti? Praeita ziema turejau situacija kai masina sustabdes pries sankryzele ijunges pirma pavara ir ant laisvu apsuku palikes varikli islipau apsiziuret kodel masina nejuda is vietos nors ratai sukasi... pasiziurejau... idomus vaizdas... issitumiau rankomis...

Paskaiciau ir net neziurejes kas raso, pajutau, kad tik tu gali tokius experimentus kresti :D

Memelis

Tas variantas man irgi patiko. Tikras LT Mitų griovėjas. B) Įrodė, kad žieminės padangos nesukimba su ledu. :D:
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

NNZ

na aš prie fennix irgi prisijungiu, nes mano pažystamos auto su gislaved'ais(3 savaitės nuo pagaminimo, pagal markiravimą), kol važiavo tol gerai buvo, bet kai rekėjo kalno vidurį mašiną praleist, taip ir nuslydo į pakalnę
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

fennix

CitataMemelis parašė:
Tas variantas man irgi patiko. Tikras LT Mitų griovėjas. B) Įrodė, kad žieminės padangos nesukimba su ledu. :D:

Na gal nereikia taip sudyt... Kelius geriau barstykit druska, ne zaisdas...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

horn

CitataNNZ parašė:
na aš prie fennix irgi prisijungiu, nes mano pažystamos auto su gislaved'ais(3 savaitės nuo pagaminimo, pagal markiravimą), kol važiavo tol gerai buvo, bet kai rekėjo kalno vidurį mašiną praleist, taip ir nuslydo į pakalnę

Ne tau vienam, aš irgi pakalnėje sustojau atbulas išvažiavęs iš aikštelės prie miško šalia Jachtklubo Kaune , ledas šviežiai apsnigtas. Reikia pradėti važiuoti-nė krust. Teko kokį 10m pariedėt atgal, tada pajudėjau į kalną, bet apie įsibėgėjimą net svajoti nebuvo įmanoma.