nedega peciuko valdymo prietaisu apsvietimas

Pradėjo jurkas, Lapkritis 08, 2010, 21:12:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

umunas

aš pirkau Lemonoje tas lemputes. daugaiu prigriebiau, nes kažkodėl buvau įsitikinęs, kad jos ten turėtų būti 4. jei tik 2, tai turėsiu kelias atliekamas :D

horn

Lemputę vieną gali parduot man, susitiktume su carinom :D. Kur yra lemona žinau, kažkaip apie ją nepagalvojau. Lempučių panašių radau, tik mėlynai nudažytų :(

umunas

Citatahorn parašė:
Lemputę vieną gali parduot man, susitiktume su carinom :D. Kur yra lemona žinau, kažkaip apie ją nepagalvojau. Lempučių panašių radau, tik mėlynai nudažytų :(
prieš tokį pasimatymą, saviškei reikia kalpokus uždėt ir nuplauti, nes nekokį įspūdį taviškei padarys :D
beje, lemonoje be žalių "kandonų". bet senus nulupau ir uždėjau.
beje, mačiau buvo ir tokių LED lempučių, bet jos kainuoja 2,5x daugiau ir jos yra tik baltos arba mėlynos, o gumelė tikrai nuo senų netiks. taip pat jų kiek didesnė galva ir suabejojau ar lįs. tai nusipirkau tas paprastas.

horn

Pamatytum maniškę, turbūt nešvariausia mašina mieste :| Tos gumelės nuo lemputės nusimovė lengvai. Šįvakar važiavau ir pastebėjau, kad pas mane dega tik priešrūkinių jungiklio apšvietimas, o visa kita ne :(

jurkas

:D kur tu ziuredavai anksciau? nebent tu jau taip viska atmintinai ir instinktyviai zinojai. Nes as kad pasireguliuociau ka nors, tai uzsidegdavau salone sviesa :)
Tikslas be plano yra tik noras.

horn

Važiuodamas į kelią žiūriu ir ne visada vakarais važinėju. Pas mane visada nustatyta šiluma į langus bei kojas, ką ten daugiau reguliuot :) Tik tiek, kad šilumos šiais metais mažai duoda, matyt vėl užkalkėjo sistema. Kai pirkau, buvo tragiškai apkalkėjus, pradžioje visą sistemą ploviau ir šildė gerai, o prieš du metus tik pasikeičiau skystį ir sistemos neploviau. Dabar teks išplaut aušinimo sistemą.

umunas

na va, vakarykščio pasikrapštymo rezultatas. beje, čia mažiausias apšvietimo ryškumas nustatytas. fotkindamas galėjau ir iki maksimumo nustatyti, bet nepagalvojau tada.

horn

pas mane iš trijų knopkių šviečia tik priešrūkinių :| dabar ji vienintelė centrinėj konsolėj šviečia :)

guminis

gerą temą užkūrėt, privertet ir maniškei pasikeist :D
p.s. lempučių yra Eolte ir ,,kandonu'' raudonų, žalių, geltonų tikrai mačiau ;)

jurkas

tesiant uzkurta tema, savaitgali susitvarkiau ir laikrodzio apsvietima :)

dabar jau kai igudes, tai isimti centrine virsutine daly buvo labai lengva. Reikia suimti ir patraukti

susirandam kur cia ta lempute, issitraukiu, patikrinu, ogi gera, na bet jeigu nedega, kazkas ne taip. Ieskau kitos. Laimei, kad pas tevuka lempuciu apstu, randu kita tokia pat su korpusu.

idedu, bet vistiek nedega :( problema slypi kazkur giliau. Kagi, ardome toliau: issiimu visa centrine daly, atjungiu avarini, apsildyma lango ir priesrukiniu ijungima.

issiimu pati laikrodi, atjunges nuo jo fiske

laikroduka skerdziu pusiau ir toliau ieskau kas negerai

is pirmo zvilgsnio lyg viskas ir gut. Taciau atidziauapzejus kontakta, kur isideda lempute su korpusu pastebejau, kazkoki geltona plemely, kuri su atsuktuvu nutrynus ir istacius lempute, viskas susitvarke. Pasukus rakteli i ACC laikrodzio lempuke uzsidege :)

surenku viska atgal ir dziaugiuosi pilnai veikiancia centrine dalimi :)

Tikslas be plano yra tik noras.

proline

kad nekurti naujos temos rasysiu cia, susyje su peciuku. pries tai turejau audi a6, ten peciukas kaip uzkaitindavo kad net nusirenges gali sedeti masinoje, o va carinoje to nepajutau, beje 2.0 td 96 metu, ar pas jus visus neuzkaitina taip, kad net galetumete nusirenge sedeti masinoje?

Memelis

Visokių bėdų gali būt. Gal jau pats pečiukas užsinešęs ir nebeatiduoda pakankamai šilumos, gal oro yra. Teko man prieš kokius 7 metus tą jausmą patirti. Nusipirkau auto, atėjo šalčiai, o šilumos nėra. Bandžiau orinti sistema, plauti visokiais plovikliais, tačiau efekto jokio. Nusiėmiau su draugu pečiuka, o jis tiek užneštas, kad vanduo vos vos praeina. Ploviau su visokiomis priemonemis nusiėmęs ir pavyko. Šiaip tai purvo nerealiai daug buvo. Priėjome išvados, kad čia nuo radiatorių sandariklio. Buvo daužta auto, pažeistas radiatorius. Tai pardavėjas pripylė chemijos ir tiek. Atėjus vasarai, pradėjo kaist radiatorius. Teko keist, nes tas toks pat buvo, dar taisytas, tad nebeturėjau pasirinkimo. Tokia mano patirtis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

horn

Pasikeičiau visas lemputes centrinėje konsolėje, bet avarinio ir priešrūkinių apšvietimo mygtukai vis tiek neveikia :(

Dėl šilumos automobilyje, prieš 4 metus ploviau šildymo sistemą su maistine citrinos rūgštimi, tuo metu šildė puikiai, dabar šildo silpnai.

proline

plovet visa ausinimo sistema ar tik peciuko radijatoriu?:)

Memelis

Aš tai pati pečiuką kai kai niekas nepadėjo, su kanalizacijos vamzdžių valikliu "Kurmis" įveikiau. Draugas patarė B) Taip ar taip galvoju, arba išplaus, arba išmesiu. Padėjo. Aišku, veiksmas vyko nuėmus ir auto buvo Renault Laguna.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport