nedega peciuko valdymo prietaisu apsvietimas

Pradėjo jurkas, Lapkritis 08, 2010, 21:12:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

proline

o negali buti termostatas? nes vaziavau siandien i vilniu is panevezio ir vilniuje sustojes pazejau, kad radijatoriaus apatine slanga salta. buna kai ilgiau masina pastovi uzkurta isijungia ventiliatorius ir pasizuri kad slanga silta. gal termostatas? ir dar prie to paties, nebuna jum kad temperaturos rodykle tik uzkurus iskarto pakyla iki vidurio?

horn

Dėl rodyklės taip nebūna. O dėl "kurmio" panaudojimo, atsargiai reikėtų su tokia chemija, visgi pečiuko skarda plona, gali pragraužti kiaurai. Manyčiau geriau naudoti nukalkintojus, o ne visokiam brudui graužti skirtus chemikalus.

Memelis

Citatahorn parašė:
Dėl rodyklės taip nebūna. O dėl "kurmio" panaudojimo, atsargiai reikėtų su tokia chemija, visgi pečiuko skarda plona, gali pragraužti kiaurai. Manyčiau geriau naudoti nukalkintojus, o ne visokiam brudui graužti skirtus chemikalus.
Aš juk rašiau, kad maniškis buvo pilnai užneštas su sandarikliais, kurie pilasi į aušinimo sistemą. Nelabai ir turėjau pasirinkimo kaip kitaip valyti. Arba išvalysiu, arba naują pirksiu. Pavyko įveikt. B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

proline

aisku, reiks kazka ziureti, nes nesinori masinoje sustipti i kaula :D o gal zinot kur ieskot slieku, kad ta rodykle palaipsniui pakiltu iki vidurio, o ne iskart rodytu viduri? buvau isardes spidometra, ziurejau lyg ir grazu ten viskas:)

horn

Memelis-tavo atvejį suprantu, bet paprastai nesiūlyčiau šitaip rizikuoti.

proline

net nezinau nuo ko pradeti, apatine slanga salta, nors puse radijatoriaus uzdengta. sustoju, pastovi kokias 5 minutes uzkurta tada pradeda apatine slanga silti, bandant atsukti radijatoriaus kamsti pucia vandeni lauk, atidarius issipletimo bakeli, jame saltas antifirzas ir is tos slangutes nebega, kur nuo radijatoriaus i bakeli eina nebega vanduo. gal is jusu kas turi galite paziureti ar pas jus bega? gal pas mane jau pompa mirusi?

mind

Tema apie valdymo apšvietimą, o ne apie šildymo sistemą, jei ko...
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zygisk

Sveiki, kiek maciau is foto, carinoj taip pat apsviecia ir prikurke aplink, o kaip ten dasikapstyt ir pasikeist lempute? ar reikia visa nauja prikurke pirkt?

FwsA

Citatazygisk parašė:
Sveiki, kiek maciau is foto, carinoj taip pat apsviecia ir prikurke aplink, o kaip ten dasikapstyt ir pasikeist lempute? ar reikia visa nauja prikurke pirkt?

Isktrauki pelenine. Kairej pusej vidury sieneles yra fiksatorius plasmasinis. Su atsuktuvu is sono uzkisus istrauki plasmasine skecianciaja vinute. O paskui ranka ir pati fiksatoriu istrauki. O tada jau visa ta dali kur statosi pelenine trauki i save ir ji issikraukia (kituose kampuose fiksuojasi tik ant "zakliopkiu"). istraukes pamatysi laiduka einanti i prikurke ir i lempute.
Gedas T.Carina E 94' 2.0 benzas-dujos

FwsA

Labai gera tema uzkurta, ir gerai isstudijuota! Pas mane centrinej konsolej tik galininio lango pasildymas dege, o daugiau nieko. Dabar jau viskas dega, ir mygtukai irgi visi :)!
O sutvarkius centrine konsole, uznieztejo naguciai, susitvarkiau ir prietaisu skydeli, nes nebesviete prie taxometro vienoj pusej, ir prie temperaturos. Ai ir dar ta zalia lempute kur dega, kai gazo daug nespaudi :)...
Dabar dar durelese kur langus darineja, veidrodziu reguliavimas, kas ten turi sviest? Pas mane dega tik vairuotojo lango atidarymo mygtukas. Ar turi kazkas dar ten sviest?
Gedas T.Carina E 94' 2.0 benzas-dujos