Video reportažas apie mūsų toyotas

Pradėjo dariux, Lapkritis 11, 2010, 19:52:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

jo kažkokie chaltūrščikai ten, žaidimus skelbia, prizų neduoda, jei laimi. Keisti jie ten, kaip užeina taip reportažą daro... Šiaip kažkada buvo gera laida... ir netgi visai gera laida...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

umunas

iš dalies, tai ten labai daug tiesos pasakyta. Toyota nuobodūs? amm... taip. pagal statistiką jaučiu Toyotų vairuotojai dažniausiai žudosi, nes jų automobiliai varo depresiją. nu ok, Avensis Mk I esu tik kokias 10 minučių vairavęs, bet didesnio skirtumo tarp jo ir maniškės nepajaučiau. o saviškę vairuoju tik todėl, kad neįperku to, ką norėčiau įsigyti, nes tai yra nuobodi, bjauri vairuoti ir nekonfortabili. dėl patikimumo, tai nejaučiu jokio didesnio skirtumo lyginant su bet kuria kita mašina. byra kaip ir visos.

jei apie naujesnes Toyotas, tai Avensis Mk II man atrodo geriausiai. vairavęs nesu. Avensis Mk III atrodo tiesiog siaubingai, nors kiek girdėjau pagaliau ant kelio visai neblogai stovėt ėmė. kažkodėl man labai smagiai atrodo naujausias Yaris. tai bene vienintelė Toyota, kuri kažkokia žaisminga atrodo.

wikcia

na visiskai nesutinku su paskutiniu pasisakymu. Bet del skonio nesigincijama. Man asmeniskai bet kokia toyota savaip simpatiska. Siuo metu vazineju su I Avensiu ir tikrai nesiskundziu niekuo. ir 99,9%, kad sekantis auto bus toyota

horn

Citataumunas parašė:
Toyota nuobodūs? amm... taip. pagal statistiką jaučiu Toyotų vairuotojai dažniausiai žudosi, nes jų automobiliai varo depresiją.

Nu nu pacan, palegče... Turbūt pirmą vairuoji gyvenime? Pats kai turėjau 8, o daug senų automobilių bandžiau, naudojau ne savo, galėčiau pasakyt nuomonę, kad į depresiją varo automobilis, kuris dažnai genda, kuriam negali rasti dalių ar detalės beprotiškomis kainomis, kai pastoviai ką nors pavagia ir negali apsaugoti. Neapkenčiu automobilių, kurie dažnai genda, barška važiuojant, kas nors neveikia, nekenčiu užsirašinėti į servisus ir būti be automobilio. Todėl kenčiu toyotą :p Pavedusi ji buvo tik kartą, kai užstrigo lenkiška dujų įrangą, todėl važiavo benzu :D

Pulkininkas

Citataumunas parašė:
iš dalies, tai ten labai daug tiesos pasakyta. Toyota nuobodūs? amm... taip. pagal statistiką jaučiu Toyotų vairuotojai dažniausiai žudosi, nes jų automobiliai varo depresiją.
Þiūrint, kas kokia statistika domisi.
Statistika sako, kad pavyzdžiui, Danijoje, laimingiausi  yra Tojotų vairuotojai. Vokiečių statistika, sako, kad manoji Tojota 2008 m. buvo saugiausias ir  mažiausiai gendantis automobilis.
Na o šiaip, tai bet kokia statistika yra viena iš melo rūšių :)

gisas

Citataumunas parašė:
iš dalies, tai ten labai daug tiesos pasakyta. Toyota nuobodūs? amm... taip. pagal statistiką jaučiu Toyotų vairuotojai dažniausiai žudosi, nes jų automobiliai varo depresiją. nu ok, Avensis Mk I esu tik kokias 10 minučių vairavęs, bet didesnio skirtumo tarp jo ir maniškės nepajaučiau. o saviškę vairuoju tik todėl, kad neįperku to, ką norėčiau įsigyti, nes tai yra nuobodi, bjauri vairuoti ir nekonfortabili. dėl patikimumo, tai nejaučiu jokio didesnio skirtumo lyginant su bet kuria kita mašina. byra kaip ir visos.

jei apie naujesnes Toyotas, tai Avensis Mk II man atrodo geriausiai. vairavęs nesu. Avensis Mk III atrodo tiesiog siaubingai, nors kiek girdėjau pagaliau ant kelio visai neblogai stovėt ėmė. kažkodėl man labai smagiai atrodo naujausias Yaris. tai bene vienintelė Toyota, kuri kažkokia žaisminga atrodo.
tik nesižudyk :o geriau masina pakeisk;) toyota irgi ganetinai brangus ir nemaza isliekamaja verte turinti automobilis, taigi gali parduoti savo karina ir nusipirkti kokia 2000 metu alfa(sakei visos genda vienodai, tai nusiviti neteks :p :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

na, nereikia veltis į kraštutinumus. Alfos nors ir gražios, bet kaip jau horn minėjo, jos į depresiją kitaip varytų. nors maniškės gedimų toks sąrašas, kad manau ir Alfą aplenktų :D jaučiu visų nesąmonių net neprisiminsiu. taigi Toyota man nesudaro patikimo automobilio įspūdžio.

dabar dėl vokiečių ir danų. aš džiaugiuosi, kad jie labai laimingi. visgi su abiejom tautom labai daug tenka reikalų turėti. na ką aš galiu pasakyti: nuobodiem žmonėms, nuobodžios mašinos. gerai, danai gal nėra tokie nuobodūs, bet vokiečiai... nekenčiu tų susiraukusių, apsimestinai kultūringų nacių. taip, nacių. bendraudamas su jais jautiesi, kaip šūdo gabalas nevertas net jų kojas bučiuoti. todėl neduokit man pavyzdžio su vokiečiais, nes labai neigiamai paveiks :D

dabar malonumas vairuoti. na, maniškė panaši į karvę ant ledo. posūkiuose visuomet tenka važiuoti kaip pensininkui, nes mašina tiesiog nemėgsta keisti kryptį, garso izoliacija vidutiniška (o jei dar dyzelis kaip pas mane...). salonas barška ir girgžda. jau pavargau klijuoti, ardyti ir kaišioti. kažkada netgi vieno visų galų meistro pasiklausęs mėginau panelės sujungimus solidolu sutepti. žinokit, padėjo. bet neilgam.

kažkas yra sakęs, kad pirmojo asmeninio automobilio niekas nemėgsta, nes perka nežinodami ko jiems iš tiesų reikia. mano atveju turbūt taip ir yra. kai tik galėsiu sau leisti, kita mašina TIKRAI nebus Toyota. bėda, kad teks dar ilgai su šita gyventi. žudytis neketinu, gyvenime kitų džiaugsmų turiu. tik mano Toyota ne vienas iš jų.

čia tik mano nuomonė. tikrai niekam jos neperšu. bet negi turėjau būtinai patylėti? :D

Pulkininkas

Citataumunas parašė:
dabar dėl vokiečių ir danų. aš džiaugiuosi, kad jie labai laimingi. visgi su abiejom tautom labai daug tenka reikalų turėti. na ką aš galiu pasakyti: nuobodiem žmonėms, nuobodžios mašinos. gerai, danai gal nėra tokie nuobodūs, bet vokiečiai... nekenčiu tų susiraukusių, apsimestinai kultūringų nacių. taip, nacių. bendraudamas su jais jautiesi, kaip šūdo gabalas nevertas net jų kojas bučiuoti. todėl neduokit man pavyzdžio su vokiečiais, nes labai neigiamai paveiks :D
 :D
Kolega, mes vienas kalbam apie ratus, kitas apie batus :)
Aš juk nerašiau, kad  danai yra laimingi ar nelaimingi aplamai. Aš rašiau apie tyrimą, kur buvo tiriami danų vairuotojai. Nustatyta, kad labiausiai patenkinti savo keturračiai draugais buvo tie, kurie vairuoja ne mersedesus, audi ar BMW, o - Tojotas.
Apie vokiečių laimę ar nacionalizmą iš vis nieko nežinau. Þinau tik, kad vokiečių techninių apžiūrų centrai TUV suskaičiavo, kiek kokių gedimų turėjo apžiūras praeinantys automobiliai. Tais metais nustatė, kad patikimiausia yra Tojota. Tik tiek :)

gisas

Citataumunas parašė:
na, nereikia veltis į kraštutinumus. Alfos nors ir gražios, bet kaip jau

čia tik mano nuomonė. tikrai niekam jos neperšu. bet negi turėjau būtinai patylėti? :D
o ko tyleti? laisvoj lietuvoj gyvenam :D
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

CitataPulkininkas parašė:
Kolega, mes vienas kalbam apie ratus, kitas apie batus :)
Aš juk nerašiau, kad  danai yra laimingi ar nelaimingi aplamai. Aš rašiau apie tyrimą, kur buvo tiriami danų vairuotojai. Nustatyta, kad labiausiai patenkinti savo keturračiai draugais buvo tie, kurie vairuoja ne mersedesus, audi ar BMW, o - Tojotas.
Apie vokiečių laimę ar nacionalizmą iš vis nieko nežinau. Þinau tik, kad vokiečių techninių apžiūrų centrai TUV suskaičiavo, kiek kokių gedimų turėjo apžiūras praeinantys automobiliai. Tais metais nustatė, kad patikimiausia yra Tojota. Tik tiek :)
na, tu parašei, kad jie jaučiasi laimingiausi vairuodami Toyotas. tiesiog paaiškinau kodėl taip gali būti. juokais. nebūtina taip rimtai į pasaulį žiūrėti. vokiečiu pavirsi...B)

Aurimas

Na umunui galiu pasakyti tik tiek: arba tu nemoki vaziuoti, arba nusipirkai masina, kuri turejo jau 10 savininku jei tau viskas byra ir genda. Jei pirmas atvejis, tai nusipirkus kita masina, turesi daug daugiau bedu nei su bet kuria toyota, jei antras variantas..na tada viskas imanoma.
As pats vairuoju Carina, ir ji tikrai manevringa, ir klauso, posukius kad ir didesnius galiu veikti ir 100km/h greiciu, jei tai vieni niekai. Del braskejimo, pas mane niekas nebraska, nes viskas savo vietoj (masina nebuvo dauzta). del garso izoliacijos, na tikrai mane stulbinai, nes sako jog prastas, bet pas mane..ji tiesiog gera, variklio ne nesigirdi, nors ir dyzelis, tik islipus is auto gali girdeti tylu,grazu jo darba,arba kai automobilis stovi vietoje.Vaziuojant didesniu greiciu ir jei dar didelis vejas, galima isgirsti vejo putima bet ir tai ne visada. Dar lb daug priklauso nuo padangu, prastu neperku, todel ir pasaliniu garsu nuo padangu mazai girdziu.
Del pirmojo autmobilio, tai yra sakoma visai atvirksciai nei tu pasakei: sako savo pirmaji automobili labiausiai mylime, priziurime, saugome.

Kas del video apie toyotas, tai net per top gear yra sake, taip tai nuobodus automobilis, bet su tuo tu vaziuosi vaziuosi ir vaziuosi.

fennix

CitataAurimas parašė:
As pats vairuoju Carina, ir ji tikrai manevringa, ir klauso, posukius kad ir didesnius galiu veikti ir 100km/h greiciu, jei tai vieni niekai. Del braskejimo, pas mane niekas nebraska, nes viskas savo vietoj (masina nebuvo dauzta). del garso izoliacijos, na tikrai mane stulbinai, nes sako jog prastas, bet pas mane..ji tiesiog gera, variklio ne nesigirdi, nors ir dyzelis, tik islipus is auto gali girdeti tylu,grazu jo darba,arba kai automobilis stovi vietoje.Vaziuojant didesniu greiciu ir jei dar didelis vejas, galima isgirsti vejo putima bet ir tai ne visada. Dar lb daug priklauso nuo padangu, prastu neperku, todel ir pasaliniu garsu nuo padangu mazai girdziu.
Del pirmojo autmobilio, tai yra sakoma visai atvirksciai nei tu pasakei: sako savo pirmaji automobili labiausiai mylime, priziurime, saugome.

Na apvaziuok minsko ziedu 100 km/h.. Net man jau labai nemalonu daugiau 75 spaust.

Na del umuno... kagi...prarasim klubieti... Mane Toyota visada parveze namo, uz tai ja ir gerbiu... ir nesvarbu kad barska ir byra... Manoji byra labiau nei tavo carina... sunku rast netvarkyta dali... taip kad nesijaudink... beje man labai patinka toyotos patikimumas... tik daug itakoja vaziavimo stilius...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

gisas

CitataAurimas parašė:

buna isimciu.
mano pirmas automobilis buvo renault safrane, del jos prakeikaiu visa prancuzija, butu mano valia tai padegciau ta reno gamykla :D
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

CitataAurimas parašė:
Na umunui galiu pasakyti tik tiek: arba tu nemoki vaziuoti, arba nusipirkai masina, kuri turejo jau 10 savininku jei tau viskas byra ir genda. Jei pirmas atvejis, tai nusipirkus kita masina, turesi daug daugiau bedu nei su bet kuria toyota, jei antras variantas..na tada viskas imanoma.

Kas del video apie toyotas, tai net per top gear yra sake, taip tai nuobodus automobilis, bet su tuo tu vaziuosi vaziuosi ir vaziuosi.
nepritariu beveik niekam. bet tiek jau to :)

umunas

Citatafennix parašė:

Na apvaziuok minsko ziedu 100 km/h.. Net man jau labai nemalonu daugiau 75 spaust.

Na del umuno... kagi...prarasim klubieti... Mane Toyota visada parveze namo, uz tai ja ir gerbiu... ir nesvarbu kad barska ir byra... Manoji byra labiau nei tavo carina... sunku rast netvarkyta dali... taip kad nesijaudink... beje man labai patinka toyotos patikimumas... tik daug itakoja vaziavimo stilius...
taip, važiavimo stilius įtakoja. čia irgi tiesos yra. bet Carina tą važiavimo stilių labai apriboja :D
beje, mane irgi visad parveža namo. čia privalumas. nors aš iš tų, kurie išgirdę kažkokį keistą garselį iškart puola tvarkyti. tai tiesiog neleidžiu jai pabirti iki tokio lygio, kad nebeparvežtų.
tiesa, dar maniškė labai nelaiminga tuo, kad nuolat praduriu padangas. jau ima užknisti negyvai. o kai dar padangoms niekad netaupau, tai išvis nervas ima :D