Koki tepala rinktis?

Pradėjo Tuziukas, Lapkritis 12, 2010, 09:23:17 AM

« ankstesnis - sekantis »

Liutukas

As tuos Castrol dabas supyles 5w40, beveik 6 l. Nemaza suma gaunasi.

Avensius

Jeigu kam dar reikėtų Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40 alyvos, tai pas mane galima įsigyti 4 ltr. 105 Lt., 1 ltr. 28 Lt. Galiu pasiūlyti pigesnę alternatyvą ir tikrai kokybišką vokišką alyvą FUCHS 5W40 SuperSyn Specifikacijos: ACEA-A3/B4, API-SM/CF, MB229.3, VW502.00/505.00. 1 ltr.-20 Lt., 5 ltr.-89 Lt. Bet čia labiau skirti Avensis (T22) ar kitoms Toyota iki 2003 metų. Naujesniems yra rekomenduojamas 5W30, 0W30 yra specializuotas Toyota produktas, bent jau FUCHS gamintojo rekomenduojams TITAN GT-1 PRO C-2 5W30 Specifikacijos: ACEA C2 ACEA A5/B5 API SL/CF CITROEN, PEUGEOT, TOYOTA, HONDA, SUBARU, SUZUKI, FIAT
Jeigu kas pageidautų , galima užsakyti. Geriausia pilti tai kas rekomenduojama gamintojo, aišku "neužkals" variklio jei įpilsi vietoje 5W30, 5W40, bet tai aktualu ypač naujesniems automobiliams su keitųjų dalelių filtrais, naujos konstrukcijos jautresniais purkštukais  ir pan., nes jeigu neatitinka rekomenduojamų specifikacijų, reikalavimų, tai sutrumpinsit tokių filtrų tarnavimo laiką ir pan.

Renis

Liquy moly 5w30 5 litrai ir taip ~90 lt kainuoja.
Nemanau kad labai prasta alyva ;]
Pats tokia susipyles esu
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

vincass

CitataRenis parašė:
Pats tokia susipyles esu
Kokia specifikacija tavo pilamos Liqui Molly?
Kur randi už tokią kainą?
Aš irgi ją kažkada naudojau, bet dabar nerandu taip pigiai?

Avensius

Liqui Moly irgi yra geras ir kokybiškų tepalų brand'as :) svarbu parinkti tinkamą savo automobiliui.

vincass

CitataAvensius parašė:
Liqui Moly irgi yra geras ir kokybiškų tepalų brand'as :) svarbu parinkti tinkamą savo automobiliui.
Tai gal gali tokio pasiūlyti Avensiui be kiet. dal.filtro?

Renis

Ta kuri as pilu sau konkreciai pavadinimas yra:
LIQUI MOLY LL 5W-30 Leichtlauf Special
Specifikaciju reik internete pasisieskot.
O siaip paslapciu cia dideliu nera. Tekstara.lt daznai juos parduoda tokiom kainom pasiderejus ;] Zemesniu jau vargu ar kur buna

Avensius

Citatavincass parašė:
CitataAvensius parašė:
Tai gal gali tokio pasiūlyti Avensiui be kiet. dal.filtro?
Liqui Moly produkcija neprekiauju.

vincass

Gal kas bandėte Q8 alyvas? Sako irgi labai geros?

muncis

Aš savo automobilyje naudoju Fuchs TITAN Supersyn SAE 5W-30 alyvą, o ar ji gera, ar bloga laikas parodys, kol kas jokiu problemų. :)
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

horn

CitataRenis parašė:
Pats tokia susipyles esu

apie liqui turiu nuomonę. jeigu kitų gamintojų tepalais pravažiuoju 15 ir daugiau tūkstančių km ir išbėga galima sakyti gelsvai rusvas, tai susipylus minėto gamintojo tepalą su molibdenu, tepalas buvo sodriai juodas ir tirštas. Meistras man tiesiai šviesiai paklausė-kokį čia š. susipylęs buvai? :o Prekiauja jais uab tekstara.

Renis

Citatahorn parašė:
CitataRenis parašė:
Pats tokia susipyles esu

apie liqui turiu nuomonę. jeigu kitų gamintojų tepalais pravažiuoju 15 ir daugiau tūkstančių km ir išbėga galima sakyti gelsvai rusvas, tai susipylus minėto gamintojo tepalą su molibdenu, tepalas buvo sodriai juodas ir tirštas. Meistras man tiesiai šviesiai paklausė-kokį čia š. susipylęs buvai? :o Prekiauja jais uab tekstara.

Apie benzinini varikli cia kalbi,  pili ta pati 5w30 ?

vincass

Citatahorn parašė:
CitataRenis parašė:
Pats tokia susipyles esu

Tai yra tepalų su molibdenu ir be jo. Tas molibdenas ir duoda juodą spalvą.
Kam tada piltis su molibdenu, jei nebūtina?

tadusia

CitataRenis parašė:
Pats tokia susipyles esu
idomiai... jau kuris laikas gyvenu vokietijoj, ir net net su labai didelem nuolaidom as nesu mates liqui moly cia tokiom kainom parduodamu

previs

depalas siaip keicia spalva del to kad valo visokias nuodegas, ar ne taip? Del to ir juoduoja :o
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai