Kaip pasidaryt kad masinoje grotu mp3

Pradėjo milkas, Lapkritis 17, 2010, 12:53:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Aš tai turiu nusipirkęs kasetės adapterį. Kainavo lyg 9 lt. Bandžiau jungti tik navigacija, filmus per ją žiūrėti, tai garsas nelabai patiko. Toks kažkoks lyg iš po žemių eitų. Kitų prietaisų jungt nebandžiau, gal jie geriau skambėtų. Neturiu daugiau ką pabandyt.

Dar pažiūrėjau, tai net Bluetooth adapteris yra. Ko tik neprigalvoja...

Special Bluetooth Cassette Adapter

'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

zally

Na vis i pievas, pas temos autoriu ne kasetinis magas jei teisingai supratau.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

milkas

magas integruotas toyotas cd ir po cd yra kasetnikas, viskas is gamyklos :)
Fm transmiteri bandziau, tai kadangi avensio anteno integruota i galini langa, tai nelabai traukia ant kokybes, stovint dar nieko, bet jau vaziuojant tai nekas.

To Ryckak
Noriu kad mp3 grotu, ar is usb ar su cd nelabai cia svarbu.

ryckak

zally, mano nuomone, tavo pasiulymas nera geras kokybes ir kainos atzvilgiu. milkas, mano siulymas isidet kita maga (nebent esi super didelis estetas ir tau viskas turi buti originaliai, tada netinka sitas variantas) naudojant EURO jungti, kitoj temoj apie audio jau esu minejes, kodel tai yra zymiai geriau, nei visos kitos alternatyvos.

milkas

ryckak gaila litu ir masinos estetikos tokiems dalykams. ;)

Memelis

Jei litai butu nesvarbu, galėtum ir tokį centriuką automobilyje įsidėt B)

"Centriukas"

P.S. Gal ir vėl kas rašys, kad ne į temą...;)

dtinas

mmersass

Citatadtinas parašė:
kokie shito kaina?
1299lt, paspausk ant Centriukas ir atsidarys puslapis
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

cigonas64

o tas centriukas i avensi 2003 tiktu idet,ir kur tai galima butu padaryt gal zinot;)

Mustang

http://www.eastmedia.lt/lt/car_media_adapters/toyota/
Pats turiu tokį savo Corolloj įsistatęs, nors ir kainavo, bet skaito viską, tiek atminties korteles, tiek USB, tiek Line-in jungtis yra. Ir aišku MP3 viskas :) Rekomenduoju :)

mmersass

CitataMustang parašė:
http://www.eastmedia.lt/lt/car_media_adapters/toyota/
Pats turiu tokį savo Corolloj įsistatęs, nors ir kainavo, bet skaito viską, tiek atminties korteles, tiek USB, tiek Line-in jungtis yra. Ir aišku MP3 viskas :) Rekomenduoju :)
o kaip garso kokybe palyginus su audio cd? :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

zally

Nesuprantu ,kuo IPODas blogiau už atskira mageli bardacioke su papildoma laidu raizgalyne ir tuo paciu ikistu usb.
Visas Ipod valdymas atliekamas originaliame magelyje ir vaire esnciais mygtukais.Bent pas mane taip veikia.Siaip mp3 formatas yra didelis s... ir skirtas tiems kas niekada neklause gyvos muzikos-turiu omeny vinilines ploksteles.:p
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

hobbit

Dėl Mp3 vs. vinilo pritariu - nėra ką lyginti. Bet jei mašinoj standartinė aparatūra, 320 KB/s bitrate'o Mp3 gros pakankamai puikiai. O kad pajaustum didesnį skirtumą, Hi-end aparatūra kainuos daug daugiau, taigi nekils klausimų apie visokius FM ar kasetinius perėjimus ;)

Memelis

Citatahobbit parašė:
Dėl Mp3 vs. vinilo pritariu - nėra ką lyginti. Bet jei mašinoj standartinė aparatūra, 320 KB/s bitrate'o Mp3 gros pakankamai puikiai. O kad pajaustum didesnį skirtumą, Hi-end aparatūra kainuos daug daugiau, taigi nekils klausimų apie visokius FM ar kasetinius perėjimus ;)

Kažkada su pažįstamu šita tema diskutavau. Jis audio aparatūras montuodavo, dirbo Kenwood centre. Tai jis apie MP3 ir ne kokios nuomonės. Tačiau čia jau niuansai. Paklausė mano Avensyje grojamas muzikos kokybė, tai ji pakankamai neblogai įvardijo. jeigu nori apčiuopiama skirtumą pajaust, tai reikia nemažai investuot. Ir kolonėles geras dėti, ir pati grotuvą keist. Tai jau subtilybės, kurias ne visi mes ir skiriame. Tad pigiai nepasidarysi, brangiai investuoti nenoriu, tai ir važinėju ramus.B)

fennix

Na jei nezadi skirt 2000 lt, nezinau ar apskritai verta imtis kazkokio tai audio irangos keitimo...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!