kokias lemputes naudojate?

Pradėjo horn, Lapkritis 30, 2010, 23:05:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

horn

Nupirkau savo carinai naujas lemputes, nes su "naujom senosiom" nelabai ką matydavau vakare važiuodamas. Gal nepamanys niekas, kad reklama užsiimu, lemputės philips extreme +100%. Nelyginau ar iš tikro šimtu procentų pagerėjo matomumas, bet pagerėjo tikrai akivaizdžiai, dabar nereikia išsišiepus ieškoti baltų juostų ant kelio, kai prasilenkinėju su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu. Apšviečia į priekį apie 100m ir plačiai šonus, gal būtent dėl to toks įspūdis ir atsiranda, kad visas kelias kaip dieną matomas. Ilgos šviečia apie 200m į priekį. Su senosiomis vos prieš automobilį matydavau kur asfaltas apšviestas :)

http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=191

Memelis

Aš kažkada naudojau Osram lyg Silver Star, tai irgi apčiuopiamas skirtumas buvo. Tik kad jos dega trumpiau. Bent jau man taip buvo. O tu kitų ar ne akini? Niekas nemirksi? Plius 100% rimtai skamba... Nors kai pagalvoji, philips nedarytų prastų produktų.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

gisas

kaip jos sviecia? geslvai kaip parastos po 5lt lempute, baltai ar kaip xsenonai?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

aš tai stebuklą išvydau ne naujas lemputes susidėjęs, bet Carello lempas naujutėles. tiksliau vieną. dabar taupausi ir antrai.
o šiaip pernai buvau Philips Night Guide. nepamenu gerai. tai švietė 3 spalvom: geltona, mėlyna ir žalia. kažkoks briedas buvo. o ir užsilenkė greitai. dabar stovi paprastos Osram, tai ypač kai sausa kelio danga, tai lupa kaip priklauso. vat kai šlapia, tai jau nekas. bet jaučiu geltonas reiktų dėtis, kad ant šlapio kelio gerai matytųsi.

horn

Šviečia baltai, niekas nemirksėjo dėl akinimo, nemanau, kad philipsas padarytų kreivas lempas :D Reiks nufotkint vakare, pasistengsiu jei nepamiršiu.

Minde9999

2002m parsivarem pasata  is vokieciu ten lemputes sviete zalia su raudona eksplotavom iki 2008m ir dar jos sviecia .. pries parduodant nepatingejau ir isemiau ,o sudejau paprastas uz 5lt .. dabar pas mane toyotukej sekmingai sviecia jos toliau.. tfu..tfu,,tfu  

Minde9999

Norejau paklaust kas kiek laiko Jus keiciant lemputes H4 , nes dabar carinoj nespeju keist kas 4menesiai vis nauja philipsa reikia pirkt, ir picnike tas pats h7. Gal su elektronika kas blogai juk taip negali buti.

Kestutis777

Xenon B) Ilgos, trumpos ir priesrukines :)

AVENSIS D4D CHIP

xenon 55w(china:) )artimos,ilgosios philips rally 100w:)

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

mmersass

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
ilgos nekaista tau?

AVENSIS D4D CHIP

Citatammersass parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
ilgos nekaista tau?
kas būtent turetu kaisti?:)

mmersass

raso kad "pravodke" svyla, generatoriui nesveika ir fara pati lydosi nuo per didelio karscio. :)
tai klausiu kaip tau veikia :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatammersass parašė:
raso kad "pravodke" svyla, generatoriui nesveika ir fara pati lydosi nuo per didelio karscio. :)
tai klausiu kaip tau veikia :)
pravodke nekaista,tikrinau tik idejus lemputes,o kas generui nuo 200w blogo bus?tai lango sildymas 3 kart galingesnis;)na zibintai kolkas nesvyla,na juk kiek ten waziuoji su ilgom ijungtom max pora minuciu,na o jei susviks keisim kitom;)uztad nakti nereikia žlibineti:)

fennix

nu nezinau, as su savo 55 w matau 300 metru i prieki... Ir priedo sedziu zemai...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!