Kieta sankaba paspaudus šalčiams

Pradėjo umunas, Gruodis 01, 2010, 09:53:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

horn

čia jauti, kad spaudi, bet pripranti ir net dėmesio neatkreipi, kol nepersėdi į kitą automobilį, ypač jaučiasi jei važiuoju su vienu, perlipu į kitą, tada iš kart Ooo... sankaba :D Su šitu sankabos komplektu pravažiavau apie 85t km, su senuoju 15t.km, bet viskas lygiai taip pat buvo.

wikcia

Tai ar kas pasakys kaip atrodo dasibaigiantis sankabos cilindras, kokie pozymiai? Kad pas avensi ir taip ji kieta as zinau, bet ne ant tiek. ir kaip veikia pedalo atmetimas, ar tik spyruokliu pagalba, ar dar veikia nuo slegio cilindriuko kazkiek, nes pas mane per salcius jis "neskuba" grizti i pradine padeti.

Henris

Kiek suprantu AVensio D4D sankabos visas komplektas nuo smagracio iki cilindru salone yra problematiskas :)
Pas mane irgi kietas sankabos pedalas palyginus su kitom masinom, ir dar cypia girgzda, tik daba kai buvo -10 nustojo girgzdet, tai nebevariau keistis tu visu ivoriu, nes meistrai butu sake niekas pas tave necypia, lauksiu kol atsils ir vel cyps :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

aviko

Na, kam kieta sankaba turiu pasiulyma - keiskit i su automatine deze:D:D
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Henris

Tai, kad su D4D varikliais mazai automatu, pagrinde Land Cruiseriai ir Yariai. Aisku nesizvalgant i naujausius Avensio 2009 modelius, gal ten ir yra dyzeliu automatu... Bet uz tokia kaina kaip naujausio Avensio, speju, kad ir mechanine sankaba neturetu buti kieta... GAL... :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

horn

Citatawikcia parašė:
Tai ar kas pasakys kaip atrodo dasibaigiantis sankabos cilindras, kokie pozymiai? Kad pas avensi ir taip ji kieta as zinau, bet ne ant tiek. ir kaip veikia pedalo atmetimas, ar tik spyruokliu pagalba, ar dar veikia nuo slegio cilindriuko kazkiek, nes pas mane per salcius jis "neskuba" grizti i pradine padeti.

Sankabos pedalą atmeta slėgis, jei jo nebūtų, tai mintum sankabos pedalą ir jis nebegrįžtų. Man buvo vienai mašinai trūkus žarnelė sankabos,  jausmas toks lyg pedalas staiga dingo :D

wikcia

tai jei blogai atmeta, tai reikstu kad manzetai pasideveje (arba cilindriuko sienele), ir pro juos praleidzia, nesudaro reikiamo slegio? ar as teisus?

horn

Greiiausiai manžetai, nes jie guminiai.

umunas

nu ką, vakar pakeitė man skystimėlį. kadangi didelių šalčių šiuo metu nėra, tai nelabai galiu tvirtinti, kad tikrai viskas susitvarkė, bet šįryt pedalas nebebuvo kietas. tai bent kol kas skysčio keitimas tikrai išsprendė bėdas.

Bondas_007

vat butent nuo to reik visuomet pradet, senas skystis obsorbuoja dregme, ko pasekoje esant dideliam minusui jis kristalizuyojasi, del to pedalas sunkeja, galimas net manzetu sugadinimas del to...

apie skysti, jo savybes:
http://www.automobiliuremontas.lt/stabdziu-skystis-ir-stabdziu-skyscio-keitimas
Automobilių remonto darbai!

http://www.automobiliuremontas.lt
8 678 59083
Ieškokit mūsų Feisbook'e