Avensis granata

Pradėjo hugg666, Gruodis 01, 2010, 21:38:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

na paprasciausia pradeciau nuo to, kad pertepciau granatas nuemes gumas gal granatu tepalo problemos pasireiskia prie tam tikro salcio.:o
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

dtinas

solorinoj buvau. Jie teigia, kad kaltas sutirstejes granatu tepalas ir  kad tai yra normalu.

audrius

jeigu tai yra normalu, tai pasiulyciau solorinos meistram pirsta i sikna isikist:@ reikia nedelsian pertepti granatas.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

solas

Lygiai tas pats ir man darosi, tai manyciau istikro normalu ir bereikalo cia pergyvenam. Gero kelio

laurysas

Pas mane taip pat 2.2. Bet mano tas traskesys prasidejo tik pasalus, kai lauke pastovejo ant -8. Tas traskesys buna, kad ir vietoj stovint masinai tiesiog pagazavus iki 1,5 tukst rpm ir taip palaikius, jei daugiau pagazuoji nebesigirdi, toks garsas kaip koks plastmases gabalas barbentu i kebula. Dar pasireiskia kai kai vaziuoju su pavara bet teisiog atleidu gaza, kuris nukrenta zemiau nei 2 tukst rpm Gal turit minciu kas galetu buti, jei ir nevaziuojant traska tai tikrai ne granata.

hugg666

jei toyota sako kad taip turi but reiskias ner cia ko parintis, trumpa ta ziema. gi kai abs isijungia irgi garsas nenormalus buna, prie to visi priprate ir dzin gi :)

dtinas

Citatalaurysas parašė:
Pas mane taip pat 2.2. Bet mano tas traskesys prasidejo tik pasalus, kai lauke pastovejo ant -8. Tas traskesys buna, kad ir vietoj stovint masinai tiesiog pagazavus iki 1,5 tukst rpm ir taip palaikius, jei daugiau pagazuoji nebesigirdi, toks garsas kaip koks plastmases gabalas barbentu i kebula. Dar pasireiskia kai kai vaziuoju su pavara bet teisiog atleidu gaza, kuris nukrenta zemiau nei 2 tukst rpm Gal turit minciu kas galetu buti, jei ir nevaziuojant traska tai tikrai ne granata.

ne cia "pataikei". Pas Tave greiciausiai vibruoja oro filtro deze arba jos plastmasiniai kanalai kazkur remiasi.:D

Gmc

Citatalaurysas parašė:
Pas mane lygiai tas pats. Servise prisuko tvirciau viena plastmase apacioj ir virsuj pajudino.
Dabar drebejimas dar yra bet gerokai reciau.

unagi

Citatalaurysas parašė:

Pas tave kaip kažkas ir sakė yra laisva oro paėmimo "šlanga". Po pakopu dešinėje pusėje oro filtras. Nuimk jį ir pamatysi prieky-apačioje jo tokia lenkta berods guminė postorė šlanga. Jos pabaiga remiasi į sparną. Naujose ten būna kokio tai š uždėta, kuris per laiką nuo vibracijos nusitrina. Aš izoliacija apvyniojau ten ir viskas OK - garsas dingo. Apie pusvalandį sugaišau, kol nuėmiau ir vėl uždėjau viską į vietas, bet važiuoti kur kas maloniau, kai nekala :)

Beje, granatos (ar koks velnias) pas mane pašalus irgi barška. Avensis 2.2 dyzelis..

G.
life's too short to pick out the seed's

Renis

Patvirtinu: Atsilus orams, barskejimas dingo :] pasaka ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

serbas

Citatahugg666 parašė:
Kai gavo salcio tik dabar pradejo girdetis kai susiki daug vaira duodi gazo toks pradzioj atrode kad kazkur posparni sniego yra, dar panasus garsas, kad kazkas vilktusi zeme.. :)
Man lygiai lygiai tas pats,pradziai ir galvojau posparni liecia apledejusi,po to leda isdauziau pasirodo granata, bet salciui sumazejus granata nebetraska:), gumos nesuplyse tai ir vazineju toliau. Man rodos kazka bendro turi su tuo migtuku TRC

S_Kulikauskas

Ar sudetinga pertepti tas granatas. Ar pakanka tik "hamuta" atleisti ir pastumus granatos guma patepti ?

Bemsas

As jau abejoju ar granatos traska. nes pas mane pilna ledo gabalu tarp pakabos svyrciu uzsale. Nes kaip tik snigo keleta dienu o poto uzsalo viskas. Nudauziau keleta gabalu, jau netaip braska.

dzonas

Kai tokie salciai - kencia (sensta) technika geiciau. Eizeja gumos, spakliai, kaitinimo zvakes dirba ant maximumo, plastmasines dalys pasidaro trapesnes lengviau luzta. Ypac akivaizdziai saltis neigiamai atsiliepia vaziuoklei: konsistensinis tepalas ratu guoliuose ir granatose sukieteja i plastilina, guoliai praktiskai sukasi sausi. Netgi auto riedejimas akivaizdziai sumazeja: jei vasara riedant nuo kalno A auto isibegedavo, reikdavo pastabdyti, tai dabar riedant auto leteja. Stumokliai stabdziu cilindruose netaip sklandziai vaiksto, kaladeles labiau dyla.
Masinos lauzymas - nekitaip. Bet as vistiek renkuosi vaziavima auto nei visuomeniniu. Man saves labiau gaila nei auto.
15 metu su dyzeliu

S_Kulikauskas

Tai ar teko kuriam granatai tepaliuka keist, ar bent matyti kaip keicia? Ar ardo pusasi ar ne ?