Avensis granata

Pradėjo hugg666, Gruodis 01, 2010, 21:38:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

niuniauskas

prisijungiu. trasku irgi. pirma ziema su saviske vaziuoju ir temperaturai nukritus zemiau -6-8 atsirado tas slykstus granatu traskejimo garsas,  ilindau i formuma ir nustebau, kad cia toyotu liga....vakar dar viena facelift'a maciau prie parduotuves susukusi vaira ir betraskanti...kaip sakant  ziema PATRASKAM :D

papildymas: -5, nebetraskam...
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

amikuta

man traška prie didesnio šalčio taip pat. Variau į servisą, tai ten kol užkėlė ant stendo ir pažiūrėjo, matyt atšilo ir jokio tarškėjimo nerado. granatų gumos nepažeistos. Tada važiavom į lauką. Ten irgi nieko (nors važiuojant į servisą gerai girdėjosi traškėjimas). Po nakties, vėl šiek tiek traškėjo. Tai dabar tiesiog pasaugau negazuodamas ant posukio ir lauku atšilimo. Nors šiandien -7 tai jau kaip ir nebuvo to traukiamo su arkliais vežimo traškėjimo :):):)

kepure

yra likes 2.0d4d 85kw trumpasis pusashis pilnas.jai kam reiks i Privata

Linxmas

Man ta pati problema su Corrolla Verso...
Kaip suprantu reiktu pameginti tepalo prikimsti daugiau ziemos salygom tinkamo, kas vel gi tik teoriskai lengvai atrodo...

S_Kulikauskas

As manau, kad pabandysiu. Nemanau, kad cia kaskas sudetingo turetu buti. Paziurejau kad rata nuemus priejimas neblogas, tik manau kad to hamuto antra kart jau neuzdesi. Tai hamutus pasiruosiau nuo kitos masinos, tepalo nupirkau grafitinio pora maisiuku po 4 litus.
Tik dabar nezinau ar verta siemet tuom uzsiimti. Gal jau kitos ziemos palaukti :) .

Linxmas

Na jei yra pasiryzimas tokiu oru listi po auto, tai tiks sveikintina :)
Bet man vistiek keista, tai ka vienintele Toyota naudoja kazkokius skirtingus tepalus, nei visi like gamintojai?
As gal dar pasieskosiu atsakymo i tai....;)

Venza

As manau,kad atsakymas cia aiskus,jeigu masinos rida didele,tai ir granatos susideveje is ten ir traskejimas.Nei vienai is mano masinu tokio simptomo nera,tai reiskia ne Toyotos cia liga.
 p.s.cia gal geras pozymis perkant masina ziema,nes galima issirinkt su mazesne rida ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

S_Kulikauskas

O kokia rida yra didele kokia maza ? Nes mano auto 2009 m. su rida 150K ir traskejimas jau yra. Tik prasideda jis ne nuo -8, o nuo kokiu -15 ar -20.

AVENSIS D4D CHIP

traska ir su 50000km rida:)

Venza

Nu pas mane dar tiek neprabege... :) .Nors turiu pardavimui daug Yariu ir Matrix ir nei vienam nepastebejau tokios problemos.Ridu buna tikrai nemazu ir 200t.km ir 300t.km,bet nei vienai tokiu simptomu nepastebejau.Cia ka,Europai sudinas detales kisa? :(
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

AVENSIS D4D CHIP

CitataVenza parašė:
 Nu pas mane dar tiek neprabege... :) .Nors turiu pardavimui daug Yariu ir Matrix ir nei vienam nepastebejau tokios problemos.Ridu buna tikrai nemazu ir 200t.km ir 300t.km,bet nei vienai tokiu simptomu nepastebejau.Cia ka,Europai sudinas detales kisa? :(
si problema  tik su 2,2 varikliu

S_Kulikauskas

O as kaskodel manau, kad cia labiau pas tas kurios atvaziuoja is siltesniu vietu.
 Maniske is Italu, tai zvakes siemet turbut pirma kart bus panaudotos bet tepalai buvo turbut 30K nekeisti, DPF uzsikises, na ir granatu tepalas matomai plasmase pavirtes.
 Beto pastebejau kad Toyotos ratai susisuka zymiai daugiau nei pvz Golfo, tai irgi savo duoda.
 Beje tikiu, kad galima ir nepastebeti. Nes traska jos tik dideliame saltyje, pilnai susukus vaira ir duodant gaziuko. Tai jai magistralemis vazineji, niekada nepastebesi ;) .

AVENSIS D4D CHIP

ir pas lietuviskas traska:)

S_Kulikauskas

Butu gerai, kad kasnors parasytu ar ju pertepimas padeda ar ne.
Kaskas maciau rase, kad sutepe ir lygtais padejo, butu gerai kad dar kas patvirtintu arba paneiktu sita fakta.
Tada zinociau uzsiimti tepimais ar nesukti sau galvos.

dainilandija

Negi nebera tokiu bedu pas nieka daugiau?