Avensis akumuliatorius

Pradėjo Tuziukas, Gruodis 03, 2010, 09:34:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

egyda

Sveiki, nuvaziavau i toyotos centra "solorina" ir jie man sako jog mano akumas per silpnas 74ah 740A, d4d 2.0 93kw 2008m., sako dek galingesni nuo 90ah wtf? Kaip suprasti, jeigu rekomenduoja 74ah mano masinai. Ir beto galingesnio neina surasti pagal matmenis, nes ten mazas akumas tik telpa i ta vieta.

MindaugasB

egdijus10 - nekurk nauju temu, o rasyk esanciose.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egyda

Galvojau daug metu nerasyta cia, tai kol sulauksiu ats ;)

bladas

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Liepa 26, 2016, 20:02:53 PM
Sveiki, nuvaziavau i toyotos centra "solorina" ir jie man sako jog mano akumas per silpnas 74ah 740A, d4d 2.0 93kw 2008m., sako dek galingesni nuo 90ah wtf? Kaip suprasti, jeigu rekomenduoja 74ah mano masinai. Ir beto galingesnio neina surasti pagal matmenis, nes ten mazas akumas tik telpa i ta vieta.
Liepos 4 d. kitoje temoje jau klausei to paties, ir tau buvo atsakyta, kad akumuliatorius geras ir tinkamas. Ko dar nori ? Reikėjo Solorinoje ir paklausti, kaip tokį didelį jų rekomenduotą akumą įsidėti

Awriuxx

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Liepa 26, 2016, 20:02:53 PM

Jeigu užsikuria tiek žiemą tiek vasarą, vadinasi pakanka. Maža ką jie sako. Mano 2,0 d4d bet 85 kw. Net nežinau koks turėtų būti. Iš anstesnės mašinos įdėjau Mutlu 85 ah ir 5 metai nematau problemų

RDeEsser

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Liepa 27, 2016, 07:16:55 AM
Jeigu užsikuria tiek žiemą tiek vasarą, vadinasi pakanka. Maža ką jie sako. Mano 2,0 d4d bet 85 kw. Net nežinau koks turėtų būti. Iš anstesnės mašinos įdėjau Mutlu 85 ah ir 5 metai nematau problemų
Butum parases kad nematai problemos isidejes dar silpnesni akumuliatoriu nei autorius,butu suprantama.Dabar isidejai galingesni ir visai pox is kokios masinos,tai kokios cia dar gali buti problemos?
E

sinkleris

Paskaitęs temą prisiminiau, kad mano Aurį 1.4 D dar stovi originalus Toyota akumas (65 Ah 620A), t. y. jam jau 9 metai ir kol kas tfu, tfu veikia be problemų. Įdomumo dėlei užklausiau Mototojos dėl orginalių akumų įsigijimo pas juos, tai pasiūlė pagal katalogą rekomenduojamą 77Ah 780A, kaina apie 108 eur. Kažkaipo mano supratimu, jis gerokai "mačnesnis", nei esamas ir iškio klausimas ar tikrai tokio reik 1,4 litro dyzeliukui?

MindaugasB

Toyotos dileris man trims metams garantija dave akumui. Pagal talpuma palyginau kitus e-shopuose, tai kaina tas pats kas pirktum siaip parduotuveje.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Popilas

Tai koki patvaresni akumuliatoriai ?:D skaičiau ir niekaip neapsisprendžiau kokį det po kapotu:D ,d4d 85, važinėjama dažniausiai trumpais atstumais 4km nuo taško a iki taško b :)

arunaskeras

Citata iš: Popilas Įrašytas Rugsėjis 26, 2016, 18:39:56 PM
Tai koki patvaresni akumuliatoriai ?:D skaičiau ir niekaip neapsisprendžiau kokį det po kapotu:D ,d4d 85, važinėjama dažniausiai trumpais atstumais 4km nuo taško a iki taško b :)
boch S5010  vazineju 5 metai be problemu
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Popilas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Rugsėjis 28, 2016, 09:18:54 AM
boch S5010  vazineju 5 metai be problemu
Ne per stiprus?:), Gal ir nieko, kaina irgi :D

Nerastas

Kokie atsiliepimai apie ad akuma?

katana7

Popilas

eddi

Reikia patarimo del akumuliatoriaus.Pries pora savaiciu nupirkau corolla verso 2004m. 1.6 benzina.Siendien neuzsikure.Akumas jau po pirmo sukimo nuduso.Itariu kad dar tebestovi originalus.Koki akuma patartumet deti.?Koks priklauso pagal specifikacija?Koki jus naudojat?Aciu.