Avensis akumuliatorius

Pradėjo Tuziukas, Gruodis 03, 2010, 09:34:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Linas112

Dėl Banner firmos akumų, girdėjau negerų nuomonių. Šių metų partija defektuota. Ir daug gryžta garantinių per pirmus mėnesius.

fennix

Nezinau kaip jusu- manes "girdejau" neveikia.... Skaiciau Toyota atsaukia 1.5 mln automobiliu.... tai cia ka irgi visos brokuotos del to?

Bosch S5004
255,00 Lt
Talpa 61 Ah
Starterinė srovė, A (EN) 600
Ilgis, mm 242
Plotis, mm 175
Aukštis, mm 175
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Linas112

Nesinori veltis į plačias diskusijas nes baigsis kalbomis apie valdžia ir t.t.:D Ir nematau reikalo skelbti kuriame autoservize tokias išvadas padarė. Aš ir pats nustebau išgirdęs tokias naujienas.

ryckak

O as negirdejau, o pats maciau. Klaipedoj i Banner oficialu atstova nuvaziavau drauges auto akumo pirkt, tai garantiniu daugiau prideta su lapukais nei pardavime, apsisukau ir isejau...

horn

Citatafennix parašė:
Citatashkafas parašė:
Atrodo teks keisti akumuliatoriu - gal kas galite patarti del parametru ir gamintojo?
1.8 benzas.

BANNER Power Bull P6219
Talpa: 62Ah
Startinė srovė: 540A (EN)
Ilgis (mm): 241
Plotis (mm): 175
Aukštis (mm): 190

Kaina ~300 lt
Jeigu telpa pagal matmenis aisku :)

Man rodos fennix persistengi. Tiks bet koks už 200Lt ;) Kas virš to, jau pinigų mėtymas veltui, nes niekada neatsipirks.

fennix

Citatahorn parašė:
Man rodos fennix persistengi. Tiks bet koks už 200Lt ;) Kas virš to, jau pinigų mėtymas veltui, nes niekada neatsipirks.
As nusivyliau savo paprastu uz 200 Lt... Kuria, suka, ir veza gerai, nusiskundimu neturiu...Bet cia visiems skirtingai... pagal poreikius... pagal nora... pagal kisene... sapalioju det antra genera ir 120 Ah akuma... ir tik tokia maza dilema... nera laiko prisiruost tai padaryt...

horn

nusivylei todėl, kad muzikos nepaveža, ar todėl, kad akumas blogas?

modeliuka

taigi Tokvila vykdo akciją orginaliems Toyota akumumams?
Modeliuka

saskelas

Sveiki. Taip su BANNER akumais neprasidekit, nors jie austriski kaip ir BAREN, balta meska, bet tai skirtumas kaip diena ir naktis, teko isbandyti. O del desulfatacijos tai normalu, yra toks būdas atgaivinti akuma, ziurint kokiu lygiu ploksteles pazeistos del netinkamos eksploatacijos.

fennix

Citatahorn parašė:
nusivylei todėl, kad muzikos nepaveža, ar todėl, kad akumas blogas?
Akumas kaip akumas... didesniu priekaistu neturiu... tik va kai per generatoriu srove is 14.6volto  krenta iki 10 voltu tai reikia galvot apie maitinimo sistemos rekonstrukcija... :(

shkafas

Tai vat as ir galvoju ar verta isleisti daugiau uz bosch, varta ar kt. ar pasiimti koki noname, ir nesukti galvos...

ryckak

kubilas

Mototojoj akcija akumams. mano verso su originalu 9 metus atlaike. manau ,kad nereik pagailet 150lt daugiau ir nusipirkt , nereiks kita ziema vel galva sukti. :)

Tuziukas

bandziau krauti akuma  6h, semus akuma jis yra orginalus, kaip supratau 2003 october berods. ikroviau iki 12V isstaciau i masina, ziuriu uzkurtai kiek rodo 12.3 berods. Tai taip niekas man ir neaisku, ar akumas gatavas ar generatorius..Ar negali pvz akumas "ryti" akumo srove?

Buvau pas akumuliarscikus tai arba pirk akuma arba varyk lauk..

ryckak