Avensis akumuliatorius

Pradėjo Tuziukas, Gruodis 03, 2010, 09:34:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

eddi

As tik nesuprantu,kodel kiti pardavejai rekomendoja 570A.Buvau nurodes kad benzinas pas mane.Tiek to.Tikiosi kad neprasoviau.Ten akumuliatorius kai is motociklo.siauras ir mazas.Du tokie tilptu :D.

slashas

Citata iš: eddi Įrašytas Vasaris 12, 2017, 23:42:48 PM
As tik nesuprantu,kodel kiti pardavejai rekomendoja 570A.Buvau nurodes kad benzinas pas mane.Tiek to.Tikiosi kad neprasoviau.Ten akumuliatorius kai is motociklo.siauras ir mazas.Du tokie tilptu :D.
Todėl, kad brangiau toks kainuoja :)

Awriuxx

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 12, 2017, 23:36:54 PM
Tai benzinas juk, nesuka tavo starteris dyzelinio variklio ir nereikia jam tos startinės tokios srovės, o galinesni statosi matyt toyotoms su "winter pack", šildomos sėdynės ir t.t. ;)

Didesnės startinės srovės ir didesnės talpos akumuliatorius dar niekam nepamaišė. 

slashas

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Vasaris 13, 2017, 10:29:57 AM
Didesnės startinės srovės ir didesnės talpos akumuliatorius dar niekam nepamaišė.
Maišo tik piniginei ;)

Awriuxx

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 13, 2017, 11:07:01 AM
Maišo tik piniginei ;)

Papildomi 10 eur daiktui, kuris bus naudojamas keletą metų, tai čia nebepinigai. O kokį šaltesnį rytą papildomos talpos ir startinės srovės gali prisireikti Man atrodo atstovybėje žmogus tikrai daugiau permokėjo nei 10 eur...

slashas

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Vasaris 13, 2017, 11:46:30 AM
Papildomi 10 eur daiktui, kuris bus naudojamas keletą metų, tai čia nebepinigai. O kokį šaltesnį rytą papildomos talpos ir startinės srovės gali prisireikti Man atrodo atstovybėje žmogus tikrai daugiau permokėjo nei 10 eur...
Tai čia eilinį kartą matosi kaip atstovybė dirba. Pagal VIN pamatė ir aklai įdėjo, net neįvertinę kokiam regionui naujas auto pirktas buvo. Įtariu, kad mūsų kolegos Toyota atvaryta iš šilto klimato regiono, kur tiesiog silpnesni akumuliatoriai montuojami, nes nėra poreikio.

Awriuxx

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 13, 2017, 12:04:30 PM
Tai čia eilinį kartą matosi kaip atstovybė dirba. Pagal VIN pamatė ir aklai įdėjo, net neįvertinę kokiam regionui naujas auto pirktas buvo. Įtariu, kad mūsų kolegos Toyota atvaryta iš šilto klimato regiono, kur tiesiog silpnesni akumuliatoriai montuojami, nes nėra poreikio.

Nelabai suprantu kokio biesio tokį dalyką, kaip akumuliatorių iš atstovybės pirkti? Gi pilna parduotuvių, kurios tuo užsiima, parenka ne pagal kokį vin, o realiai tai ko reikia. Nors ir pačiam tai padaryti paprasta, kai pilnas internetas informacijos. Suprasčiau jeigu toyota gamintų akumulaitorius ir jie būtų labai geri. O dabar jie tik užklijuoja savo lipduką ir parduoda brangiau nei tą patį akumulatorių be lipduko...

slashas

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Vasaris 13, 2017, 15:07:09 PM
Nelabai suprantu kokio biesio tokį dalyką, kaip akumuliatorių iš atstovybės pirkti? Gi pilna parduotuvių, kurios tuo užsiima, parenka ne pagal kokį vin, o realiai tai ko reikia. Nors ir pačiam tai padaryti paprasta, kai pilnas internetas informacijos. Suprasčiau jeigu toyota gamintų akumulaitorius ir jie būtų labai geri. O dabar jie tik užklijuoja savo lipduką ir parduoda brangiau nei tą patį akumulatorių be lipduko...
Sutinku su tavimi, bet be mes juk pirkome, čia jau kolegos reikalas, kur, kaip ir su kuo :)

Awriuxx

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 13, 2017, 15:08:43 PM
Sutinku su tavimi, bet be mes juk pirkome, čia jau kolegos reikalas, kur, kaip ir su kuo :)

Tai jo, kiekvienam savo.

MindaugasB

Atstovybe duoda 3 metu garantija akumui.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 13, 2017, 17:07:05 PM
Atstovybe duoda 3 metu garantija akumui.
Tai yra ir ne atstovybėje akumuliatorių su 3 metų garantija, net pvz AD akumuliatoriai turi 3 metus :)