Kuro sąnaudos 2.0 TD !

Pradėjo olo, Spalis 20, 2008, 12:30:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

mvideolt

Oro filtrą keisk į naują ir taupysi, kainos vaikiškos, bet nauda pastebima.

kaktusas

Mano '02 D4D tai kura jama, :) bet kad as ir nesistengiu taupyt,sunku galvot vaziuojant kad reikia greitet tolygiai nes tada jams maziau kuro :) tai ir nesuku galvos . Vien mieste isvazinet bako tai nesigauna, bet jauciu netoli 8 trauktu... :|
Va pvz. sia savaite per 4 dienas 2,3tkm numyniau, tai tiksliai gavosi beveik 6,5l/100km, zinoma gaunas didzioji dalis kelio uzmiesty, autostradoj 140-150, kituos keliuos iki 130 (siaip leciau vazineju,bet sikart nespejau niekur), tai taip ir gavosi... na bet man rodos vistiek visai nebaisiai... O siaip panasiose kelionese neautostradomis , jei 90-120 tai apie 5,5-5,7 gaunas. I Kryma sia vasara keliones sanaudos 5,9 gavos.
Zinoma, sutinku, kad vaziuojant tvarkingai ekonomija jauciasi :)

Na ziuriu jau per daug pripyskinau :)

kubilas

galim tik pasidziaugti tokiom sanaudom.pigiau, nei lektuvu nuskristi.B)

mvideolt

Paprastas skaičiavimas, kai nusipirkau AVENSĮ D4D (tarp kitko-karavanas), po savaitės suaugę 2-iese ir sūneliu Čekiją narstėm...parvažiavau ir Klaipėdoj prie namų pripyliau paskutinius duomenis į baką, tai dar vakare buvo nustatytas buvusiosios mano ekonikos vidurkis taupant automobilį-4,8l/100km. Greitis tik kelis kart buvo per 100-inę.

kubilas

Su savo versiuku nustebes buvau po pirmu euro kelioniu.vidutin islaidos saliarkai-6-6,5 litro.tuo labiau,kad tai didelis avensis.platus ratai.kalnai prie zakopanes ir 100-140 kur tik imanoma palekt greiciau.super economiskas auto.is dalies gaila parduoti butu.na, bus matyt.tik nesuprantu,kaip jus tiek malku sudeginat:|

Memelis

As tai dabar pabandziau vazinet su Orlen Verva dyzelinu ir visai patiko. Prisipyliau ir vaziavau autostrada su autopilotu 120 is Kauno i Klaipeda, tai kompas 5,4 parode. Visai neblogai manau. Ir taip su tuo kuru smagiau vaziuoja masinyte, reiks gal ilgiau pabandyt su juo padraugaut.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kaktusas

Kad kompai ne visada teisybe rodo :)

Gedajus

pas mane vasara trasoje lekiant 110 gaovosi 5.5 litro, mieste 7.2-7.5, dabar kai atsalo ir kamsciai tai 8.5, trasoje 6 :)

FUX

Mieste: vasara ~8,5 ziema ~10 (vid greitis ~21 km/h)
Uzmiestyje: ~6,2 (vasara) greitis 90-110
---
mano manymu per daug ..
Avensis D4D 2001 Universalas
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Vycka

Nukeliavau i Norvegija su savo 1,4 D4D, pasimaliau po fiordus, viso gavosi ~5000km, tai vidutinės kompo rodomos sanaudos gavosi ~4,5. Vasara vaziuojant uzmiesty ramiai 80-90km/h, po keliones kompas rodo ~3,8. Vaziuojant belekaip ta pati atstuma jau rodo ~4,3-4,5. Ziema Vilniuje kamsciuose pavazinejus rodo ~5,8-6,5

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

OSU_FC

Nekuriant naujos temos, kokios yra avensio 2.0 benzino (VVTI) ir 1.8 benzino (VVTI) sanaudos mieste ir uzmiestyje?

Gytyto

pas man 1.8 bet dar ne vvti. Tai vasara uzmiesty ramiai vaziuojant iki 120 tai 7 pakakdavo mieste 8. Daba ziema tai mieste nepilnus 9 valgo. Uzmiesty 8. Bet tai norma skaitau padidejas tas litras, nes visa laik galinio lango sildytuvas ijunktas ir peciukas pleskina

OSU_FC

Itariu, kad ant sanaudu VVTI ar ne VVTI mieste turetu buti tas pats.

kaktusas

Čia kaip ir įprasta sanaudos priklausys nuo važiavimo o ne nuo kokios raidės prie variklio prirašytos :)