Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Giedrius34

CitataMindeJ parašė:
Jeigu kam idomu denso zvakiu kaina, tai siandien nupirktos po 55,60LT. UAB "Tobis". Acura tokias pat zvakes siule uz 78LT.:)

Derejaisi, ar tokia kaina lentynoj?
ტოიოტას გამძლე

MindeJ

Nuvykus i UAB "Tobis" kuris randasi Kaune ir paklausus apie zvakes, jie man pasake, kad parduotuve randasi Druskininkuose. O Kaune yra tik ofisas. Tai paklausiau ar galetu atsiust i Kauna, sake taip ir pasake kaina, tai nebuvo labai patogu ir apie nuolaidas kalbetis. Buvau is anksto dekingas, kad nereiks vaziuot iki Druskininku. :)

Modka

Jei ka is Vilnieciu domina tai su serviso nuolaida galiu paimti zvakiu. Siaip rekomenduociau BOSCH DURATERM kiek keitem visi patenkinti kaina butu 49 LT/vnt. Galima ir Denso bet kainos dbr negalesiu pasakyti jei ka domina tai rasykit i AM. Pats naudoju Bosch ir nesiskundziu.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

mmersass

Man keite dvi pakaitinimo zvakes, tai istate BOSCH irgi tiek pat kainavo. Db ziuresiu kaip veiks :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Modka

Bet ar DURATERM ? Nes siaip ju pardavimo kaina nuo 60LT
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

mmersass

Duraterm, Autovisatoj man jas keite.

Modka

Tai pigiai tau gavosi. Siaip jei kokiu detaliu reikes tai gali kreiptis galiu paimti su serviso nuolaida o skirtuma per puse pasidalintume. Pamenu kai buvau seminare vokietijoje tai jie aiskino kad keiciant kaitinimo zvakes reikia visas keisti nes jei pakeiti nevisas tai ju varza (kiek pamenu) skiriasi ir tas yra negerai, na bet aisku cia vokieciai. Siaip abejoju ar tas jauciasi bet aisku jei yra galimybe keisti visas tai geriau keisti visas.

Memelis

Prie progos pasidomėk, kiek smagračio komplektas kaip tavo auto kainuotų. Tai bus einama prekė... B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Aivis

Man tai ,atėjus šalčiams,visada reikia žvakes pakaitinti 2 kartus ir užsikuria.Praėjuseis metais tikrinau,su lempute žvakes ,lemputė degė,tai ir nesuku aš dėl to galvos.Man nesunku žvakes 2 kartus pakaitinti:),praita žiema visada užsikurdavo taip:D.
Gazas dugnas .......

Memelis

O tai kodėl tu kaitini du kartus? Vieną kart pakaitinus neužsiveda ar čia tiesiog tokie įsitikinimai?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mmersass

As sia ziema kaitinau du kartus, pasikeiciau zvakes ir uzsikuria be problemu iskart :)

Modka

Jei neuzsikuria is pirmo karto ir reikia kaitinti kelis kartus beto neabejoju kad dar reikia pasukti biski varikli kol pagauna tai tikrai zvakes negerai veikia. Siaip patikrinimas su lempute tikrai nieko neduoda kiek servise esame issuke zvakiu tai jos buna syla bet labai mazai arba nevisas galiukas syla o tik dalis. O lempute tau parodys nebent kuri visiskai neveikia. Tikrai manau ant to nereikia taupyti nes poto starteris brangiau kainuos nei zvakes beto paciam varikliui nieko gero kai salta prasukineji ilgai. Nera gi brangu karta i 2 ar 3 metus(aisku priklauso dar kiek vazineji) pasikeisti tas zvakes zinoma tik nereikia pigiausiu statyti, karta susitaciau po 15LT (su nuolaida) zvakes tai po 2 men 2 nebeveike. Cia mano nuomone :)

lioska

Pritariu. Kai buvo -17 salcio, akitinau kokis tris kartus ir vis tiek vos vos uzsivesdavo. Galiausiai nusprendziau pakeisti pakaitinimo zvakes. Tik viena is keturiu veike. Pakeitus jas - vedasi kaip vasara :)
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

Aivis

CitataMemelis parašė:
O tai kodėl tu kaitini du kartus? Vieną kart pakaitinus neužsiveda ar čia tiesiog tokie įsitikinimai?
Viena karta pakaitinus,reikia ilgiau sukti,o jei du kartus pakaitinu,užsikuria greitai.
Gazas dugnas .......

Aivis

Citatamodka parašė:
Jei neuzsikuria is pirmo karto ir reikia kaitinti kelis kartus beto neabejoju kad dar reikia pasukti biski varikli kol pagauna tai tikrai zvakes negerai veikia. Siaip patikrinimas su lempute tikrai nieko neduoda kiek servise esame issuke zvakiu tai jos buna syla bet labai mazai arba nevisas galiukas syla o tik dalis. O lempute tau parodys nebent kuri visiskai neveikia. Tikrai manau ant to nereikia taupyti nes poto starteris brangiau kainuos nei zvakes beto paciam varikliui nieko gero kai salta prasukineji ilgai. Nera gi brangu karta i 2 ar 3 metus(aisku priklauso dar kiek vazineji) pasikeisti tas zvakes zinoma tik nereikia pigiausiu statyti, karta susitaciau po 15LT (su nuolaida) zvakes tai po 2 men 2 nebeveike. Cia mano nuomone :)
Starteris čia nieko neapsikrauna,nes po 2 kaitinimu kuresi gerai.Man vasara pakaitus varikliui buvo problemu su užsikurimu.Nuvariau į toyotos centra ir ten pasakė,kad starteris kaput,reikia keisti ,nes nebesudaro apsuku.Aš jį išardžiau,išvaliau ir poto suka normalei ir kuresi gerai(apie tai ,buvau rašes forume).Kaip ir ankščiau rašiau,nemanau,kad 2 sykius kaitinant yra blogai(nesakau,kad tai yra normalu),bet man tai padeda greitai užkuti mašina.
Gazas dugnas .......