Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

Citata iš: gts Įrašytas Gruodis 02, 2014, 18:43:20 PM
Solorinoje man pasakė, kad orginalios būna tik arba denso arba bosch

Pieva sako, daug ju galima klausinet, tik nereikia atstovais tiket. Kiek susidurem, tai pats tu jiems gali pasakot, ka jie turetu zinot, o ne laukt atsakymo 2 dienas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gts

Jau nebežinau kuo tikėti, kiek žmonių tiek nuomonių.

Bemsas

Citata iš: gts Įrašytas Gruodis 02, 2014, 18:43:20 PM
Solorinoje man pasakė, kad orginalios būna tik arba denso arba bosch

Logiskai mastant, zvakes turi buti DENSO. Visa elektronika DENSO, kuro ipurskimas DENSO, todel turetu buti ir zvakes atitinkamos :D , o 1.4D viskas stovi BOSCH, todel ir zvakes turi buti atitinkamos. Cia tik mano isvedziojimai :D

Benziniai motorai gamykliskai buna irgi su DENSO zvakem.

NNZ

nu jo logiskai tai taip. Kad ir perkant aisin sankaba irgi galvoji, kad viskas aisn bus sudeta pas toyota, o ten pasirodo isminamasis gkn
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Tiutis

Bemsas

Tiutis

Paziurek pries mane kas parasyta :-]

MaXas

Citata iš: chrustik Įrašytas Gruodis 14, 2010, 20:38:02 PM
Galima. Pajunk  žvakę laidų pagalba prie akumuliatoriaus ir matysi ar kaista iki raudonumo ar ne. Jei ne arba užtrunka ilgą laiką, manau reikia keisti :):)
Idomu kas tokiu atveju kais??  :D
Tu cia sneki apie tikrinima issukus zvake!
Jis gi klausia kaip patikrinti neissukus.
Patikrinti imanoma su testeriu, reikia ziureti kokia varza

kosmosiukas

Citata iš: gts Įrašytas Gruodis 02, 2014, 20:11:36 PM
Tik neaišku kurios geriau kaitina
trecia ziema iskra tarnauja pas kaimyna avensi ir puikiai uzkaitina belarusiska salerka pusiau vasarine pusiau ziemine :) jokiu problemu kazkaip..

Bemsas

Citata iš: kosmosiukas Įrašytas Gruodis 04, 2014, 01:10:36 AM
trecia ziema iskra tarnauja pas kaimyna avensi ir puikiai uzkaitina belarusiska salerka pusiau vasarine pusiau ziemine :) jokiu problemu kazkaip..

Tai kad zvakes salerkos nekaitina :D

MaXas

Matyt pas ji ant zvakiu pucia saliarka   :-]

egyda

Ar prie 0 taip ir turi buti, pvz kai ijungi degima 1s spirale dega ir poto klankt, tipo atsijungia rele. Taip turi buti ar ne? O prie +20, irgi tik 1s ir klankt, visada taippat, nebesuprantu. Cia is po praeitos ziemos sitaip man buvo.

robertas1993

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Rugpjūtis 02, 2016, 20:01:53 PM
Ar prie 0 taip ir turi buti, pvz kai ijungi degima 1s spirale dega ir poto klankt, tipo atsijungia rele. Taip turi buti ar ne? O prie +20, irgi tik 1s ir klankt, visada taippat, nebesuprantu. Cia is po praeitos ziemos sitaip man buvo.

ne, prie 0 turi ilgiau kaitint kazkur apie 5 sekundes, vasara tik patikrinimo lempute uzsidega bet nekaitina zvakiu :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

egyda

...

egyda