Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egyda

Tu cia matau bandai prikolinti, sak tarpine, prieko cia ta tarpine? Klausiu kas galetu buti. Nejau normaliai atsakyti negalima, be visokiu isvedziojimu, zalias esu tai ir klausiu.

MindaugasB

Prie to kad niekas nesugedo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Popilas

Kokiam varikliui šaltam ar karstam rekomenduojat keisti žvakės:D

ginciavas

Kažkur buvo apie tai diskutuota ir kiek pamenu nebuvo vieningos nuomonės. Mano manimu reiktu gero rakto ir tiesių ranknkų.

Popilas

Citata iš: ginciavas Įrašytas Spalis 11, 2016, 15:34:00 PM
Kažkur buvo apie tai diskutuota ir kiek pamenu nebuvo vieningos nuomonės. Mano manimu reiktu gero rakto ir tiesių ranknkų.

:d žvakės pakeistos, Būkit atsargūs augdami plokštelė prie žvakių virsaus, stipriai neverskit :DD

egyda

Keiciau zvakes, saltam varikliui ir daugiau taip nebedarysiu kita karta siltam varikliui, nuluzo besukant dvi pakait zvakes, istraukimas 50e.

Popilas

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 12, 2016, 19:44:24 PM
Keiciau zvakes, saltam varikliui ir daugiau taip nebedarysiu kita karta siltam varikliui, nuluzo besukant dvi pakait zvakes, istraukimas 50e.
Nu va , aš siltam keiciau, tai gal prikepe labai buvo? Pas mane buvo ngk sudėtos ir suteptas sriegis visų, aš taip pat sutepiau

Viktoras777

Sitiem avensiam jos luzta dazniausiai ne per sriegi, o pats galiukas kur kaista. tai ten tas sutepimas nelabai ir padeda.... Jei jos nekaitina dazniausiai ir luzta. nes apauga pats galas suodziais... Ryt pats bandysiu keistis.... pas mane nekeistos nuo gimimo tai visko gali buti su jomis..... O kaip Popilas pas tave? geriau vedasi po zvakiu keitimo?

Popilas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Spalis 13, 2016, 10:55:28 AM
Sitiem avensiam jos luzta dazniausiai ne per sriegi, o pats galiukas kur kaista. tai ten tas sutepimas nelabai ir padeda.... Jei jos nekaitina dazniausiai ir luzta. nes apauga pats galas suodziais... Ryt pats bandysiu keistis.... pas mane nekeistos nuo gimimo tai visko gali buti su jomis..... O kaip Popilas pas tave? geriau vedasi po zvakiu keitimo?
Dar nebandžiau, va tuoj vaziuosiu bus matyt, Tiesa sakant 3 naujas idejau o viena sulauziau, teko sena idet , isirinkau kuri geriau kaitina, buvo ngk tai kaito tik pats galiukas , o naujų iškart galima sakyt pusė beveik kaista

Viktoras777

Mano siandien, kaip nekeista visai neblogai uzsivede....  nors ir saltas oras buvo -2C.... o pries tai siltesniais rytais sunkiai vedesi.... turbut itakos turejo tai, kad zvakes pabandziau pasildyt 2 kartus pries vesdamas. Matyt jos jau nebe kaip sildo....

Popilas

Uzsikure labai gerai iš pusė pasukimo kaip sakoma:D , žvakių indikatoriaus jau ilgiau degė,

Viktoras777

Na matyt itakos zvakes turi daug ir prie tokios temperaturos....

Popilas

Gal, ateis šalčiai ziuresiu, o dabar palikau savo kad generatorių paziuretu, tai sakė bus kas veikti issimt, nu šitą žinau , sakė pagrindinę veda diodu tiltas, tai nulups gal nemažai:D krovimas geras, tik šviesos mirkcioja

Popilas

Citata iš: Popilas Įrašytas Spalis 13, 2016, 13:09:05 PM
Gal, ateis šalčiai ziuresiu, o dabar palikau savo kad generatorių paziuretu, tai sakė bus kas veikti issimt, nu šitą žinau , sakė pagrindinę veda diodu tiltas, tai nulups gal nemažai:D krovimas geras, tik šviesos mirkcioja

pasemiau masina, zodziu meistras sake net neapsimoka jo ardyt nes tik uz isemima/idejima paims 30e, del sviesu mirkciojimo patare pasikeist akumulatoriu , tai va nusipirkau nauja, nes dar nekeiteis po pirkimo ir senas neaiskios kilmes :D , krovimas visada 14,4 sujungus viska, ziuresiu del tu sviesu , mazum kokis laidas gal kur ..