Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

egyda

Citata iš: Popilas Įrašytas Spalis 13, 2016, 11:37:31 AM
Uzsikure labai gerai iš pusė pasukimo kaip sakoma:D , žvakių indikatoriaus jau ilgiau degė,

Man siandien ryte prie -3, ijungus degima indikatorius iskarto ir uzgeso po 1s, bet kazkaip keista viena diena geriau vedas, kita diena kaip cilindras nedirbtu, gal koks dacikas hujovai veikia, is diagnostikos 0 naudos.

Popilas

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 13, 2016, 18:36:14 PM
Man siandien ryte prie -3, ijungus degima indikatorius iskarto ir uzgeso po 1s, bet kazkaip keista viena diena geriau vedas, kita diena kaip cilindras nedirbtu, gal koks dacikas hujovai veikia, is diagnostikos 0 naudos.
Pazek ar srovė ateina į žvakės , nelabai su elektra draugauju, rele bloga turėtų rodyti diagnostika

egyda

Citata iš: Popilas Įrašytas Spalis 13, 2016, 19:11:45 PM
Pazek ar srovė ateina į žvakės , nelabai su elektra draugauju, rele bloga turėtų rodyti diagnostika

Buvau pridejas viena ryta, minusa i korpusa o lempute ant zvakiu blekutes, nu lempute dega.

Artūras Alytus

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 13, 2016, 19:19:43 PM
Buvau pridejas viena ryta, minusa i korpusa o lempute ant zvakiu blekutes, nu lempute dega.
Kad lempute dega tai dar nereiskia kad zvake gera. Ir man lempute dege o isemiau pajungiau ant akumo tai til pats galiukas vos vos paraudo.

egyda

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Spalis 13, 2016, 19:41:48 PM
Kad lempute dega tai dar nereiskia kad zvake gera. Ir man lempute dege o isemiau pajungiau ant akumo tai til pats galiukas vos vos paraudo.

Pries pora menesiu keiciau naujas zvakes denso, buvo pridetos prie akumo labai greit paraudonuodavo per 3-4s.

Popilas

Nu srovė kad ateina tai gerai, bet senas žvakės patikrinti verta kaip kaista ..gal relė kokia į pabaiga.. man buvo kai sharana turėjau buvo blogas temp. Daviklis ir žvakių nesilde visiškai indikatorius tik 1sec užsidegdavo , bet purtydavosi labai kaip kurdavai, čia neturiu minčių..

egyda

Man tiek vasara tiek ziema, uzeina noriu veduosi graziai noriu purtausi ir duma ismetu ...diagnostika sako viskas gerai veikia, is elektrines puses jokiu klaidu ir t.t Toks jausmas lyg arba siurblys grybauja arba kuris nors is daciku.....

Popilas

Aš tada ziureciau tą scv voztuva.. gal kuras nusėda , bet neturėtų:D

egyda

Pakeistas, idetas naujas, siektiek graziau vedas bet ...nebegesta visada pakolkas is pirmo karto vedasi, anksciau is kokio 2-3 uzvesdavau...

Viktoras777

Blogas scv voztuvas, labiau itakoja netolygu variklio darba ir traukos dinginejima.... Seip jei zvakes keistos, scv keistas... lieka tik purkstukai ir siurblys....

egyda

Praeita ziema kai buvo -18 ir daugiau iseidavo uzvesti is puses abaroto, o kita diena jau teko pavargti su starteriu ...vos ne vos uzsivede lyg kuro nepaduotu

egyda

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Spalis 13, 2016, 21:50:12 PM
Blogas scv voztuvas, labiau itakoja netolygu variklio darba ir traukos dinginejima.... Seip jei zvakes keistos, scv keistas... lieka tik purkstukai ir siurblys....

purkstuku kompensacija buvo ziureta saltam ir siltam variklius, prisimenu tik siltam lygtais 4x po -2, saltam sake lygtais nedideliu skirtumu skiriasi, perpilimus ziurejo sako nedaug grazina atgal i baka. Aj beto padidejas dumingumas ira, kai variau TA buvo apie 2.3

Viktoras777

Man ir panasiai buvo, vedesi visada gerai ir prie salciu dideliu... o viena ryta pradejo nesivest.... ilgai prasikankinau, pora men ziema.... vargdavau su saltu motoru uzvesdamas sanaudos padidejusios budavo, is 4-5 karto tik uzsivesdavo su daug dumu ir akumuliatoriu numarindavau nesena bevesdamas.... Kol netekes kantrybes nuvariau tvarkyti... tai buvo visi 4 purkstukai blogi.... juos restauravo ir viskas ok buvo... vesdavosi labai gerai.... dabar vel kazkas nutiko sunkiai vedasi. ryt keisiu zvakes matysiu kaip toliau bus...

egyda

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Spalis 13, 2016, 22:15:15 PM
Man ir panasiai buvo, vedesi visada gerai ir prie salciu dideliu... o viena ryta pradejo nesivest.... ilgai prasikankinau, pora men ziema.... vargdavau su saltu motoru uzvesdamas sanaudos padidejusios budavo, is 4-5 karto tik uzsivesdavo su daug dumu ir akumuliatoriu numarindavau nesena bevesdamas.... Kol netekes kantrybes nuvariau tvarkyti... tai buvo visi 4 purkstukai blogi.... juos restauravo ir viskas ok buvo... vesdavosi labai gerai.... dabar vel kazkas nutiko sunkiai vedasi. ryt keisiu zvakes matysiu kaip toliau bus...

Kaip nustate,kad visi 4 purkstukai gatavi? Diagnostika parode?

Popilas

Starteri Pažiūrėk, ar bako sietieli tada