Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 19, 2016, 20:29:22 PM
Prie 0 vedasi viena diena pasikrato bisk, kita diena normaliai, o kai buvo -4 tai variklis purtesi, starto metu budavo 500apsuku, po 2s pakildavo ir tada norm eidavo.

Saviškę dėl įdomumo, esant kokiems -2 bandžiau kurti nė kiek nekaitinęs žvakių. Užsikūrė lygiai taip pat kaip ir pakaitinus, ar esant lauke kokiems +20. Koks 3 apvertimas ir dirba. Jokio purtimosi, jokių dūmų. Purkštukus, sakyčiau reikia žiūrėti. Xantia 1,9 td taip pat purtudavosi ir padūmindavo prie žemesnių temperatūrų. Bėdų neieškojau, bet kogero buvo purkštukai kiauroki, tiesiog kuro per daug pripildavo į cilindrus, tai ir išmesdavo dalį kuro nesudegusio

egyda

Kaip jau sakiau anksciau, jeigu butu purkstukai tai butu pastovei, o dbr kaip uzeina pora dienu gerai vedasi poto vel vedasi nenormaliai, man atrodytu kad kazkuris dacikas grybauja....ir kodel zvakes kaitina man trumpiau nei kitu toyotu prie tos pacios temperaturos..?
https://youtu.be/SP4fDJcgChg

Laisvidas

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 21, 2016, 19:17:02 PM
Kaip jau sakiau anksciau, jeigu butu purkstukai tai butu pastovei, o dbr kaip uzeina pora dienu gerai vedasi poto vel vedasi nenormaliai, man atrodytu kad kazkuris dacikas grybauja....ir kodel zvakes kaitina man trumpiau nei kitu toyotu prie tos pacios temperaturos..?

Nerodo video , darant diagnostika puikiausiai matosi temperaturos

egyda

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Spalis 21, 2016, 21:09:34 PM
Nerodo video , darant diagnostika puikiausiai matosi temperaturos

Tai kodel prie vienodos temperaturos skirtinga laika kaitina zvakes? palyginus 2 toyotas

Video rodo tik reik palaukti, ryte filmavau.

Zaroliz

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 21, 2016, 21:12:01 PM
Tai kodel prie vienodos temperaturos skirtinga laika kaitina zvakes? palyginus 2 toyotas

Video rodo tik reik palaukti, ryte filmavau.
Nerodo, nes privatumo nustatymai blogi. Padaryk neįtrauktą į sąrašą, o ne privatus

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Popilas

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 21, 2016, 19:17:02 PM
Rašo šis video privatus,. Neatidaro

egyda

Citata iš: Popilas Įrašytas Spalis 22, 2016, 05:28:54 AM
Rašo šis video privatus,. Neatidaro
Ehh pamirsau vakar pakeisti nustatymus, bet dbr pakeiciau turetu rodyti...

Nerastas

Kokias zvakes siulot imt, denso ar bosch?

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Popilas

Kad brangios tai taip. Aš asmeniškai nedejau denso

Viktoras777

Kiek kainuoja tos Denso zvakes Avensiui 2.0 d4d 85 Kw? as dejau Ngk, tai kaina kiek pamenu buvo beveik 60 eu....

zexel

Ka tik pirkau tai pazistamas atidave uz savikaina - 50.

Nerastas

O del ko gali beisimant zvake nuluzti?