Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 12, 2016, 20:18:15 PM
Gera kaina 100eur. Reikes uzvazioti atsargai paimti pora saugikliu :D

Taip taip uz originala 100€  o i ji nupirkus uz tokius pinigus jaustumeis koki menesi lb apgautas... as apsukau plona vielyte ta saugikli ir nebesuku galvos jeigu trumpins nudegs

naujas32

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Lapkritis 12, 2016, 22:06:34 PM
bandyk i visas autodaliu parduotuves uzkausinet, as kai uztrumpinau zvakes tai sudege 125A saugiklis su prisukamais poliais, ilgai ieskojau to saugiklio kol suradau... kainavo 20 euru :)
Pas mane toks pat tik 80a. Reikes bandyti ieskoti bet bandysiu srote surasti man uz toki niekala 20 € yra laaabbbaaii dideli pinigai. : D

Popilas

Žvakių relė gerai matosi nuėmus oro filtro dangtį.
Rašo glow plug

robertas1993

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 17:57:43 PM
Pas mane toks pat tik 80a. Reikes bandyti ieskoti bet bandysiu srote surasti man uz toki niekala 20 € yra laaabbbaaii dideli pinigai. : D

man tai bet kokiu atveju reikejo nes ne tik zvakes neiveike bet ir visa elektra pradingo, bet variklis uzsiveda ir zinai koks nervas buna kai nezinai kokiu greiciu vaziuoji (elektroninis yario spidometras) ir dzin man tie 20 euru buvo visai :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Zaroliz

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 17:54:35 PM
Taip taip uz originala 100€  o i ji nupirkus uz tokius pinigus jaustumeis koki menesi lb apgautas... as apsukau plona vielyte ta saugikli ir nebesuku galvos jeigu trumpins nudegs
Pasiskaičiuoji kokio skerspjūvio vielos reikia tiek amperų ir prisilituoji :-)

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

naujas32

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 18:33:44 PM
man tai bet kokiu atveju reikejo nes ne tik zvakes neiveike bet ir visa elektra pradingo, bet variklis uzsiveda ir zinai koks nervas buna kai nezinai kokiu greiciu vaziuoji (elektroninis yario spidometras) ir dzin man tie 20 euru buvo visai :D
jeigu taip tada aišku 20 eur nepinigas, mano atvėju viskas veikia net indikatorius žvakių užsidega skydelyje :D

egyda

Man tik indikatorius nuo -5 kazkur dega gal kokias 4s,o prie kitu temp ta prasme nuo -2, 0 ir daugiau tai tik 1.5 gal kokia, ar taip ir turi buti?

Laisvidas

Citata iš: egyda Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 20:26:08 PM
Man tik indikatorius nuo -5 kazkur dega gal kokias 4s,o prie kitu temp ta prasme nuo -2, 0 ir daugiau tai tik 1.5 gal kokia, ar taip ir turi buti?

Indikatoriaus degimas nereiskia jog nebekaitina tau zvakiu , uzgesus isdikatoriui dar zvakes yra kaitinamos kol rele isjungia...

Donis7

Citata iš: egyda Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 20:26:08 PM
Viskas čia gerai.

egyda

O kodel palyginus keleta toyotu su vienodais varikliais ir panasiu metu, kaitinimas skiriasi? Cia tik pastebejimas :)

naujas32

Ir kodel nudegus saugikliui rele kaz kokia tai suklaksi Po kapotu? O gal tai ne zvakiu rele klaksi? Taip tik idomu pasidare, mano nuomone zvakiu reles negirdesi kada ji suveikia.

Donis7

Citata iš: egyda Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 20:44:58 PM
O kodel palyginus keleta toyotu su vienodais varikliais ir panasiu metu, kaitinimas skiriasi? Cia tik pastebejimas :)
Ir kiek sekundžių skiriasi kaitinimas tavo matuotų skirtingų keletos toyotų?:)

egyda

Citata iš: Donis7 Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 21:05:49 PM
Ir kiek sekundžių skiriasi kaitinimas tavo matuotų skirtingų keletos toyotų?:)

Pvz pas manes, prie +0 1.5s indikatorius tik dega, o pas kita toyota dega 4-5s, prie tos pacios temp ...

Donis7

Prie +0 dega 1,5 sek., o prie -0 dega 4-5 sek. :) O jei rimtai, tai mano auto dega irgi apie 1-2 sek prie tokių oro sąlygų. Viskas čia normaliai.

egyda

Citata iš: Donis7 Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 21:19:29 PM
Prie +0 dega 1,5 sek., o prie -0 dega 4-5 sek. :) O jei rimtai, tai mano auto dega irgi apie 1-2 sek prie tokių oro sąlygų. Viskas čia normaliai.

Dekingas uz info :), kaip sakoma geriau bedu neieskotis, ten kur ju nera :))