Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 17:57:43 PM
Pas mane toks pat tik 80a. Reikes bandyti ieskoti bet bandysiu srote surasti man uz toki niekala 20 € yra laaabbbaaii dideli pinigai. : D
Taigi yra nuoroda ideta kad galima uz 2 eurus nupirkti
http://www.geroskainos.lt/Saugiklis-japoniskam-A/M-didelis-FLF-80A.html?listtype=search&searchparam=saugiklis%2080a
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Laisvidas

Busiu gal suklydes eina pas ji turbut berniukai. Tokie turetu.
https://www.autoaibe.lt/akumuliatoriai-ir-lemputes/saugikliai/cargo-191157-saugiklis-pal294-32v-80a-130447
Siaip kazkada pamenu reikejo irgi saugiklio tokio tipo ,  tai toyotos centre uzsiprase 90lt berods :D Srote uz centus visa sauja prisirinkom ir tuom baiges :D

naujas32

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Lapkritis 14, 2016, 16:00:17 PM
Busiu gal suklydes eina pas ji turbut berniukai. Tokie turetu.
https://www.autoaibe.lt/akumuliatoriai-ir-lemputes/saugikliai/cargo-191157-saugiklis-pal294-32v-80a-130447
Siaip kazkada pamenu reikejo irgi saugiklio tokio tipo ,  tai toyotos centre uzsiprase 90lt berods :D Srote uz centus visa sauja prisirinkom ir tuom baiges :D
O sitas kaip tik aciu ;)

Zaroliz

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 15, 2016, 07:49:51 AM
O sitas kaip tik aciu ;)
Gal skirtumą forumo paramai :-D

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Popilas

Pas mane nuo -1 kuriasi kaip Bitė :D, o 4, 3,2,1,0 laipsnių vos uzgriebia . Reikės bandyti nuspaudus šiek tiek gazo pedalą kurti, ir kuro sąnaudos padidėja, aišku ko gero nuo oro sąlygų.

arunaskeras

Citata iš: Popilas Įrašytas Lapkritis 16, 2016, 00:07:29 AM
Pas mane nuo -1 kuriasi kaip Bitė :D, o 4, 3,2,1,0 laipsnių vos uzgriebia . Reikės bandyti nuspaudus šiek tiek gazo pedalą kurti, ir kuro sąnaudos padidėja, aišku ko gero nuo oro sąlygų.
Bandyk perasyti kompiuterio programa. Man padejo 20 e kaina sovli Siauliai
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Viktoras777

Citata iš: Popilas Įrašytas Lapkritis 16, 2016, 00:07:29 AM
Citata iš: arunaskeras Įrašytas Lapkritis 16, 2016, 09:04:15 AM
Bandyk perasyti kompiuterio programa. Man padejo 20 e kaina sovli Siauliai

Sitiem 1cd 85kw varikliam nepersiraso jokia programa... Naujesniem varikliam taip....

arytis

Lucky_devil

Sveiki,
Gal kas susiduret su problema del prasto kurimosi esant zemesnei tempetaturai.2.2  110 kw. Galvojau zvakes tai net nieko nemataves nupirkau naujas beru, pakeiciau bet niekas nepasikeite. Pakaitinimo lempute prietaisu skyde dega vos 1-2 sek. Manau kad tikrai per mazai. Dabar mastau ar negali buti kokia pakaitinimo rele nuejus ar kazkas kito? Aciu uz atsakymus

Popilas

Citata iš: Lucky_devil Įrašytas Gruodis 04, 2016, 21:37:23 PM
Sveiki,
Gal kas susiduret su problema del prasto kurimosi esant zemesnei tempetaturai.2.2  110 kw. Galvojau zvakes tai net nieko nemataves nupirkau naujas beru, pakeiciau bet niekas nepasikeite. Pakaitinimo lempute prietaisu skyde dega vos 1-2 sek. Manau kad tikrai per mazai. Dabar mastau ar negali buti kokia pakaitinimo rele nuejus ar kazkas kito? Aciu uz atsakymus
Pas mane -6 vos dega, bet isiklausius girdisi kada suveikia rele

Egis_

Citata iš: Lucky_devil Įrašytas Gruodis 04, 2016, 21:37:23 PM
Sveiki,
nu tai uzmesk kontroline lempute ant pakaitinimo zvakiu synos (+), kita kontrolkes gala i mase, saltam varikliui jungi degima ir iskart ziuri ar kontrolke uzsidega ar ne ir kiek laiko dega, bus aisku nuo ko ir ka reikia pradet tikrinti.

Mants

pas mane kitoks variantas susijęs su pakaitinimu. dabar pastbėjau, kad nori šildo ilgiau, nori trumpiau nelab suprantu net :) va buvo -6 šildė tik kelias sekundes, o va šiandien +3 šildė jau ilgiau :) ir nuo ko tai priklauso :)
tiesa, kuriasi gerai ir taip ir anaip, tiek kad tas šildymo laikas įdomus :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Popilas

Citata iš: Mants Įrašytas Gruodis 05, 2016, 13:51:22 PM
pas mane kitoks variantas susijęs su pakaitinimu. dabar pastbėjau, kad nori šildo ilgiau, nori trumpiau nelab suprantu net :) va buvo -6 šildė tik kelias sekundes, o va šiandien +3 šildė jau ilgiau :) ir nuo ko tai priklauso :)
tiesa, kuriasi gerai ir taip ir anaip, tiek kad tas šildymo laikas įdomus :)
Pas mane šiandien prie +2 irgi ilgiau silde

Lucky_devil

Tikrinau su kontroline lempute tai sildymas trunka apie 1 sekunde. Tai sakau gal kaitinimo rele kokia gryba pjauna?