Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Laisvidas

Citata iš: egyda Įrašytas Gruodis 08, 2016, 18:24:48 PM
Kaip paaiskinsi tai, kad pries tai vesdavos trumpai tariant " sudinai" per dvi savaite tik pora kartu normaliai uzsivesdavo, o visas kitas dienas purtydavosi mesdavo duma,uzvedant masina iskarto krisdavo apsukos ir tekdavo is naujo meginti uzvesti, purtydavosi tiek salta diena tiek vasara, zdz pakeitus ta davikli masina vedasi visados is pirmo karto be jokiu purtymosi ir t.t ir buvo pajungtas kompas ziurejo tas temperaturos atrode rodo normaliai, bet nusprendziau vistiek ji pakeisti, ir pasiteisino.

Tai kaip rode normalias temperaturos ,bet blogos komandos dave zvakem sildyt?:D Reiskias taip ir teziurejot :)

Uris

Netiesa, Laisvidai. Vazinejau su Citroen 1.6 cr, kurdavosi lengviau nei benzas, tiesiogine prasme "spol abarota"

Laisvidas

Citata iš: Uris Įrašytas Gruodis 08, 2016, 18:28:57 PM
Netiesa, Laisvidai. Vazinejau su Citroen 1.6 cr, kurdavosi lengviau nei benzas, tiesiogine prasme "spol abarota"

Kiekvienas  kurimasi savaip supranta :) D4D su denso 2.2kw starteriais daug geriau vesdavosi negu su bosch , bet cia jau nukrypom nuo temos
https://www.youtube.com/watch?v=RDFoyTpK9PE

egyda

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Gruodis 08, 2016, 18:26:53 PM
Tai kaip rode normalias temperaturos ,bet blogos komandos dave zvakem sildyt?:D Reiskias taip ir teziurejot :)

Kaip suprast taip ir teziurejot? Blmb juk sakau, pakeitus ta davikli masina pradejo vestis gerai, vos prasukus starteri iskarto uzsikuria, idedu sena davikli ir vel tas pats sh atsiranda.. tai ka jus man cia makaronu kabinat. Jeigu pakeitus davikli gerai pradeda vestis matyt, turi didele reiksme ..!!

Laisvidas

Citata iš: egyda Įrašytas Gruodis 08, 2016, 19:18:02 PM
Kaip suprast taip ir teziurejot? Blmb juk sakau, pakeitus ta davikli masina pradejo vestis gerai, vos prasukus starteri iskarto uzsikuria, idedu sena davikli ir vel tas pats sh atsiranda.. tai ka jus man cia makaronu kabinat. Jeigu pakeitus davikli gerai pradeda vestis matyt, turi didele reiksme ..!!

Pajungus diagnostika puikiausiai turejo matytis jog daviklis blogas :)

Zaroliz

Citata iš: egyda Įrašytas Gruodis 08, 2016, 19:18:02 PM
Jeigu pakeitus davikli gerai pradeda vestis matyt, turi didele reiksme ..!!
Turbūt neskaitai ką rašo

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gruodis 07, 2016, 19:54:51 PM
...Pries keiciant siulau pasijungti kompa, gyvuose parametruose idealiai matosi jo darbas bei pateikiama temperatura ECU. Cia ne tokia detale, kuri daznai sugestu. Siaip profilaktiskai reiktu pasijungti kompa is po nakties masinai, kur reikia tikrinti visas temperaturas ( kuro,oro, ausinimo) kokias reiksmes siuncia davikliai masinos ECU. Skirtumas turi buti ne didesnis nei 5 laipsniai.

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gruodis 07, 2016, 19:59:42 PM
pagal ausinimo temperaturos daviklio temperatura kompas skaiciuoja pakaitinimo zvakiu kaitinimo laika. Taip pat Ecu reguliuoja ipurskiamo kuro kieki, degimo kampa ir t.t....

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

egyda

Nu bet jus ir juokingi, turbut patys neskaitot ka rasau ....kam ta diagnostika jeigu, pakeitus ta davikli, pradejo vesti gerai?:D:D:D

Laisvidas

Citata iš: egyda Įrašytas Gruodis 08, 2016, 20:08:40 PM
Nu bet jus ir juokingi, turbut patys neskaitot ka rasau ....kam ta diagnostika jeigu, pakeitus ta davikli, pradejo vesti gerai?:D:D:D

Geriausias gedimo nustatymas keitinet viska is eiles :) Nereiks jokios diagnostikos. Gerai jeigu pasiseke ,bet taip nieks gedimu nenustatineja

egyda

Man jau nebebuvo kur dingti, arba stumti auto, arba atmetimo budu keisti viska, surizikavau ir pataikiau. Bet realiai ir man keista kad sitaip viskas pasikeite pakeitus davikli temperaturos .

Laisvidas

Citata iš: egyda Įrašytas Gruodis 08, 2016, 20:13:49 PM
Man jau nebebuvo kur dingti, arba stumti auto, arba atmetimo budu keisti viska, surizikavau ir pataikiau. Bet realiai ir man keista kad sitaip viskas pasikeite pakeitus davikli temperaturos .

Labai , labai retas gedimas realiai toyotoj temp. daviklis

egyda

Nemanau, kad labai jau toks retas gedimas, viskas genda atejus laikui.

Aichi

Atėjo laikas keisti pakaitinimo žvakes. Kokias rinktis?
Žiūrėjau internete Denso po 16 eur, bosch 20 eur, blue print 21 eur, Iskra 14 eur, iš Toyotos centro 25 eur. Galvočiau apie Denso, bet įtartinai pigios lyginant su kitom.

zexel

Servise, kuris tik žvakėmis užsiima, rekomendavo Beru. atseit šiuo metu yra geriausios, bet reikia žiūrėti, kad būtų pagamintos Vokietijoje (ne Made in EU ar kažkaip kitaip). Aš pirkau Denso, prie -22 užkurdavau iš pirmo pakaitinimo, starteriu pasukus gal 2 sekundes.

dzonas

Buvau sudejes bosch duraterm - po 4 metu VISOS perdege. Dabar uzsisakiau Denso is Tobis po 10E
15 metu su dyzeliu

MindaugasB

As irgi dejes esu Denso. Kazkokiu nusiskundimu neturiu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis