ABS atjungimas*

Pradėjo lioska, Gruodis 13, 2010, 09:47:22 AM

« ankstesnis - sekantis »

Silkinas

Citata iš: vitiok Įrašytas Vasaris 22, 2014, 18:18:35 PM
tik skydeli zibes klaidu lemputes
Jei pavyks, tai lemputę su juoda izoliacija užklijuosiu :)

Bemsas

Citata iš: Silkinas Įrašytas Vasaris 22, 2014, 21:37:26 PM
Jei pavyks, tai lemputę su juoda izoliacija užklijuosiu :)

Tik atsargiau su stabdymu posukiose, stipriau paspaudus pedala gali uzisblokuoti galinia ratai.

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 22, 2014, 22:01:30 PM
Tik atsargiau su stabdymu posukiose, stipriau paspaudus pedala gali uzisblokuoti galinia ratai.
gal jis astriu pojuciu megejas :D

Silkinas

Citata iš: vitiok Įrašytas Vasaris 22, 2014, 22:13:17 PM
gal jis astriu pojuciu megejas :D
[/quote
Su ABS tai buvo aštrūs pojūčiai, kai važiavau ledinėmis ėžiomis kieme, o po ratais prieš keletą metrų boba metėsi. Spaudžiu stabdį, ABS barška, o ratai sukasi ir važiuoju tiesiai ant aukos. Gerai, kad spėjo išropoti. Jei būtų ABS nebuvę, būčiau sustūmęs sniegą ir sustojęs.
O su stabdymu posūkiuose reikės būti atsargiam. Pradžiai atliksiu bandymus.

TYRAN

O man priešingai buvo. Kieme "kakta į kaktą" ėjom su senu mersu. Jam beslystant link manęs aš sustojau ir dar atbulas pavažiavau. Aš su ABS jis - be buvo. Gal dar ir padangos mano geresnės buvo.

Silkinas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Vasaris 23, 2014, 12:49:56 PM
O man priešingai buvo. Kieme "kakta į kaktą" ėjom su senu mersu. Jam beslystant link manęs aš sustojau ir dar atbulas pavažiavau. Aš su ABS jis - be buvo. Gal dar ir padangos mano geresnės buvo.
Padangos aišku, kad turi daug reikšmės. Gal mano mašinos ABS labai jau jautrus. Padangos normalios. Plikomis nevažinėju.

Bemsas

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Silkinas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 23, 2014, 14:36:15 PM
Tai saugikli radai?
Bent pagal turimą saugiklių aprašymą, tokio neradau .

Bemsas

Citata iš: Silkinas Įrašytas Vasaris 23, 2014, 15:58:55 PM
Bent pagal turimą saugiklių aprašymą, tokio neradau .

Kokia masina?

Silkinas

egariukas1

Ziurek po kapotu vairuotojo pusej anti-lock brake system fuse,turetum rast

Silkinas

Paieškosiu dar. Ačiū.

Kobe

Kadangi tema apie ABS, noreciau jusu pasiklausti kame galetu buti beda. Esme tokia, kad pries pat sustojant suveikia abs (nors slydimo jokio nera). Abs ziedai yra sveiki. Girdejau patarimu, kad reikia susireguliuoti atstumus tarp daviklio ir ziedu, bet esme tokia, kad ten nera kaip reguliuot nes daviklis turi vienintele savo padeti, beto jis yra prikepes ir neimanoma jo istraukti, nebet visai sutrupinti ir deti naujus.. Gal tiesiog reiktu daviklius pasikeist?

horn

Per brangus malonumas keisti abs daviklius pramogai. Patarti nelabai ir žinočiau kaip.