Palyginimas corolla verso ir vw touran

Pradėjo Virgis13, Gruodis 17, 2010, 09:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Bbz, mano Auris man ne velnio netriuksmingas. Kai 140km/h vaziuoju i Nida karta metuose, tai pakenciu dvi su puse valandos, radija pasigarsinu ir tiek :) Gi ne mersa perkat, ne jaguara, ne bmw septintos klases kad garso izoliacija butu arti tobulybes :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Jei reikia nuostabios garso izoliacijos - mercedes W222 be  jokiu konkurenciju. Na nebent Rolls Royce galbut tylesnis.

ValdasG

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 28, 2015, 20:25:47 PM
Jei reikia nuostabios garso izoliacijos - mercedes W222 be  jokiu konkurenciju. Na nebent Rolls Royce galbut tylesnis.
. Pas mane ir už mersą tylesnė.......bet kai išjungiu variklį :-]

valdasw

Nereikia Mersų ar Rolls Royce,tai kitas lygis ,tačiau ir paprastas Pasatas  važiuoja tyliai,minkštai ,prancūzai taip pat aukštumoje.Prieš Picnicą turėjau Esapce,tai komfortas superinis,tylus minkštas auto,bet ligų maišas,bijau net prisiminti.Tik nusipirkęs Picnicą išlėkiau į greitkelį,spustelėjau iki 120 km/h ir išsigandau.Mašina ūžia,švilpia,atrodo tuoj užsilenks,net pas meistrus nulėkiau.Tie mane ir nuramino: ,,juk čia japonas".Dėl to ir svarstau Tourano variantą,gal bus kiek smagiau važiuoti,bet bijau ,kad kitais aspektais nenuviltų.Su Picnicu jau pamiršau servisų,šrotų ir autodetalių parduotuvių adresus.Kažkoks neįtikėtinas patikimumas.

tadusia

Imk ta, kuris pasitaikys gero stovio, gi naujo nepirksi :) O nuo servisu nepabegsi, jei ne per viena tai per kita modeli anie vistiek tave susiras :D

ginciavas

Ieškojau ir aš tourano pavasarį, tai kiek peržiūrėjau automobilių,  susidarė įspūdis, kad užsieny jais arba krovinius vežioja arba taxistai drožia.

eceris

kolega pirko 2007 touran ( variklis dizel, bet nepasakysiu koks ar 1,9 ar 2,0)- tad nepasakyčiau kad man patiktų važiavimas su tokia auto. garso izoliacija nei kiek ne geresne nei mano 2003 verso corolos. dėl minkštumo irgi galima ginčytis. sėdynės siauros kažkokios. automatas mišriu režimu valgo 6,8-7,1 l/100 km. nestebuklas, nors buvau pradžioj irgi susiviliojęs tokia auto. tas pats kolega turi žmonai pirkęs toyota verso 2010 2,0 dizelis. man tokia labiau patiktų....

tevas

Citata iš: ginciavas Įrašytas Sausis 29, 2015, 18:38:07 PM
Ieškojau ir aš tourano pavasarį, tai kiek peržiūrėjau automobilių,  susidarė įspūdis, kad užsieny jais arba krovinius vežioja arba taxistai drožia.

Uz tokia kaina kaip tik tokios masinos ir lieka  ;) kaip tik pardavineju sharan 2004 m. Kaina 5900eur. Nors tikra rida 148.000 km lietuvis is karto sako, kad uz tokia kaina 2008 metus Lietuvoj galima nupirkti. Ir teisingai sako, Lietuvoje dazniausiai parduodami pavadinimas masinos ir metai, net dauztu auto aukcionuose nera tokiu kainu ir ridu kaip LT praso uz "sveikas ir be defektu"  ;)

valdasw

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 29, 2015, 21:56:21 PM
kolega pirko 2007 touran ( variklis dizel, bet nepasakysiu koks ar 1,9 ar 2,0)- tad nepasakyčiau kad man patiktų važiavimas su tokia auto. garso izoliacija nei kiek ne geresne nei mano 2003 verso corolos. dėl minkštumo irgi galima ginčytis. sėdynės siauros kažkokios. automatas mišriu režimu valgo 6,8-7,1 l/100 km. nestebuklas, nors buvau pradžioj irgi susiviliojęs tokia auto. tas pats kolega turi žmonai pirkęs toyota verso 2010 2,0 dizelis. man tokia labiau patiktų....
Va,vienas iš tikrai atitinkančių temą atsakymų.Neteko važiuoti nei su viena iš šių dviejų mašinikių,todėl žmonių,bandžiusių jas abi ,nuomuonė yra svarbi.Gali būti,kad pravažiavęs ir aš tą patį parašysiu.O dėl ,,taksistų nudrožtų" pilnai pritariu tevas.Jei ieškai pusvelčiui ,gauni atitinkamą produktą.Espace pirkau pigiausią variantą,pavirto auksiniu :), Picnicas kainavo 1000 Eurų brangiau už vidutinišką ,,lietuvišką" ,tačiau visiškai negenda .Todėl ir iškyla dilema,ar įsigydamas naujesnį,gražesnį automobilį ,neįsigysi didžiulio galvos skausmo

xaudrius

Įdomiai,cia kolegos diskutuojat-pagal temą lyginama touranas ir corolla Verso,taigi apie pic nika nieko nesakysiu,nes ji yra visai kitos kartos auto. Taigi cv turiu jau 5 metai,tiek pat laiko draugas turi tuarana.Abi yra 05 metu laidos,abi 2 ltr.dyzeliai. Savajai per tą laiką,neskaitant aptarnavimo,keiciau langų apiplovimo varikliuka,viena karta ploviau egr'a,buvo oro srauto matuokles maitino laido kontaktas dingęs. Daugiau negaliu nieko prisiminti...su touranu specialiai paklausiau draugo,kaip jam ten,tai pakaba dėmesio reikalauja kas met,problemos su durų uzsalimu-kasdienybė.Daugiau kaip ir nieko.Esu jo mašina vairavęs,tai nepajutau jokio esminio skirtumo,ji irgi kietoka,gal tik priekio apžvalga žemesnė,kiek statramsciai patogesnį,gal kiek siauresnis,bet nematavau.Interjeras liaudiskas,nykokas,cv vidus jaukesnis.Trumpai tariant,tai yra lygiavertes auto.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

eceris

Citata iš: xaudrius Įrašytas Sausis 30, 2015, 17:18:27 PM
Įdomiai,cia kolegos diskutuojat-pagal temą lyginama touranas ir corolla Verso,taigi apie pic nika nieko nesakysiu,nes ji yra visai kitos kartos auto. Taigi cv turiu jau 5 metai,tiek pat laiko draugas turi tuarana.Abi yra 05 metu laidos,abi 2 ltr.dyzeliai. Savajai per tą laiką,neskaitant aptarnavimo,keiciau langų apiplovimo varikliuka,viena karta ploviau egr'a,buvo oro srauto matuokles maitino laido kontaktas dingęs. Daugiau negaliu nieko prisiminti...su touranu specialiai paklausiau draugo,kaip jam ten,tai pakaba dėmesio reikalauja kas met,problemos su durų uzsalimu-kasdienybė.Daugiau kaip ir nieko.Esu jo mašina vairavęs,tai nepajutau jokio esminio skirtumo,ji irgi kietoka,gal tik priekio apžvalga žemesnė,kiek statramsciai patogesnį,gal kiek siauresnis,bet nematavau.Interjeras liaudiskas,nykokas,cv vidus jaukesnis.Trumpai tariant,tai yra lygiavertes auto.

kad berods kolega sakė, kad jo 2007 pakaba kaip 4 golfo-viskas paprasta ir patvaru. nes pats iki tol turejo pasata 2003-užkniso į pakaba kišt pinigus ir pardavė, kas antri metai 1300-1500 vis sukišdavo servisuose

valdasw

Citata iš: xaudrius Įrašytas Sausis 30, 2015, 17:18:27 PM
...Esu jo mašina vairavęs,tai nepajutau jokio esminio skirtumo,ji irgi kietoka,gal tik priekio apžvalga žemesnė,kiek statramsciai patogesnį,gal kiek siauresnis,bet nematavau.Interjeras liaudiskas,nykokas,cv vidus jaukesnis.Trumpai tariant,tai yra lygiavertes auto.

Puikus palyginimas.Dėkui.O kaip su garso izoliacija?Ar yra skirtumas?Kaip Tourano apsisukimo spindulys (Corolą visi keikia).Dėl pakabos ,tai ji 5-to golfo,paprasta ir per daug bėdų neturinti,aišku japono ,manau,bus dar patvaresnė.

Bemsas

Kuo mazesnis atstumas tarp asiu - tuo geriau sukasi, bet automatiskai ir kietesne masina. Tourano ratu baze yra 8cm trumpesne. Tad automatiskai ir pasisukimas mazesnis bus.

ValdasG

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 31, 2015, 17:39:59 PM
Kuo mazesnis atstumas tarp asiu - tuo geriau sukasi, bet automatiskai ir kietesne masina. Tourano ratu baze yra 8cm trumpesne. Tad automatiskai ir pasisukimas mazesnis bus.
Ratų bazė čia visai ne prie ko, pas mane yra audi a6, tai pakankamai didelis auto, o apsisukimo spindulys visai nedidelis.

xaudrius

Na,pirmiausia dėl garso izoliacijos ir kietumo, mano nuomone skiriasi nuo daugumos kolegų rašančių čia. Aš nemanau,kad CV yra triuksminga ar labai kieta.Taip,ji kietesne už sedanus ir pan.,bet juk tai aukstokas vienaturis! Pabandykite minksta pakaba isipaisyti į posuki su vienaturiu. Del triukšmo ir apsisukimo spindulio,tai man nei karto nekliuvo,nors auto jau penki metai kas diena lakstau į darbą. Tenka ir toliau į europą išvažiuoti ir nesijaučia kažkoks diskomfortas. Atvirkščiai,jauciu malonumą,bet tai subjektyvu,kiekvienam atrodo savaip. Tourano daug nevairavau,bet kiek teko,esminio skirtumo nejauciau. Bet man nepatinka vw  dizainas,nepatinka prietaisų valdymas,esu priprates prie japoniško stiliaus. Kolega,būtų pries perkant tau geriausia nulėkti į turgų ir tiesiog su abiem pralekti,įvertinti viską praktiškai. Pasikartosiu,šie modeliai yra tiesioginiai konkurentai. Sekmes.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.