Palyginimas corolla verso ir vw touran

Pradėjo Virgis13, Gruodis 17, 2010, 09:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

valdasw

Citata iš: xaudrius Įrašytas Sausis 31, 2015, 18:42:24 PM
.. man nepatinka vw  dizainas,nepatinka prietaisų valdymas,esu priprates prie japoniško stiliaus. Kolega,būtų pries perkant tau geriausia nulėkti į turgų ir tiesiog su abiem pralekti,įvertinti viską praktiškai.. .
Man taip pat labiau imponuoja japoniškas stilius,prietaisų valdymas ir Corolos dizainas(jau nekalbu apie antrą pusę,kuriai Touranas visiškai baisus :) ).Ir, beabejo, nepirksiu nepralėkęs,ypač po Jūsų praktiškų komentarų.Dar kartą dėkui.

valdasw

Citata iš: ValdasG Įrašytas Sausis 31, 2015, 18:25:09 PM
  Ratų bazė čia visai ne prie ko, pas mane yra audi a6, tai pakankamai didelis auto, o apsisukimo spindulys visai nedidelis.
Priatariu.Su savo busu MB Sprinter įlendu ten ,kur netelpu su Picnicu.Čia ,manau ,daugiau važiuoklės konstrukcijos įpatumai

Bemsas

Citata iš: valdasw Įrašytas Vasaris 01, 2015, 12:52:34 PM
Priatariu.Su savo busu MB Sprinter įlendu ten ,kur netelpu su Picnicu.Čia ,manau ,daugiau važiuoklės konstrukcijos įpatumai

Tai aisku ir ratu isvirtimas daro savo. Ypac MB kai ratus issuki, jie vos neatsigula :D

xaudrius

Kazkada tevukas dirbo su Kamazu,triju asiu.Su sia masina as ir vairuoti ismokau,nepamenu,kiek metru ilgio buvo tas kibiras,bet jei reikedavo apsisukti,susukukus max vaira,atrodydavo,kad vietoj sukiesi,ziauriai manevringas buvo.O priezastis buvo paprasta-priekiniai ratai susisukdavo tiek,kad vos nesudarydavo stataus kampo kebulo atzvilgiu.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

eceris

Citata iš: xaudrius Įrašytas Vasaris 01, 2015, 13:39:11 PM
Kazkada tevukas dirbo su Kamazu,triju asiu.Su sia masina as ir vairuoti ismokau,nepamenu,kiek metru ilgio buvo tas kibiras,bet jei reikedavo apsisukti,susukukus max vaira,atrodydavo,kad vietoj sukiesi,ziauriai manevringas buvo.O priezastis buvo paprasta-priekiniai ratai susisukdavo tiek,kad vos nesudarydavo stataus kampo kebulo atzvilgiu.
deja kaip žinia, kamaz ne priekis buvo varomas. anų laikų gaz-66, zil -131, arba net zil-157 pabandyt reikėjo apsukt :) kur susuki škvornius, kur granatas dabartinių....

xaudrius

Jo,gaz 66 esu nemažai vairavęs.tai katastrofa,vairuotojo kankinimo mašina. Ypač patiko pavarų svirtis už vairuotojo sėdynės.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

eceris

Citata iš: xaudrius Įrašytas Vasaris 01, 2015, 20:54:51 PM
Jo,gaz 66 esu nemažai vairavęs.tai katastrofa,vairuotojo kankinimo mašina. Ypač patiko pavarų svirtis už vairuotojo sėdynės.
6 metus su tokia teko važinėt-kaip įpranti, važiuoji kaip su lengvuoju auto :)

Niurkt

Man Touranas šiek tiek gražiau atrodo nei Corolla Verso, tai turbūt jo vienintelis pliusas  :)
Įdomiau man kiek Touranas skiriasi nuo Sharano, kažkaip susidaręs įspūdį kad Sharanai patikimesni  :D
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

tadusia

Taip pat skiriasi kaip golfas ir passatas :) Naujesni Touranai tikrai graziai ziuris, bet jei ziureciau sau miniveno tai butu tik multivanas :)

Venza

Ir vazinetum ne su minivenu,o su autobusu.Vaziavimo komfortas kaip diena ir naktis.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tadusia

O kuo tas komfortas skiriasi? Teko daugiau vaziuot su caravele, multivane daugiau kaip keleiviui teko pasivazinet, tai labai patogu pasirode. Kas man multivanuos patinka tai kad juose atrodo apie viska pagalvota, keliaut tokiu turetu but vienas malonumas, ir nera anie tokie dideli, o vietos juose daug.

Venza

Turejau Westfalia su saldytuvu ir dujine virykle ir miegama vieta ant stogo.Keliaut patogu tik dviese,nes jeigu 4 keliauja,tai reikia visa manta is galo perkraut kazkur kai lovas nori isitiest.O vaziavimas ir sedejimas ant to priekinio rato man jokio komforto nesuteikia,grynai kaip su autobusu.Todel dazniausiai vaziuoju su Sienna i ilgas keliones.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kajima

Touranas - yra tas past kaip 5 golfas arba skoda octavia , pakaba ir varikliai tie patys , skiriasi tik kebulas. Automobilis visiskai neprognozuojamas remonto atzvilgiu. Genda viskas jame)

ValdasG

Citata iš: kajima Įrašytas Kovas 31, 2015, 14:08:18 PM
Touranas - yra tas past kaip 5 golfas arba skoda octavia , pakaba ir varikliai tie patys , skiriasi tik kebulas. Automobilis visiskai neprognozuojamas remonto atzvilgiu. Genda viskas jame)
. Apie Touraną geriau informaciją rinkti vw forume ir palyginimai ten būtų ne toyotos naudai manau.

Roberta

Na vyrai įsėdus iš Seat  Arosa į Toyota Corolla Verso(aišku senikė 2002m) patykėkit manevringumas superinis važiuoklė minkšta (nirs ir Seatas buvo minkštesne važiuokle nei Golfo visi stebėdavosi) o kas liečia dėl triukšmingumo reikia laiku visas gumas susipūsti tiek vasara kad neprikeptu tiek žiema kad neperšaltu. dar dėl plastmasiu kolkas neturiu jokių priekaištų kažkaip pas mane viskas tylu, aišku dar nei viena LT meistrelis nieko neardė gal todėl ir nebarška :-] Taip pat rinkausi tarp Toyota Corolla Verso ir Tourano tai visi pažįstami vienareikšmiškai sakė tik Toyota pakeisi detales (aišku jau įsitikinau nepigios :D) bet ir pamirši važiuosi o kas Touran turejo labai nusivylė ypač dyzeliniais varikliais .