Navi

Pradėjo Ovidijus, Gruodis 19, 2010, 01:40:34 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ovidijus

Sveiki vyrai...
esu naujokas isigyjau Avensi 2004m. universalas D4D 2.0
yra Navi su atsivercianciu ekranu. Nera ten lietuveles... :(
Klaipedoj pas kazkoki berniuka nupirkau siandie diska uz 40 lt idejau rodo lt bet mano miesto Neringos nera :(
jis sake tipo cia naujausias 2010-11m. gal zinot kas detalesni kur gaut...?
be to gal galima padaryt kad kalbetu lt arba ru....?

Henris

Na gal zemelapius sudarantys uzsienieciai Neringos juosta nesimato :) Ir siaip gi ten nelabai kur pasiklysi :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ovidijus

Na pasiklyst as tikrai nebijau cia gimiau ir uzaugau.... taciau kai is kur gryzti norisi kad Navi kelia iki namu skaiuciuotu.... o ji namu nemato :(
siaip zinoma nebeda as ir lietuvaoj nepasiklysiu bet jei yra toks irenginys automobilyje norisi kad jis funkcionuotu pilnai....

Ovidijus

Radau dar cia viena tema panasi buvo pries man paklausiant.... :|
na bet nelabai as dar gaudausi...
nors atsakymu neradau neaisku ar yra pilna lietuva kur nors ir dar apie ta softa ar gali kas padaryt kad lietuvoniskai sneketu originali navigacija....? na pvz kaip IGO8 tokia naudojausi anksciau.... ir dar gal kas zinot kur naudotojo manuala rast nes su masiniuku isigijau tik LE FRANCE .... nieko nesuprantu :(
gal kas turit anglu ar rusu kalbomis... labai jau norisi ismokt naudotis ... buciau dekingas

kaktusas

Yra skyrius manualai, gali ten pasieškot savajai.

Neperprabangiai, kad originali navi lietuviškai šnekėtų? ;)

Ovidijus

Nu suprantu kad nelabai jau cia LT salis didele bet juk lietuviai auksarankiai... viska paderint sugeba... kad ir ta pacia IGO8 pirkau tipo be lietuviu kalbos padare uz 100 lt visos europos zemelapius ir kalba lietuviu ir dar bajerius visokius kalba jei nori linksmiau vaziuot... tai ir jieskau variantu gal kas padarytu ir originalia ... ?????

zally

Per maza rinka Toyota Navi Lietuvoje, kad kas apsiimtu kurt LT softa.Reikia dziaugtis, kad is viso ta Lietuvele i mapus idejo.Jei supranti rusiskai nusipirk RUSSIA diska.Ten LT yra.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Memelis

As kai nusipirkau savo auto, tai irgi buvau uzsideges tokia navigacija isidet. Lauzyne apie 1000 lt uz ja norejau. Taciau kaip pamasciau giliau, labai jau silpnai ta Lietuvele ten pazymeta buvo ir kokia nauda man tada is jos. Kaip matau, ir siandien papildymai letai atsirandu. Nusipirkau atskira prie lango ir nesuku galvos. Siaip tai aisku, jei ji auto yra, noretusi kad veiktu. Taciau norai ir galimybes ne visada sutampa. B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mmersass

Kiek ziurejau 2010-2011 normaliai padengta lietuva, net kaimai yra :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Ovidijus

Citatammersass parašė:
Kiek ziurejau 2010-2011 normaliai padengta lietuva, net kaimai yra :)[/quote

tai gal gali paziuret ar yra Neringa...? Nida Juodkrante Preila ir t.t....????

mmersass

CitataOvidijus parašė:
Citatammersass parašė:
Kiek ziurejau 2010-2011 normaliai padengta lietuva, net kaimai yra :)[/quote

tai gal gali paziuret ar yra Neringa...? Nida Juodkrante Preila ir t.t....????
turetu but :) jei jau yra lietuvos atauga :D reiskias yra ir kiti :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Ovidijus

na klausiu todel kad pries kelias dienas nusipirkau is kazkokio bernioko diska avensiui tipo 2010-11m. su lietuva .... nu lietuva yra bet nidos tai ner... o kai namo gryzau tai rodo kad as ne nidoj o kintu seniunijoj nors gatve tai rasoma mano... nu zodziu grybai kozeriai....
man netinka tokie fintai arba daiktas dirba kaip priklauso arba nafig kaip sake vienas seimo pirmininkas.... ;)

zally

Na taip, nenoriu but cariene-noriu but karaliene.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Ovidijus

nelabai i tema cariene -karaliene... tiesiog pirkau masina mokejau pinigus tai noriu kad dirbtu viskas nepriekaistingai kas yra toje masinoje iskaitant ir navigacja... nors pasiklyst tikrai nepasiklysiu ir be jos... taciau jei jaiu daiktas yra manau turi atlikt savo funkcijas...

Ovidijus

na dar karta klausiu gal kas zinot kur tokios navi vartotojo manuala rast...????
neiseina man su ja susidraugaut... :( toks jausmas kad ji turi savo reikalu o ne tarnauja man.... :(