Sildomi veidrodeliai

Pradėjo tadynis, Gruodis 22, 2010, 09:05:25 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadynis

Kaip suzinoti ar mano aveleje sildomi veidrodeliai ? Dabar ijungus galinio lango sildyma, veidrodeliai nesyla, tai arba jie nesildomi arba tiesiog neveikia ju sildymas. Kaip patikrinti/suzinoti ? Kiek ten laidu turi ateiti i veidrodeli jei sildomi ir kiek jei nesildomi ? Kuriame veidrodelyje yra termometras ?
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

lioska

Sveikas, ijungus galinio lango sildyma - sildo tik galini. Ijungus priekinio lango sildyma - sildo priekini langa ties valytuvais ir veidrodelius.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

ryckak

na pas mane priekinio lango sildymo nera, tad veidrodeliai sildosi kartu su galiniu, pamatyt lengva tiesiog ledas nuo ju nutirpsta, arba smulkus vandens laseliai nugaruoja, kartais matosi net garas eina nuo veidrodeliu.

tadynis

pas mane priekinis langas nesildomas, tad turetu veidrodeliu sildymas isijungti kartu su galinio langu sildymu, bet veidrodeliai nenutirpsta, tad ir klausiu, kaip patikrinti ar jie sildomi ar ne. ar lengvai ten ardosi tie veidrodeliai? gal kas mini instrukcija galetu pateikti/papasakoti ? :)
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

gisas

šiaip įjungus šildyma ir po poros minučių npridėjus ranka prie veidrodėlio stiklo, jaučiasi, kad jis šiltas. Toyotese nera nupiešto šildymo simbolio ant veidrodėlio, kaip ant kitų japonų?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

zally

Nuimi plastikine apdaila is salono puses ir paziuri kiek laidu ateina.Sildymui du laidai +keturi valdymui
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Agne

Sveiki, nenoriu kurti naujos temos. Gal žinot gerą elektriką Vilniuje, nes neveikia galinio stiklo šildymas. Vieną kartą taisiau Acuroj, Šiaurės miestelyje (reikėjo prilituot kontaktus), bet atšalus orams matau, kad vėl šildymas neveikia ir tenka važinėt aprasojusiu/apšalusiu langu :(
Viskas gerai, kas gerai baigiasi :)