Corolla 2003 radijas/koloneles

Pradėjo codilx, Gruodis 15, 2010, 21:07:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

codilx

Sveiki,

Man kiek atsibodo prastos kolonkes.

Gal kas zino kiek W nesa radijas, kad pajungt dar kolonele. Galvoju ar patemps dar viena kolonele ar ne.

Henris

Kiek as suprantu, kad jei dadesi viena kolonele be stiprintuvo, garso tikrai nepadauges ir jis nebus kokybiskesnis. Arba reikia keisti visas koloneles (isitikinus, kad jos skleidzia nekokybiska garsa), arba ieskom viso komplekto su reguliuojamu EQ stirpintuvo. Neaisku kokia kokybe pats magas isleidzia. Daugelis keikiasi, kad FM groja zymiai blogiau nei CD, ner ko noret FM kokybe ldeine nebus ir ant pacios geriausios aparaturos, netgi kuo kokybiskenis aparatas, tuo baisiau klausytis radijos. CD turi skaitmenini atkurima, del to garsas maziau iskraipomas, na aisku, priklauso is kokio saltinio irasytas tas cd gal is mp3 128kbps - tada irgi tragedija. Galetu LT atsirast skaitmeninis radijas, kaip TV, utu kitas reikalas. Bet kol pasaulis groja per FM'a, tol nieko tiketis greit nereikia :) Sekmes eksperimentuojant :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

s-igi-s

O tu tikras, kad kolonėlės kaltos? Aš pasikeičiau magą į Blaupunkt ir dabar viskas groja nepalyginamai geriau. Na nebeturiu borto kompo ir tikimybė rasti išdaužtus langus padidėja, bet kadangi daug važinėju, tai gerai skambanti aparatūra man svarbesnė nei tie du minusai :)
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

codilx

Man tiesiog svarbu kiek W Isnesa gamykline radija.pas mane yra gan neblogas koloneliu blokas su zemais ir vidutiniais bet jis be stiprintuvo.galvoju atjungt galines koloneles ir i bagazine ideti koloneliu bloka,tik idomu ar nesudegins radijos.tos koloneles tik renka dulkes tai galvoju isimest,tik noretusi apseiti be stipreko

zally

Ne viska apsprendzia stiprintuvas.Rasyta dafiga kartu.Pagal visus fizikos desnius is 12V maitinimo max ispesama 12W galingumas jungiant stiprintuva tilto schema.Nesvaikit del tu uzrasu 45 W, 50 W ant magu.Ten max 12w su uzgesintu varikliu.Uzvedus ispesi 14,6 W.Maguose itampos keitikliai nedaromi.Atskiruose stiprintuvuose-taip.Todel te galingumas gaunamas didesnis.
Isklijuok  bitumu Corollos duris,sudek jose garso izoliacija ir statyk savo akustika be baimes.EFEKTAS BUS.Beto pasiskaityk foruma sia tema
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

codilx

Hmm niekada neteko girdeti tokio dalyko :) na man tiesiog svarbu zinot ar nesudegins mago. Tos kolonkes buvo idetos i sena hyundai pony prijungtos prie neblogo mago, tai jeigu visu garsu klausant visos lempos pritemdavo ant zemu :D vien del garso ablomas butu jeigu suvaryciau maga.

zally

Niekas nesudegs, gali drasiai jungti.Niuansas-reikes papildomu ziedu garsiakalbiams.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

codilx

Na tikiuosi tu teisus ir nesudegs radija ant garso paleidus :)

Beje, gal kas galetu patart teoriskai kaip reiktu datempt laidus kad grotu visos + i bagaznika kur desiu ta bloka? t.y. as dabar atjungsiu galines ir pajungsiu ta blokeli, tai negros gale. O kaip padaryt kad grotu? :)

Sorry jei vaikiskas klausimas, as tik nelabai patirties turiu siuo klausimu :)

fennix

na siaip... del garsiakalbiu keitimo... Reikia kad butu tos pacios varzos... nes jei bus mazesnes varzos- mage "prakaituos" ir prades atsijunginet, o jei bus didesnes varzos- tai neisnaudos stiprintuvo... ant paprasto mago siulyciau ieskot kuo lengvesnes membranos (siuo atveju popierines) su didesniu jautrumu.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!