Dujos?!?*

Pradėjo Mantis, Spalis 24, 2008, 15:26:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mantis

Ar kas vazineja su dujomis? Autotojoje man aiskino, kad negalima deti duju i mano 98m. 1.6l avensi, nes issilydys voztuvu indeklai...suprantu del aukstesnes duju degimo temperaturos? Sake, kad po keliasdesimt tukstanciu tikrai turesiu problemu...
Tai kaip yra praktiskai? Kas vazinejat ir kiek jau pravaziave ant duju? ir ar turejot kokiu pasekmiu?

ToyotaClub

Na kiek esu kalbejas su keliais toyota celicu seimininkais ju masinikes 92 metuku kaip maniske kuria dabar turiu laikinai, ir varoma ir dujomis ir jokiu bedu nepatyre puikej veikia tiek ant duju tiek ant benzino varikliukai. Varikliai nesispirioja. O kodel i taviske negalima tokiu metuku deti tai pima karta net girdziu kad tokia beda gali buti. Kiba senesnes toyotu patvaresnis variklis:D  Na bet jei je sako tai zino tikriausiai nesigincysim jug :) bet lauk daugiau info is kitu nariu jie gal ka daugiau pasakys ir pasidalins patirtimi savo su tavimi:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

NNZ

kad toyotos kuo senesne tuo geriau 100% teisybė. Čia dėl patikimumo :)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ToyotaClub

NNZ cia pritariu 100 procentu :) senesnes patvaresnes:) nei dabartines skarbonkes ant ratuku :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Sulinys

Siaip  i  avensi dujas galima  1.8 .Geriausia isvis nedet

Mantis

hmm, toks ispudis, kad niekas dujomis nevzineja :) Jei isidesiu, parasysiu kai pravaziuosiu kokius 50 kkm...

Spyglys99

...vazineju su dujom ir neturiu jokio vargo...pravaziavau jau apie 50000....aisku,duju iranga IV kartos....gali deti ir vargo nematysi....tiesa,varikliukas tavo siek tiek slabnokas,bet....

Dainews

neperseniausiai ir aš isidėjau dujas.kolkas viskas tvarkoj pravažiavau apie 5000km.Dėjau tiesioginį ipurškima ir  reikėjo statyti tepalo lašelinę kad nesėstu vožtuvai .Nes kiek žinau toyotu varikliuose nuo duju susėda vožtuvai ir poto reikia keist galvą.
Toyota Avensis 2002m.1,8VVTi

guminis

na lauksim jusu postu po ilgesnio pasivazinejimo, tik nepamirskit parasyt. Ir as girdejau tiesiogiai is Toyota atstovu kad turi dujiniu klientu po mazdaug 60k km pas juos apsciai su VVTi varikliais :| :o

Lukis

jei ka domina, tai si bei ta galima cia pasiskaityti
http://www.celica-klubas.com/forumas/Paplepekim/328/2-be-or-not-2-be-LPG-1.html
apie dujas. zinoma kalba eina apie Celica's, bet tokie varikliukai kaip 1.8 (7A-FE), 1.6 (4A-GE) ejo ir i kitus automobilius kaip Carrinas, Corrolas, gal ir i koki avensi buvo imestas. o kad kas butu isideje dujas i VVTi varikliuka (septinas celicas) neteko girdet...

adelis

Tai vat, ir man pradeda mintis vis kribzdeti i savo Avensi deti dujas, nes vis gi 3.70 ir 1.70lt uz litra yra skirtumas. Cia pries metus beveik buvo klausimas temos autoriaus, tai ir as dabar dar paklausiu, kas vazineja su dujomis ar neturejote jokiu problemu? Tarkim kiek daugiau suvartojama pas jus duju lyginant su benzinu. Kiek teko kainomis pasidometi 4 kartos duju irangai tai svyruoja nuo 2500 iki 2800lt.
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

vaidaschi

kiek girdejau VVTi nemegsta duju
No one can kill TOYOTA

adelis

As kiek girdejau, kad stato tepima kazkoki, kad nesestu voztuvai ir tada viskas kaip ir normaliai turetu buti.. :|
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

Vasaris

Tai jau reikia skaiciuot, kas gaunas. Duju iranga kainuoja, dar papildoma tepimo sistema ir tepalas irgi ne uz dyka. Speju kad nemazai reikia pravaziuoti, kad investicijos atsipirktu

Gediminas

Tepaline 300 lt, uzpildymas ~40 lt uztenka 500 litru kuro berods. Pats vazineju su 4 kartos dujom, jau koki 80 k pravaziuota su dujom ir kolkas vis dar vaziuoja :)  Duju sanaudos mieste ~15 uzmiesti 10-12 priklauso kaip vaziuoji, masina Camry 2,4 automatas. :)
Tik su dujom biski vargas kartais buna uzsipylus prastesniu duju (kokybe pajunti tik isvaziuodamas is degalines).