Dujos?!?*

Pradėjo Mantis, Spalis 24, 2008, 15:26:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

horn

Tepalinė 180lt, užpildymas apie 20-40lt, jo užtenka apie 15.000km. Įranga 4 kartos, pravažiuota virš 50.000km, kol kas veikia. Sąnaudos 7,8-9L (80-90% miete). Dujų filtras apie 20Lt, keičiamas panašiai kas 50.000km.
 Pažįstamas su tokia pačia 1.8 7a-fe carina pravažiavo 170.000 dujomis, be tepimo indelio, po to trūko vienas vožtuvas, bet odometras rodė 460.000km be vožtuvų reguliavimo, o priklauso reguliuoti kas 100.000km.

Memelis

Man paciam anksciau nemazai teko pravaziuoti su dujomis varomu auto ir buvau patenkintas. Taciau kaip dabar paziuriu ir praeiti, nebenoreciau to. Visada atsiranda visokiu papildomu remontuku, nors ir nebrangiai tai kainavo, bet uzknisdavo tiek laiko saskaita, tiek ieskojimu. Mano pasirinkimas dyzelinas.B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kaktusas

Turėjau ir aš dujinį, 100tkm pravažiavau juo, nieko blogo negaliu pasakyt, išskyrus tai, kad bagažinėje turi būt arba ratas arba pats balionas, tas ir nervino labiausiai.

adelis

Idomu buwo wisu nuomones isklausyti! O dabar siaip dar idomu pasidare ir norisi uzklausti klausimelio tu,kas wazinejo su dujom ir su borto kompu. Ka waziuojant rodo jisai kai leki ant duju? Ar kiek duju suwartoja,ar wis tiek skaiciuoja maziau kaip benzu warytum,ar iswis nerodo nieko?:) sorry uz w raide,per tel.patogiau rasyti:)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

Dar746

Citataadelis parašė:
Idomu buwo wisu nuomones isklausyti! O dabar siaip dar idomu pasidare ir norisi uzklausti klausimelio tu,kas wazinejo su dujom ir su borto kompu. Ka waziuojant rodo jisai kai leki ant duju? Ar kiek duju suwartoja,ar wis tiek skaiciuoja maziau kaip benzu warytum,ar iswis nerodo nieko?:) sorry uz w raide,per tel.patogiau rasyti:)

Pas mane kai vaziuoju ant duju kompas rodo kuro suvartojima, tik itariu jis nalabai tikslus, truputi mazesni rodo nei is tikro duju ima, manau, kad kompas skaiciuoja kaip, kad su benzu vaziuociau.
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

adelis

CitataDar746 parašė:

Pas mane kai vaziuoju ant duju kompas rodo kuro suvartojima, tik itariu jis nalabai tikslus, truputi mazesni rodo nei is tikro duju ima, manau, kad kompas skaiciuoja kaip, kad su benzu vaziuociau.

Va butent, kazkodel ir as pagalvojau, kad turetu buti rodoma, kiek benzo suvartojama, nesvarbu, kad ant duju leki.. :)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

Gediminas

Pas mane arba 0,0 rodo arba isvis nieko nerodo :D

gintarsen

Ar yra forumieciu,kurie dejosi dujas i vvti varikli Kaune.Domintu serviso adresas .

Dainews

Sanciuose,drobes g. firma propanas
Toyota Avensis 2002m.1,8VVTi

gintarsen

adelis

Na siandien isidejau tiesioginio ipurkimo dujas BRC Utena atstovybeje, sumokejau 2700lt su tepalo laseline.. Kazin paciam kurnos is anksto negalima to tepalo laselinei uzsipirkti kokius 4-5 litrus? Gal pigiau gautusi? Bet speju taip dujininkai neparduoda.. Man sako 60lt kainuos uzpildymas.. Daugoka..
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

horn

Jei reikia, gali paimti bakelį, nes man dujininkai pastoviai bando įsiūlyti, o aš įnirtingai prašau dapilti :p

adelis

Citatahorn parašė:
Jei reikia, gali paimti bakelį, nes man dujininkai pastoviai bando įsiūlyti, o aš įnirtingai prašau dapilti :p

pala pala.. Placiau prasyciau.. koki bakeli? Kokios talpos ir kiek kainuoja ir pan.?:)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

horn

Bakelis gal 2 ltr, į tč indelį telpa apie 300g, apytiksliai 300g kainuoja 20lt, tai bakelis bus kokie 150-200lt, reiktų nuvažiuoti ir paklausti, realiai kaip jau sakiau, kainos net neklausiau, nes nematau prasmės vežiotis tą bakelį bagažinėje

adelis

Citatahorn parašė:
Bakelis gal 2 ltr, į tč indelį telpa apie 300g, apytiksliai 300g kainuoja 20lt, tai bakelis bus kokie 150-200lt, reiktų nuvažiuoti ir paklausti, realiai kaip jau sakiau, kainos net neklausiau, nes nematau prasmės vežiotis tą bakelį bagažinėje

Esmej as turiu omeny geriau paciam ten tureti nusipirkus didesni kieki to tepalo, nei kas karta pasibaigus vaziuoti ten pas juos, as ir nesiveziociau, bet pats visada dasipilineciau turedamas daugiau..
Ir sakau gal perkant didesni kieki iskart pigiau kainuotu sitas reikalas..:|
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!