Ats: Avensisi 1998 problema TD

Pradėjo nerius3232, Kovas 13, 2011, 18:16:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

nerius3232

sveiki klubieciai noreciau suzinoti kas cia galetu buti ryte uzvedi masina ir 2 min cirskejimas po kapotu kaip guolis bet niekaip nesiklausau galva prilenkes is kur tas garsas tas garsa toks kaip guoliukas cirsketu po 2 min viskas praeina. ar gali buti gal generatoriaus guoliukas ar isvis kokia vandens pompa cirskia noreciau atsakymo gal kam yra buve ??????????????
nerka

Henris

pas mane apie 1 min kazkas irgi nori pauzti, tik po rytinio uzvedimo, galvoju, gal kokis dirzelis, gauna kondensato, biski patriuksmauja, toks pas mane ne cirksejimas, kaip uzimas biski labiau, bet  paskui jokiu tokiu dalyku nebuna, cia tik jei masina pastovi ilgai, kai buvo salciai garsiau pauzdavo, dabar atsilus orui, reciau girdziu. Beje tokius dalykus sunkiai sugaudysi, nei kokiam meistrui parodysi, arba turi prie serviso palikt per nakti ir tada atsidarius kapota uzkurti ir tiketis, kad bus tas garsas, manau, kol nezyzia pastoviai ner ko gilintis, paskui visus guolius pasikeisi ir vistiek kazkas ryte pazys, nusigrausi nagus, kad viska keitei ir kisai pinigus. As bent jau manau, kazkiek palaukti, kol tas garsas paastres, o gal ir isnyks, niekas nezino...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

gogas

reikia nuimti dirzeli ir uzvesti ir bus aisku ar generatorius ar dar kas nors,beje ir pas mane visa ziema kazkas cipsena orai atsils reiks bandyti nuimti generatoriaus dirzeli.