Uzsalo ar uzstrigo uzvedimo spynele ?

Pradėjo tadynis, Sausis 06, 2011, 08:52:00 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadynis

Sveiki,

turiu beda :( Siryt i uzvedimo spynele iskart negalejau ikisti raktelio, tik po nemazu pastangu as ji siaip ne taip ten ikisau, bet pasukti nei kairen nei desinen negalejau. Bandziau keleta kartu ir netgi su atsarginiu rakteliu.

Pries kuri tai laika rasiau apie sia problema:

http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=52&thread_id=1423

Ar tai gali buti susije ?

Gal kas turite geru patarimu kur ir ko ieskoti ? Nuo ko pradeti ten ardyti, ar labai sudetinga ?
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

Modka

Na jei negalejai ikisti tai ten papursk tepalo ir rakta pakaisiok kad susiteptu. Na ta problema kur anksciau rasei tai abejoju kad susije nors gali buti. Pas mane irgi buvo kad sunkiai raktas kisdavosi tai patepiau biski ir pamirsau.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

mmersass

Na reiks ir man susitept, nes puse rakto ilenda ir uzstringa, bet paskui ilenda.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

mind

Buvo tas pats ir pernai žiemą ir vasarą. Þiemą pūstelėjau skysčio , kur nuo spynelių užšalimo, vasarą- WD- padėjo.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

gisas

6iuo atveju sena ma6ina privalumas, kai viskas i6dil3 ir arktelis pats ikrenta i spinut3 :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Aivis

Man irgi buvo bėda,su raktelio įkišimu į spynele,kaip ir kiti rašė,papurškiau su WD ir jau metai su viršum daugiau tos problemos nebuvo:)
Gazas dugnas .......

GALLANT

Vsio ryt einu ir as purksti, nes ir mane jau kelinta diena kamuoja sita beda. Jauciu cia viena is toyotos ligu.

tadynis

papurskiau as to WD, nes ledo tirpiklio i spyneles pirkti neradau IKI parduotuveje, o eiti i kitokia jau buvo per velu ir per toli. Niekas nepasikeite, isskyrus tai kad lengvai rakta ikisu i spynele, bet pasukti jo vistiek negaliu. Sako kad WD ledo netirpdo, tad sivakar arba ryt (sestadieni) begiosiu po parduotuves beieskodamas to ledo tirpiklio ir vel bandysiu sukioti rakteli. Tikiuosi pades, jei ne, teks ardytis spynele.
www.fb.com/itmeistras

Ernestas01

tai gal tiesiog vairas uzblokuotas, todel ir nepasuki ;)

tadynis

www.fb.com/itmeistras

Fish-Bone

CitataErnestas01 parašė:
tai gal tiesiog vairas uzblokuotas, todel ir nepasuki ;)

Ne toks ir blogas variantas. Man buvo labai panašiai. Atrodo viskas visada buvo gerai, raktelis kišasi be problemų ir sukasi lengvai.. O vieną kartą kažkaip gal kiek kreivai kišau raktelį ir šast - neina jo niekaip pajudinti. Tada viena ranka pakankamai stipriai bandžiau judinti vairą (į abi puses) ir sukinėti raktelį. Po kokių 5min jau nuleidau rankas ir išėjau ieškoti kokio spynų meistro telefono. Bet tada nusprendžiau dar pabandyti prieš skambindamas.. Ir dar šiek tiek pasidarbavus visgi pataikiau pasukti vairą ir raktelį tinkamu momentu ir viskas atsiblokavo :)

mmersass

Siandien papurskiau nuo spyneliu uzsalimo, liuks jokiu problemu :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

tadynis

Ivyko stebuklas :)
Grizau is darbo ir galvoju reikia dar karta pabandyti pasukioti rakteli uzvedimo spyneleje su mintimi, kad jei uzsalus, gal per diena atitirpo, nes oras atsilo gerokai. Is pirmo raktelio krustelejimo nieko nesigavo, bet is antro - pasisuko raktelis, isijunge degimas ir po to uzvedziau varikli. Pasilo variklis ir nusprendziau pabandyti dar keleta kartu uzvesti. Viskas taip kaip buvo iki uzstrigimo. Liko tik senoji problema - kontaktineje riteje/bloke. Nuvariau i maxima, nusipirkau spyneliu skyscio su silikonu ir privariau i spynele. Palikau nakciai, ziuresiu kas bus, bet toks vaizdas, kad uzsalus buvo, nors.....niekas negali to 100% uztikrinti. Gal tiesiog buvo uzstrigus ir vel atstrigo.

Aciu uz pastangas padeti visiems jums :)
O jei kas turesite arba zinosite kas turi parduoti kontaktine rite/bloka uzvedimo spynelei mano auto, busiu dekingas, jei informuosit.

Gero 5nio vakaro visiems :)
www.fb.com/itmeistras

tadynis

Pasikeiciau uzvedimo spyneles kontaktu bloka/rite ir uzvedimo problema susitvarkiau. Dabar "griebia"starteri iskart, net palengvejo gyvenimas man :) Beje, pasikeiciau per 15 min :) Jokiu ten sudetingu priejimu, jokiu spec. irankiu nereikia.

Na o ta antroji problem, kuri buvo istikus (uzstrigus/uzsalus spynele) tai vis tikiuosi, kad buvo uzsalus.
www.fb.com/itmeistras

mind

Kurią temą dabar trint? Ir kam baną užvožyt už tokius bajerius. Kaip aš čia nemačiau.:o
Jei nesugebat  susitvarkyt , rašot PM, bet tokio jovalo nepaliekat ar gi taip sunku?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D