borto kompo rodmenys

Pradėjo lioska, Birželis 14, 2010, 14:47:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

lioska

Sveiki. kaip man sutvarkyt kompa, kad normaliai rodytu? Dabar bake liko gal 15 litru kuro, raso kompas, kad galiu nuvaziuot dar 700 km. Gerai butu tiek nuveziuot, bet bijau kad po 200 sustosiu :)
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

wikcia

Siaip kompu stipriai negali pasitiketi. man buvo atvejis kai kompas rode apie simta kilu galiu nuvaziuot ir masina uzgeso. tai db tik uzsidega ir pilu. O del tikslumo galetum nebent nunulinti. geriau orientuotis rodykles parodymais nei kompu;)

cu

atsistok ant likusiu kilometrų ir su mygtuku trip [ilgas paspaudimas] padarysi reset. jei parays reset NG - sustok ir vėl tą patį daryk

Pulkininkas

Citatacu parašė:
atsistok ant likusiu kilometrų ir su mygtuku trip [ilgas paspaudimas] padarysi reset. jei parays reset NG - sustok ir vėl tą patį daryk
Nieko nepadės tas nuresetinimas. Bandžiau ne kartą, vis tiek nesąmones rodo. Matyt nuo tos bėdos vaistų nera :(

tadasd

Sveiki, gal ne i tema , bet kai pasikeiciauoriginalu originalu  kasetini maga i CD, o keisti reikejo kartu su valdymu, kompas visai nesamones rodo-maziau 15l nebuna. Gal ir pas tave keistas?

Gintautaz

Citatawikcia parašė:
Siaip kompu stipriai negali pasitiketi. man buvo atvejis kai kompas rode apie simta kilu galiu nuvaziuot ir masina uzgeso. tai db tik uzsidega ir pilu. O del tikslumo galetum nebent nunulinti. geriau orientuotis rodykles parodymais nei kompu;)

O mano rodyklė bake rodo kad apie 6-10 litrų likutis, o kompas kad 400 Km galiu važiuoti. Þinau kad nesenai pyliau 40 Ltr. ir visa ta laiką man rodo bake ale 6-10 lt. o kompas šiektiek realiau. Klausimas: kur ieškoti "šuns pakasto"?
Avensis, 2.0 D4D 81 kW, 2001, universalas

NNZ

o kam ieškot tiesiog užsidega lemputė ir max 100 km. gali nuvažiuot
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

lioska

Gal ir keistas, nezinau. Nuresetinau, dabar kazkas panasaus apie puse bako, gal maziau, nes jau senokai rodo puse bako, o nuvaziuot galiu kazkur 400 km. Lyg ir normaliai dabar rodo.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

PN

Noriu paklausti vidutines sanaudas nuresetinti galima su mygtuku ant spidometro ar ten per borto kompa  reguliuoti reikia? Nelb iseina man

Pulkininkas

CitataPN parašė:
Noriu paklausti vidutines sanaudas nuresetinti galima su mygtuku ant spidometro ar ten per borto kompa  reguliuoti reikia? Nelb iseina man
Su mygtuku skydelyje arba ant vairo. Paspausti ir palaikyti.