Nesimaigo peciuko mygtukas "Mode"

Pradėjo Angelinio, Vasaris 19, 2011, 10:39:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

Angelinio

sveiki, gal kas susiduret su tokia problemeje: nesimaigo paciuko mygtukas "Mode" nu tas kur reguliuoja vejelio putimo kryptis, visai nesimyga nei i viena nei i kita puse, galbut tai galetu buti salcio padariniai ir tiketis kad atsilus orui viskas bus gerai. O gal sei kas, gal kas susiduret?

Arturo

pas man ir panasi situacija tik pas man ne mygtukas o sukiojama rankenele :) ties langu putimu kazkas uzsikirto :) tai ejo sukti tik i kojas ir i vidu o i langus nejo :)) tai panaudojus daugiau jegos kazkas nutruko :) isrinkus ir apziurejus pasirodo kad nuluzo viela kuri mechaniskai stumdo svirti kuri reguliuoja putimo kanalus. Sian isrinkinesiu viska smulkiau ir ziuresiu kaip ten kass :)))

Aivis

Tada jau geriau išsykio ardyti ir žiurėti kur stringa,negu per jėga prasukti ir paskui vistiek ardyti ir žiurėti kas nulužo :)
Gazas dugnas .......

arytis

CitataAngelinio parašė:
sveiki, gal kas susiduret su tokia problemeje: nesimaigo paciuko mygtukas "Mode" nu tas kur reguliuoja vejelio putimo kryptis, visai nesimyga nei i viena nei i kita puse, galbut tai galetu buti salcio padariniai ir tiketis kad atsilus orui viskas bus gerai. O gal sei kas, gal kas susiduret?
Pas mane irgi pašalę mygtukai, ypatingai magelio, nes retai kada maigomi. Bet pastebėjau, kad ir vasarą juos reikia gerai pramankštinti, kad normaliai maigytusi, lyg kokiu medum būtų patepti :)
Tikriausiai bėda tame, kad gėrimų laikiklis yra virš vidurinės konsolės ir jei vokiečiui buvo išbėgus kokia kola, gerai tų mygtukų neišvalysi, tai ir limpa.

Angelinio

Jo, gerai pasakei, kai buvo siltesni orai tas mygtukas maigesi kaip medum suteptas, matyt bus ko saldaus uzvarvinta :)