Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Pradet reikia nuo saugikliu,po to pati signala patikrint ir jeigu viskas tvarkoj,teks prie vairo ieskot.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Na ką, išėjo mano prūse mažasis originalus akumuliatorius į dausas, sužinojus kainą tokviloje pasakiau ačiū, tad nusipirkau varta b33 atitikmuo bosch 0 092​ S40​ 220 jie realiai plug and play į originalią vieta, tik ventiliavimo šlangelės antgalis netinka, bet apsukį jį vietomis ir įlenda į akumuliatoriaus angą su kokią lipnia juosta priklijuoji, kad neiškristų. Viso malonumas 45€ ir gera valanda pakeitimo nes yra ką veikti jį ten iškrapštyti. Kaip patikrinti ar pas jūs jis geras, tai įjungį power be stabdžio, įsijungs tik ekranas, laikome display ir tris kartus įjungiame šviesas, ekranas nueis į diagnostikos režimą, spaudžiame display check, tada vehicle service check ir matome Battery, turį būti bent 12v, pas mane buvo 10.4v ir neįsijungdavo visi valdymo blokai/relės ir neįmanoma buvo važiuoti ;)

ROCKY

Bet jau istatei ne hibridam skirta akuma :) Bet itariu nelabai yra to skirtumo.
Pas mane silpnokas yra irgi... bet vaziuoti vaziuoja dar :) Kai radijos pklausai neuzvedus tada issikrauna ir nebeuzsiveda...  Tai klausimas ar verta jis keisti kol dar masina uzsiveda?

slashas

Citata iš: ROCKY Įrašytas Gruodis 14, 2016, 17:11:14 PM
Bet jau istatei ne hibridam skirta akuma :) Bet itariu nelabai yra to skirtumo.
Pas mane silpnokas yra irgi... bet vaziuoti vaziuoja dar :) Kai radijos pklausai neuzvedus tada issikrauna ir nebeuzsiveda...  Tai klausimas ar verta jis keisti kol dar masina uzsiveda?
Jokio skirtumo, originalus net silpnesnis... ir jam buvo beveik 9metai... ir numirė tik tada kai prie minuso lauke mašina pastovėjo ;)

ROCKY

Pas mane patikrinus rodo 11.8v itampa be ijungtu sviesu, ijungus sviesas nukrito iki 11.3. Norma? :)

slashas

Citata iš: ROCKY Įrašytas Gruodis 15, 2016, 09:54:23 AM
Pas mane patikrinus rodo 11.8v itampa be ijungtu sviesu, ijungus sviesas nukrito iki 11.3. Norma? :)
Na jau ne pirmos jaunystės ;)

ROCKY

Gal kas keitet pompa su itempeju ir dirzeliu variklyje? Kie kainuoja komplektukas? Girdisi uzesys jau guoliu.
Gal ten aisku tik pompa pakaks pakeisti.

Muhohata

Sveiki, turiu kelis klausimus, vienas gal ir durnas klausimas butu, bet visgi yra neaiskus...

1. cia tas durnas klausimas, kur pilasi antifreezas? nes kaip matau yra vienam parasyta kad ten, bet kad ten pilti reik nuimti virsutine plasames(nuotraukoje raudonai pazymeta) ir nesimatytu kiek pripilta. bet matau yra dar vienas bakelis su raudonu skysciu(pazymeta zaliai), bet ten neaisku kas parasyta, japonu kalba... tai cia i dvi vietas pilti ar kaip cia taip?

2. rimtesnis klausimas, pas mane yra kiauras duslintuvas ir reikia virinti(drauge juokiasi, kad kai uzvedu savo Priusa, tai atrodo, kad uzvedu koki bmw :D), zinau kad reik nuimti klema, bet kazka girdejau kad ten nera taip paprasta, nes gali nusimusti priristas raktas ir dar kazkas ten gali atsitikti, jei blogai bus nuimtas klemas, ar tiesa? ar geriau nuimti duslintuva suvirinti ir vel uzdeti ir maziau rizikuoti?

3. kai atrakinu masina ir atsidarau duris girdisi cypsejimas, panasiai kaip paliktos lempos ijunktos, tik dvigubai tyliau, sian pastebejau, kad uzdarius duris po keliu sec uzsirakina. cypsejimasbuna nevisada ir pati uzsirakino pirma karta, ar cia normalu ar kazkas cia ne taip?

slashas

1. Po plastmase yra užpilimas į radiatorių tiesiai, kai dedamas naujas radiatorius ar daug skysčio pabėga. Žaliai pažymėtas yra issipletimo bakelis  ir per jį reikia papildyti skysčio jei trūksta ;)
2. Jei normalus virintojas nieko nepadarys tavo mašinai ir "klemos" nenuėmęs.
3. Pasikeisk bateriją pultelyje, o tai vieną dieną teks duris rakteliu atsirakinti ;)

Muhohata

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 20, 2017, 12:43:30 PM
1. Po plastmase yra užpilimas į radiatorių tiesiai, kai dedamas naujas radiatorius ar daug skysčio pabėga. Žaliai pažymėtas yra issipletimo bakelis  ir per jį reikia papildyti skysčio jei trūksta ;)
2. Jei normalus virintojas nieko nepadarys tavo mašinai ir "klemos" nenuėmęs.
3. Pasikeisk bateriją pultelyje, o tai vieną dieną teks duris rakteliu atsirakinti ;)

labai dekingas! :) gero savaitgalio!!

slashas

Sveiki, nuduso mano prūso Map DVD diskas, toks jau matėsi pavargęs, gal kas turį kokią nuorodą iš kur naujausią parsisiųsti?

mielas

Kaune turi  galiu padeti nusipirkti 869848783.As uzsiiminejau ,zmonos masinoj nebuvo LT zemelapio,turiu parsisiuntes zemelapius,bet nepavyko su disko irasymu niekaip nenorejo skaityti.Spjoviau nuvaziavau i firma pas pazystama dave diska idejau ir baigesi problemos.

slashas

Citata iš: mielas Įrašytas Sausis 27, 2017, 22:10:22 PM
Kaune turi  galiu padeti nusipirkti 869848783.As uzsiiminejau ,zmonos masinoj nebuvo LT zemelapio,turiu parsisiuntes zemelapius,bet nepavyko su disko irasymu niekaip nenorejo skaityti.Spjoviau nuvaziavau i firma pas pazystama dave diska idejau ir baigesi problemos.
Jei gali pasidalink failu, aš turiu išorinį įrašimo įrenginį tokiems reikalams...

bioparo

kartais netinka tie patys mapai kaip ir lexuso?

Bemsas

Citata iš: bioparo Įrašytas Vasaris 02, 2017, 19:32:09 PM
kartais netinka tie patys mapai kaip ir lexuso?
Tie patys zemelapiai Toyota/Lexus