Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Birželis 05, 2017, 12:15:26 PM
Ir dar, kaip padaryti kad motoras dirbtu ant  laisvu apsuku ir neissijungtu pats ?
Ijunk max šildymą :D

bioparo

Tai ka dar galim patikrint, jei ne zvakes kokios? Tokiu atveju kaip mano?klaidu jokiu nemeta

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Birželis 05, 2017, 17:27:58 PM
Tai ka dar galim patikrint, jei ne zvakes kokios? Tokiu atveju kaip mano?klaidu jokiu nemeta
O tai kokios kuro sąnaudos pas tave?

bioparo

kuro sanaudos tai tokios kad vaziuoju 5min pirmyn atgal, su saltu motoru. tai nei ka tiksliai pats galiu ismatuot, kaip salciau buvo tai 5.9 gaudavosi miestas20% uzmiestis 80%, dabar 6.7 rodo kompas bet tai cia mieste pastoviai trumpais atstumais, siaip visada darau pravaziuotus km dalinu is litru tai man kompas paklaida rodo max 0.2 litro

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Birželis 05, 2017, 18:08:43 PM
kuro sanaudos tai tokios kad vaziuoju 5min pirmyn atgal, su saltu motoru. tai nei ka tiksliai pats galiu ismatuot, kaip salciau buvo tai 5.9 gaudavosi miestas20% uzmiestis 80%, dabar 6.7 rodo kompas bet tai cia mieste pastoviai trumpais atstumais, siaip visada darau pravaziuotus km dalinu is litru tai man kompas paklaida rodo max 0.2 litro
Pašalinių garsų nėra? Dirba variklis gražiai?

bioparo

Nusipirkes 20tukst pralekiau tai jis visada toks barskalas uzkurus, niekad tolygiai nedirba kaip kiti motorai, nors as ir keiciau zvakes kada pradejo negraziai dirbti, po keitimo atsalo taip ir liko barskalas

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Birželis 05, 2017, 21:02:38 PM
Nusipirkes 20tukst pralekiau tai jis visada toks barskalas uzkurus, niekad tolygiai nedirba kaip kiti motorai, nors as ir keiciau zvakes kada pradejo negraziai dirbti, po keitimo atsalo taip ir liko barskalas
Tai čia mes būriame iš tirščių, 1.5 variklis barškalas ir yra. Kiek km jau nuvažiavęs po tepalų keitimo?

bioparo

Nesenai pakeisti gal 1000km max

bioparo

Sveiki, klausymas: kiek normaliai tolimoj kelionei rodo coolant temperatura? Man 84C vaziuojant 120km/h, nemazoka?lauke 23C

augisz

As tai dziaugciausi, nes kai teks stovet kol ataus, va tada tai rura.

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Birželis 18, 2017, 18:22:45 PM
Sveiki, klausymas: kiek normaliai tolimoj kelionei rodo coolant temperatura? Man 84C vaziuojant 120km/h, nemazoka?lauke 23C
O kaip tu pažiūri temperatūra? Per obd kokį readerį ar kaip, nes prūsas ant skydelio nerodo.

bioparo

obd paprasta is ebay, siaip nemazai rodo visko per torque su prius priedais

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Birželis 18, 2017, 20:18:18 PM
obd paprasta is ebay, siaip nemazai rodo visko per torque su prius priedais
Jo, kai turi Android, aš launch naudoju, tai jis viską rodo kiek ir mini vci ;)

Zaroliz

Kas čia per launch?

Išsiųsta naudojantis Redmi Note 3 Tapatalk 4 Lt

slashas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Birželis 18, 2017, 23:42:10 PM
Kas čia per launch?

Išsiųsta naudojantis Redmi Note 3 Tapatalk 4 Lt
https://launchtechusa.com/easydiag2plus/

Tik aš truputi "patobulinta" versija naudoju tai veikia pas mane pro aplikacija :)