Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

Del vaziuokles tai gali sutvarkyti kas tvarko vaziuokles. Normali japono vaziuokle. Gal kitaip del ABS. Bet normalus meistriukas sutvarkys.
Man atrodo yra toks Gintaro servisas , kiek zinau tvarko Mazdas, manau paziuretu ir Priuso vaziuokle.

Henris

o kaip vyksta regeneracija pas Toyota hibridus nuo stabdziu? Ar kazkokie laidai nuo suportu eina? Domina labiau variantas su galine asimi, ar nuo galiniu stabdziu regneracija net nevyksta i hibrido baterija?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Venza

Regeneracija su mechanine stabdziu dalimi net nesusijusi.Prie stabdziu pedalo stovi padeties daviklis kuri spaudziant didinama generatoriaus pavaru dezeje apkrovimas,o tuo paciu ir sugeneruojama tam tikras kiekis energijos ir tik smarkiau paspaudus pradeda veikt stabdziai mechaniskai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Henris

tai suportus mano gali ardyti ir neautorizuotas toyota dyleris, kas lieciai hibridine dali, tai stabdziu mechanineje dalyje nieko isskirtinio nuo paprastos auto nera. Taip suprantu. Aciu uz info. Nusprendziau visgi issiaiskint ta trynimosi garso reiakala is esmes. Nuvariau pas patikima meistreli, kuris tvarkydavo mano Honda pries kelis metus. Greiciausiai sake bus visgi kreipianciosios galines asies, isardys abu galinius suportus, isvalys, gal pakeis kreipianciuju gumas, jei tokios ten yra :) Turetu buti ramu. Del to ir pasidomejau regeneracijos principu. Aciu uz info.

slashas

Jei su garantija atsisveikinti nori tai prašome ;)
Tai jeigu jau bandysi, tai bent akumuliatorių mažąjį atjunkite, nes jei suveiks stabdžiai netyčia paspaudus kai bus nuimtas suportas turėsite bėdų :)

Henris

garantija pasibaige birzeli. O kaip gali mechanika suveikt, jei degimas isjungtas? atjungus mazaji akuma itariu, pakui dar didesniu bedu gali kilti ji pajungis atgal :)

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Rugsėjis 27, 2018, 07:22:04 AM
garantija pasibaige birzeli. O kaip gali mechanika suveikt, jei degimas isjungtas? atjungus mazaji akuma itariu, pakui dar didesniu bedu gali kilti ji pajungis atgal :)
Na svarbiausiai neliesti pedalo, kad ir degimas atjungtas ;) vistiek stabdžių elektroninis stiprintuvas daro vakuumą.

Henris

na pasiklausiu as meistro del to akumo atjungimo. Tik nenoreciau, jei po akumo atjungimo, man reiktu kviestis toyota atstova, kad pakurtu masina, ar paskui vaziuot pas juos kokiu klaidu nusitrinti, paims paskui uz obd kistuko pajungima koki 100 euru :)

slashas

Tai nieko nedaryk, tik perspėk apie tai ;)

Fatmann

Slashas teisus. Prieš lendant prie stabdžių sistemos BŪTINA deaktyvuoti ABS siurblį, kuris gali suveikti (ir veikia) net tokiu atveju, kai degimas išjungtas.
Tą padaryti galima dviem būdais - atjungiant 12V akumuliatorių arba ištraukiant dvi ABS rėles po kapotu.

Atjungus 12V akumuliatorių nieko nenutiks, atstovo kviesti nereiks.

Venza

Kam jus visi gazdinat del to siurblio?Nieko neatjungineju ir ramiai tvarkau stabdzius.Svarbiausia nepaspaust stabdziu pedalo remonto metu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Henris

nu perspesiu meistra, bet ne pirma iena gi masinas remontuoja, o stabdziu stiprintuvai tai nemanau, kad labai jau skiriasi nuo kitu auto. Beje meistras pas kuri tvarkysiu stabdzius dirbes pries kelis metus Honda atstovybej. Tai mana siauraakiu masinas tikrai pazista :)

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Rugsėjis 27, 2018, 14:37:33 PM
nu perspesiu meistra, bet ne pirma iena gi masinas remontuoja, o stabdziu stiprintuvai tai nemanau, kad labai jau skiriasi nuo kitu auto. Beje meistras pas kuri tvarkysiu stabdzius dirbes pries kelis metus Honda atstovybej. Tai mana siauraakiu masinas tikrai pazista :)
Laba diena, dar ir kaip skyriasi, prašome nesiginčyti jei nežinai :) tokie be pirmos dienos meistreliai dažnai net nemoka taisyti tokių automobilių, kiek vargšų tokie jau nuskausmino Pvz su elektrinio rankinio gedimais, kai keičia galines kaladėles, bet juk 20 metų su suspaudėju spaudžia, bet ateina diena x ir va suportai į šiukšliadėžę. Nelinkiu tau, kad diena x būtų tau su tavo automobiliu :D

Henris

slashas, as su mielu noru tvarkyciaus si reikala atstovybej, bet kad zinotum kaip jie isvalo stabdzius? gazas dugnas, stabdis dugnas kelis kartus ir uz tokia haltura as jiem atsegu 30 eur.
Tai ka siulai? beje pas mane rankinis normalus, ne elektrinis.

slashas

Tai mes tai nesiūlome oficialų, aš tau siūlau neatsikalbinėti, o tiesiog meistrą perspėti, nes ten tikrai tokia sistema kurios hondoje niekados nebuvo :)