Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

sinkleris

Citata iš: Priest Įrašytas Birželis 07, 2016, 18:25:43 PM
Espeisą nuo 0 iki 250000 pats važinėjot, Lietuvoje, 10 metų (t.y. 10 žiemų su druskom ir purvu) ir 10 metų automobilis nematė garažo?
Reiškiasi man nepasisekė, kad pasirinkau Toyota Prius  :-(
O tai kodėl dabar vairuojat toyotas, o ne renault?  :goodboy:

Espeisas buvo 1994 m. su juo Lietuvoje pravažinėjau apie 11 metų ir prasukau apie 100000 km. Esmė, kad jo kėbulas visas iš stiklo pluošto, karkasas cinkuotas, tik bako dangtelis geležinis rūdydavo, todėl visą tą laiką buvau pamiršęs kas yra rūdys. Abejoju, ar Toyota tiek atsilaikys prieš rūdis.

O nuo Renault persėdau, nes Espace IV kartos jau nebeliko tos buvusios kokybės, varikliai tik dyzeliai nifiga nelaiko, elektronikos prikišta, kas nuolat genda ir t.t.

Aplamai manau nėra blogų mašinų, viskas priklauso nuo šeimininko ir tai kaip jis ją prižiūri.

MindaugasB

Senos masinos buvo tikrai geros masinos (y)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

RDeEsser

Citata iš: Priest Įrašytas Gegužė 23, 2011, 21:06:28 PM
Abu guoliai pakeisti i originalius :)
Kažkaip įdomu pasidarė kas yra originalus guolis  :think:
E

PGiedrius

Na mano priusas tai "magistralinis  :) kroviniu neveze , o ir kokiu 50% visos ridos prasuko marsrutu vilnius-klaipeda ir vilnius-varsuva  ;) tik vat tepalus jau paskutiniu metu pamego, atsirado poreikis dapilt (keiciu kas 12-15 tukstanciu, ) pildavau liqui moly 5w30, dabar pradejau pilti eneos 5w40, tai nuo keitimo iki keitimo papildyti nebereikia.

Citata iš: Priest Įrašytas Birželis 07, 2016, 22:32:37 PM
O aš nuvažiuoju kilometrais nedaug, bet sudėtingais keliais. Ten geriau defenderio reikėtų, o aš ten lendu su priusu  (!?)
Ant detalių netaupau. Barška ir keičiam, atėjo aptarnavimui laikas, darom. Man automobilis turi būti visą laiką tvarkingas.
Labai detales ėda purvas. Originalūs diskai labai rūdija. Ratų guoliai tai liga. Daug kam per garantinį jau pakeisdavo. Pakeičiau originaliais, parėjo po 2 metų.  (wow) Tada dėjau ne originalius. Galinių amortikų spyruoklės buvo lūžusios tai keičiau tuo pačiu ir amortizatorius. Priekinio reikėjo amortizatoriaus tuo pačiu pakeitė ir atraminius ir spyruokles. Darbo vis tiek tiek pat. Visumoje tai labai patenkintas automobiliu  :-)
Net nesitikėjau, kiek jis pernešti gali.

Priest

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Birželis 08, 2016, 07:22:52 AM
Kažkaip įdomu pasidarė kas yra originalus guolis  :think:
Gal ne taip išsireiškiau. Originalius skaitau pirktus toyotoje ten ir keistus.

Jonasa

Kas galetu but, po prius vairu uz skydelio, stuksi kazkas, paziurejau pro apacia, kad kazkoks baltas apvalus, plastikinis kaip dengtelio formos detale, stuksi ir juda pagal ta stuksejima? Lyg praslystu ar kazkas pns...

Tiesa dar pries menesi radau ant kilimelio varzteli iskrytusi is kazkur, gal tai kazkaip susije..

PGiedrius

Kada stuksi, kai spaudi spabdziu pedala?

Citata iš: Pantalonas Įrašytas Birželis 29, 2016, 20:36:28 PM
Kas galetu but, po prius vairu uz skydelio, stuksi kazkas, paziurejau pro apacia, kad kazkoks baltas apvalus, plastikinis kaip dengtelio formos detale, stuksi ir juda pagal ta stuksejima? Lyg praslystu ar kazkas pns...

Tiesa dar pries menesi radau ant kilimelio varzteli iskrytusi is kazkur, gal tai kazkaip susije..

Jonasa

Citata iš: PGiedrius Įrašytas Birželis 30, 2016, 15:30:07 PM
Kada stuksi, kai spaudi spabdziu pedala?

Ne tiesiog stuksi savaime, nesvarbu ar spaudi ar suki varai. Kai uzvedi pradzioje nestuksi, bet po kokiu 3-5min pradeda.

PGiedrius

Tas garsas?
https://www.youtube.com/watch?v=B_EsSIvkeY8

Citata iš: Pantalonas Įrašytas Birželis 30, 2016, 20:25:51 PM
Ne tiesiog stuksi savaime, nesvarbu ar spaudi ar suki varai. Kai uzvedi pradzioje nestuksi, bet po kokiu 3-5min pradeda.

Jonasa

Ne nesitas garsas, pas mane toks labiau ryskus garsas, kaip koks kalimas, pats gal irasysiu ta garsa ir parodysiu.

PGiedrius

Tada sitas, ten daugiau nera kam garsus skleist

Citata iš: Pantalonas Įrašytas Liepa 01, 2016, 09:48:46 AM
Ne nesitas garsas, pas mane toks labiau ryskus garsas, kaip koks kalimas, pats gal irasysiu ta garsa ir parodysiu.

Jonasa

Citata iš: PGiedrius Įrašytas Liepa 01, 2016, 14:09:37 PM
Tada sitas, ten daugiau nera kam garsus skleist

Ta pati video numetei, siaip ten kazkas buvo su kondicionierium, savaime susitvarke (kolkas)

Exezz

Sveiki, prieš 3 dienas nupirkau auto 2004 galo. Iš pradžių buvo viskas tvarkoje, viso nuvažiavau apie 250km. Vakar po neilgo pasivažinėjimo stabtelėjus užsidegė visas komplektas su trikampiu, įsujungė avarinis režimas, verta paminėti, kad tuo metu baterija rodė tik 2 padalas, nes buvo lėtai važiuota elektra, po kiek laiko liko tik trikampis su check engine. Baterija tuo metu krauna, net iki 100% nuokalnėj įkrovė, akumas 14V rodo. Po nakties vis dar dega. Kas gali būti? Kas nors esat susidūrę? Gal patartumėt kam geriausia vežti? Ar nežaisti ir vežti į Tokvilą? Vilnius

MindaugasB

Nuvaziuok, padarys diagnostika ir suzinosi kur beda. Tokvila, Mototoja - skirtumas mazas, gal tik kainoje.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Exezz

Na ką gi, nuvežiau į paprastą servisą, pajungė, žinutė aiški - replace hybrid battery. Aš įtariau, kad gali taip būti, nes labai greitai įsikraudavo ir išsikraudavo. Mąstau dabar ar tikrai šabakšt ar gali būti dar dėl ko nors kito tokia žinutė? Kokios maždaug šrotuose orientacinės kainos? Gal kan yra tekę keisti? Spėju į Toyota nebeverta važiuoti, nes turiu dar laiką 5dieniui rezervavęs. Kaip manot?