Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Birželis 19, 2017, 07:02:54 AM
https://launchtechusa.com/easydiag2plus/

Tik aš truputi "patobulinta" versija naudoju tai veikia pas mane pro aplikacija :)

O pacio adapterio softa naijinai i PRO versija? Ar tik palikacija naudoji?
Dabar geriau pirkti GOLO M-Diag versija launch. Sitie seni geltini brokuota paskutine partija isleista. Ir gamyba ju nutraukta.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Birželis 19, 2017, 09:05:53 AM
O pacio adapterio softa naijinai i PRO versija? Ar tik palikacija naudoji?
Dabar geriau pirkti GOLO M-Diag versija launch. Sitie seni geltini brokuota paskutine partija isleista. Ir gamyba ju nutraukta.
Naujinti jo neįmanoma į pro, tik "apeiti", aš naudoju dabar x-pro aplikacija su visų automobilių modelių palaikymu kaip ir jų "native" įrenginių, bet ant planšetės, su GOLO šiek tiek sudėtingiau "atrakinti", kad veiktų visi auto :)
Na mano kol veikia nieko nekeisiu :)

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Birželis 19, 2017, 10:00:15 AM
Naujinti jo neįmanoma į pro, tik "apeiti", aš naudoju dabar x-pro aplikacija su visų automobilių modelių palaikymu kaip ir jų "native" įrenginių, bet ant planšetės, su GOLO šiek tiek sudėtingiau "atrakinti", kad veiktų visi auto :)
Na mano kol veikia nieko nekeisiu :)
Tikrai galima isirasyti firmware nuo PRO, Sau taip ir padariau.Su PRO firmware greiciau veikia komunikacija su masina. Skanavimas pagal VIN veikia? Nuspaudi surasti masina, ir adapteris automatiskai suranda pagal VIN masina.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Birželis 19, 2017, 15:35:15 PM
Tikrai galima isirasyti firmware nuo PRO, Sau taip ir padariau.Su PRO firmware greiciau veikia komunikacija su masina. Skanavimas pagal VIN veikia? Nuspaudi surasti masina, ir adapteris automatiskai suranda pagal VIN masina.
Na, o tu galvoji kaip aš matau visus modelius? Negi už visus po 30€ sumokėjau... ;)

Vaiduleko

Sveiki turiu beda, :( zodziu turiu Toyota prius 2007m viskas buvo gerai su pulteliu galima buvo uzrakinti ne raktu bet paspaudus ant rankenos mygtuka, uzkurti taip pat be ranto ikisimo i spyna, buvo patogu galejau sau laikyti rankineje ir nesukti galvos. Bet stai viena diena eme ir kazkas atsitiko nebeatsidaro ir nebeuzsirakina paspaudus duru rankena. :( gal kas zinot kame beda, netikiu kad tai pstaiga baterija nusedo, man daugiau atrodo kad kazkas gal prispaudaliota, nes vaikas megsta pasedeti prie vairo. Zodziu pultas veikia bet be pulto negaliu nei uzkurti nei uzrakinti

slashas

Citata iš: Vaiduleko Įrašytas Liepa 19, 2017, 16:32:30 PM
Sveiki turiu beda, :( zodziu turiu Toyota prius 2007m viskas buvo gerai su pulteliu galima buvo uzrakinti ne raktu bet paspaudus ant rankenos mygtuka, uzkurti taip pat be ranto ikisimo i spyna, buvo patogu galejau sau laikyti rankineje ir nesukti galvos. Bet stai viena diena eme ir kazkas atsitiko nebeatsidaro ir nebeuzsirakina paspaudus duru rankena. :( gal kas zinot kame beda, netikiu kad tai pstaiga baterija nusedo, man daugiau atrodo kad kazkas gal prispaudaliota, nes vaikas megsta pasedeti prie vairo. Zodziu pultas veikia bet be pulto negaliu nei uzkurti nei uzrakinti
Po vairu yra mygtukas kuris išjungia beraktę sistemą, pažiūrėk ar jis neįjungtas ;)

Vaiduleko

Didelis aciu :) istikro buvo paspaustas. Dabar vel viskas veikia :)

slashas

Citata iš: Vaiduleko Įrašytas Liepa 20, 2017, 08:56:17 AM
Didelis aciu :) istikro buvo paspaustas. Dabar vel viskas veikia :)
Nėr už ką, tą mygtuką naudokite kai išvykstate atostogų ir ilgai automobilio nenaudosite, nes pakankamai greitai ta beraktė sistema mažąjį akumuliatorių sodina.

Egis2234

Sveiki, turiu problema su prius 2005. Liekant kuro 2 padalom pradeda gesti ir purtytis variklis. Užpili kuro vel viskas gerai. Neseniai ant keturiu padalu tas pats nutiko. Užsidega trikampis sauktukas ir vaziuoja tik ant akumo. Užpylus kuro vel viskas ok. Kas gali but? Gal susiduret su tuom

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Egis2234

Sveiki. Visa siurbly buvau išsitraukes. Viskas ok

bioparo

slashas

Citata iš: Egis2234 Įrašytas Rugpjūtis 26, 2017, 08:56:03 AM
Sveiki. Visa siurbly buvau išsitraukes. Viskas ok
Įdomu ar kompas rodo kuro lygį, būtų įdomu pažiūrėti kiek litrų rodo kai dvi padalos.

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 26, 2017, 17:40:09 PM
Įdomu ar kompas rodo kuro lygį, būtų įdomu pažiūrėti kiek litrų rodo kai dvi padalos.
Cia gi Toyota, nieko nerodo ten :) VAG tai rodo.

Egis2234

Diagnostika rodo klaida bet tik, kad nepaduoda kuro. O del to gali buti lb daug priežasciu.