Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis29

Sveiki klausimelis vyrukai Prius ekspertai ;) turetojai; pas mane kartais pastebiu kad dureliu sensorius kai dregme pakyla ir pan ne visad nori veikt nereaguoja i ranka nors raktas salia kiseneje buna kaip visad? kame reples galetu but? tenka kartais rakta traukt is kisenes ir su juo atrakineti? any idea kas cia galetu but gal kas esat susidure su panasia problema? Jeigu kazkur jau buvo toks klausimas atsiprasau

bioparo

Pas mane buna, kad jei raktas telefonas salia viens kito tai irgi streikuoja, tai vienoj kisenei raktas kitom mob, tada man gerai veikia, isbandyk taip.

slashas

Citata iš: Kestutis29 Įrašytas Lapkritis 21, 2017, 10:23:42 AM
Sveiki klausimelis vyrukai Prius ekspertai ;) turetojai; pas mane kartais pastebiu kad dureliu sensorius kai dregme pakyla ir pan ne visad nori veikt nereaguoja i ranka nors raktas salia kiseneje buna kaip visad? kame reples galetu but? tenka kartais rakta traukt is kisenes ir su juo atrakineti? any idea kas cia galetu but gal kas esat susidure su panasia problema? Jeigu kazkur jau buvo toks klausimas atsiprasau
Baterija rakte keitei nors kartą?

Kestutis29

Citata iš: bioparo Įrašytas Lapkritis 21, 2017, 12:20:17 PM
Pas mane buna, kad jei raktas telefonas salia viens kito tai irgi streikuoja, tai vienoj kisenei raktas kitom mob, tada man gerai veikia, isbandyk taip.

raktas virsutineje striukes kiseneje, telefonas apatineje kelniu, ne tame esme manau bet aciu.

Kestutis29

Citata iš: Kestutis29 Įrašytas Lapkritis 22, 2017, 08:36:43 AM
raktas virsutineje striukes kiseneje, telefonas apatineje kelniu, ne tame esme manau bet aciu.

slashas lyg ir pakeite tas perekupas kai masina pardavinejo nezinau bet tiksliai, bet turiu omenyje kad i ranka nereaguoja dureles, siaip jeigu issitraukiu ta "rakta-pulteli" ji pamaigius atsirakina nera taip kad reik kist rakta kaip i duris ir rakint, sakai nuo to pultelio baterijos ir gali priklausyt tas visas masinos reagavimas i ranka? sorry as zalias jeigu ka

LM

"Kam tas raktas jeigu replės yra..?" :smoke: :D
Panašiai ir man nutinka, bet pasisukioji, pasikraipai ir suveikia iš 2 karto... :think:
Bet priešingas šposas buvo, kai su žmona į krautuvę atvažiavom, ją išleidau arčiau ir turėjau prisiparkuoti kažkur susradęs vietukę. Ji išlipo ir krepšį su raktu nusinešė  (wow), sistema sucypė bet aš kažkokiu stebuklingu būdu spėjau pastatyti auto (be raktų) ir neužgesau... (H-) atstumas nuo brangiosios (su raktu) buvo apie 10-15m. Dėkinga gal situacija buvo nes aš priparkavau prie parduotuvės sienos už kurios sau linskmai žingsniavo "raktas"  :think: :D

Bemsas

Tai raktas reikalingas tik uzvedimui masinos. Jei masina uzvesta, be rakto gali vazioti tol, kol neuzgesinsi jos. Kai kuriose modeliose galima net uzgesinti masina ir uzvesti, tik negalima atidarineti vairuotoju duru, nes tada vel prasys rakto.

slashas

Citata iš: Kestutis29 Įrašytas Lapkritis 22, 2017, 08:38:22 AM
slashas lyg ir pakeite tas perekupas kai masina pardavinejo nezinau bet tiksliai, bet turiu omenyje kad i ranka nereaguoja dureles, siaip jeigu issitraukiu ta "rakta-pulteli" ji pamaigius atsirakina nera taip kad reik kist rakta kaip i duris ir rakint, sakai nuo to pultelio baterijos ir gali priklausyt tas visas masinos reagavimas i ranka? sorry as zalias jeigu ka
Beraktė sistema yra priklausoma nuo rakto signalo, jei baterija jau sena, signalas irgi silpnesnis, man buvo, kad priėjus net neatsirakindavo, tekdavo vos ne toje pačioje rankoje laikant raktą rankenėlę traukti, pakeitus baterija automobilis jau tave mato už kelių metrų, galimą tai patikrinti palikus salono apšvietimą ant auto, tada dar tik artėjant prie auto ji jau užsidega.

LM

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 22, 2017, 08:47:01 AM
Tai raktas reikalingas tik uzvedimui masinos. Jei masina uzvesta, be rakto gali vazioti tol, kol neuzgesinsi jos. Kai kuriose modeliose galima net uzgesinti masina ir uzvesti, tik negalima atidarineti vairuotoju duru, nes tada vel prasys rakto.
:think: štai kaip...
Reiks pamėgint.
Žiemą užvedžiau, palikau ant P ir išlipau langų pavalyt, raktas kišenėj - pradėjo cypti, bet neužgeso. Aš aplink auto apėjau. Kitą kartą palikau raktą, išlipau, jokio cypimo.

Bemsas

Citata iš: LM Įrašytas Lapkritis 22, 2017, 10:29:49 AM
:think: štai kaip...
Reiks pamėgint.
Žiemą užvedžiau, palikau ant P ir išlipau langų pavalyt, raktas kišenėj - pradėjo cypti, bet neužgeso. Aš aplink auto apėjau. Kitą kartą palikau raktą, išlipau, jokio cypimo.

Pagal EU reikalavimus, masina be rakto negali uzgesti. Taip pat draudziama montuoti sistemas (anksciau populiarios sistemos nuo uzgrobimo), kurios gali uzgesinti vaziojancia masina. Cia padaryta del saugumo. Pvz vaziojant sesta baterija pulte ir masina uzgesta pvz lenkiant.......

LM

:smoke:
Tai kol aš gremžiu sau ramiai langus, atėjęs piktavalis gali sėsti ir nuvažiuoti... :goodboy:  :-{

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Lapkritis 22, 2017, 14:01:42 PM
:smoke:
Tai kol aš gremžiu sau ramiai langus, atėjęs piktavalis gali sėsti ir nuvažiuoti... :goodboy:  :-{
Taip, arba kol vaikštai po prekybos centrą su retransliatoriumi užvesti ir nuvažiuoti ;)

LM

:think:  :D
Neee, nu čia visai blogis...
O tai "neklaužados" mano raktą valdo nors aš krautuvėj už kelių dešimčių metrų?  :think:
O tai gal kokią galima kontracepsiją panaudot nuo "neklaužadų"  :think: :smoke:
Atjungti beraktę ar papildomą signalizaciją įrengti..?

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Lapkritis 22, 2017, 17:11:39 PM
:think:  :D
Neee, nu čia visai blogis...
O tai "neklaužados" mano raktą valdo nors aš krautuvėj už kelių dešimčių metrų?  :think:
O tai gal kokią galima kontracepsiją panaudot nuo "neklaužadų"  :think: :smoke:
Atjungti beraktę ar papildomą signalizaciją įrengti..?
Arba įsidėti į tokį dėklą Wireless Car Key Signal Blocker Security Case, Defend Fob RFID Signal Booster and GPS Tracker Shielding Radiation Bag, Smartkey Keyless Entry Anti-theft Locking Jammer Pouch With ID Card Protector (Black) https://www.amazon.co.uk/dp/B076K13PV7/ref=cm_sw_r_cp_api_QMBfAbKXTDFYR

Gmc

Supraskit, kad nuvaryti mašiną su retransliatorium yra labai paprasta :)
Pilnas youtube rusų video apie tai :)
Pvz:
https://www.youtube.com/watch?v=3-FM63JdNQ8