Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Tas genys po kapotu normalu ir ten ne spaudimas, o vakuumas, juk variklis pas mus ne pastoviai dirba ir nėra iš kur stabdžių stiprintuvui vakuumo gauti.
Susipažinimui su geniu :)

Henris

Tai ar teisingai suprantu, kad 12v akumas pries lendant prie stabdziu darbuotis atjungiamas tam, kad genys nesuveiktu netyciom? :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

cia pries tai jau klausiau, bet ir toj instrukcijoj neuzmaciau, ar cilindriuka galima tiesiog istumti ar reikia sukti pagal laikrodzio rodykle, kad sukist i suporta atgal?
Aciu.

Henris

ir kaip ikelti foto i sia tema :) ble visiskas luzeris jauciuosi :)

LM

Oho vyrukai neblogai pavaret "ant rankinio"  :think:
:D Henri ar dingo ta problema del kurios cia kilo tas kipisas  :smoke:?
Ar buvai pas maistra? Manau gali atjungti gali ir beatjungti 12V akuma. Atjungus niekas nesutrinka ir neisireguliuoja , na radija laikrodis. Kas tau sake kad viskas isiprogramuoja?
Telefono intaliacija net lieka po keliu paru laikymo atjingus 12V akuma. Visko buna ir su meistrais bet save gerbiantis meistras neisizeis del pastabu ir turi ismanyti ka daro arba pasakyti kad as sito darbo tau nepadarysiu ir pns.
Tik nezinau ka toliau galvoti apie kitus remontus jeigu negali isvalyti stabdziu nuo rudziu. :-{
Per daug giliniesi gal ir pergyveni  :think:.
P.s. foto ikeli per papildomus nustatymus, ispleti meniu.

LM

Vos nepramiegojau Pruso technikines.
Paskutiniu momentu suszgribau zenklo apsvietimo lemputes.
Per 2 metus ir 50 t.km. keiciau rato guoli, gal 4 lemputes. Bet teko keisti baterijos viena moduli. :think:
Techikine Prusas praejo be jokiu pastabu nuvaziuota 294000 km.  (h)

Deftas

Sveiki,

Su tokia problema susidūriau, užsidegė ABS ! ir BRAKE. Stabdyme niekas nepakito viskas ok. Kartais pavažiavus kiek ir perkurus užgesta, kolkas diagnostikos dar nepavyko padaryt, gal kam panašiai yra buvę, ir pavyko išspręst?  Prius 2005m

Baterijai metai laiko, kuriant 12,3 > 11,5 > 14,1. lyg ok.
Stabdžių skystis - OK.

Dėkui

Henris

LM, pas meistra uzsirases pirmadieni, visa instrukcija jam padiktuosiu. Pirmas klausimas is manes bus jam ar yra kada susidures su Toyota hibridais. Manau, kad akuma tikrai atsijungsim, jei rasim reles abs po kapotu ir jas isimsim. Man idomu siaip kas ten trinasi tam galiniam rate, yra ant disko tokie taskiukai ar ten rudys ar kazkokios dervos, fig znajet. Manau, kad jos ten ir trinasi, bet nenoriu but ekstrasensas, todel viskas paaiskes bent jau rata nusiemus. Blogiausia yra tai, kad nevelnio nesimato, kas darosi vidineje puseje disko, del tos apsaugines skardos, ten kad ji liestusi mazai sansu, nes atstumas apie cm, bet neuztenka to atstumo, kad ivertint situacija nenusiemus disko.

slashas

Trinasi tau apsauga vidinė kuri dengia rankinio stabdžio kaladėles esančias disko viduje ;)

Henris

Na as viena eksperimenta padariau, pravaziavau keliasdesimt metru praktiskai stabdziu pedalo nelietes islipau, pridejau pirstus prie galinio disko saltas, isedau ta pati atstuma uztraukes rankini pravaiavau, islipau prilieciau diskas siltas ir matosi, kad po raninio panaudojimo tos rudziu demeles tokios deformuotos. Is to sprendziu, kad pas mane ne atskiros rankinio kaladeles disko viduje, o ant rankinio trosas tas pacias darbines kaladeles spaudzia. Pas prius kiek suprantu atskiros rankinio kaladeles yra, kaip rasai disko viduje. Bet po mano padaryto, kad ir primityvaus eksperimento, del rankinio suabejojau, kad yra atskiros kalades disko viduj. Na bet nenoriu cia nusisneket, nusiardys ir pamatys, kaip ten kas :)

slashas

Henris

aciu uz kodus, tik paziurejau, kad ten OEM kodai 2005 m prius, pas mane Auris 2015 m, ar nebus per 10 metu kas pasikeite stabdziu sistemoj?

slashas

Citata iš: Henris Įrašytas Rugsėjis 30, 2018, 16:14:08 PM
aciu uz kodus, tik paziurejau, kad ten OEM kodai 2005 m prius, pas mane Auris 2015 m, ar nebus per 10 metu kas pasikeite stabdziu sistemoj?
Tai ką auris veikia priusų temoje? :D

Henris

tiesiog pries norint suzinoti del tu rato trinimosi garso, daviau paieska ir mane numete i sia tema, tai ja ir pratesiau.