Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

Kur laikai pulteli? Man buna jeigu vienoje kiseneje su telefonu laikau irgi kazkodel nemato rakteliu. Dar jeigu kokiam krepsi irgi gali taip buti.

bioparo

Jo ta zinau, jei kartu su mob tai nemato, kazkur kompe turiu lietuviska manuala priuso pasiskaitysiu aiskiau del ko cia pradejo, uzsale dureles buvo kelias dienas rakinau is vidaus, gal uzdurniavo kazkas

Mantas232

Prašau patarimo - nutirpo keliukas prie namų ir neužmaćiau duobės, tai dabar traukia į šoną. Ką daryt ? Suvedimą ? Kur Vilniuj ?

LM

Pirma nuvaziuok pas padangu montuotojus. Gali buti sulenkei ratlanki gal ir padanga sugadinai. Jeigu ten viskas tvarkoje tada varai pas vaziuokles meisterius.

Venza

Ratlankis ar padanga i sona netraukia.Pazeista vaziuokle.Galejo vairo trauke linkt arba sake.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

LM

Jeigu sulenke ratlanki gali leisti pro krasta padanga ora. Kai mazai oro atsiras ir traukimas i sona.
Mano tokia legenda... :think: ;)

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Vasaris 28, 2019, 10:10:51 AM
Jeigu sulenke ratlanki gali leisti pro krasta padanga ora. Kai mazai oro atsiras ir traukimas i sona.
Mano tokia legenda... :think: ;)
Jei priuso originalus ratlankis, tai jis nelinksta, o tik lūžta, nes iš magnio lydinio yra ;)

bioparo

RamasZavi

Citata iš: Mantas232 Įrašytas Vasaris 27, 2019, 20:31:30 PM
Prašau patarimo - nutirpo keliukas prie namų ir neužmaćiau duobės, tai dabar traukia į šoną. Ką daryt ? Suvedimą ? Kur Vilniuj ?

Žmona buvo į bortą kalus. Po suvedimo susitvarkė visi traukimai. Tvarkėm čia: https://toptis.lt/automobiliu-remontas/vaziuokles-remontas/suvedimas/

Laimonas1

Sveiki, susiduriau su tokia problema susukant vaira koki 90% ant posukio ir pagazavus priekije sutarska, jei leciau ir tolygiai gaza laikai viskas gerai, gal kas turejo toki gedima ir padetu issiaiskinti kas ten tarska😄

slashas

Citata iš: Laimonas1 Įrašytas Kovas 10, 2019, 09:51:00 AM
Sveiki, susiduriau su tokia problema susukant vaira koki 90% ant posukio ir pagazavus priekije sutarska, jei leciau ir tolygiai gaza laikai viskas gerai, gal kas turejo toki gedima ir padetu issiaiskinti kas ten tarska????
Sutraška per nelygumus, jei taip tai čia toks specifinis amortizatoriaus garsas, pas mane tas traškesys tik judant lėtai per nelygumą ir sukant į posūkį. Jei visada tai turbūt granatos.

Laimonas1

Nesvarbu koks kelias vienodai tarska, reikes patikrinti granatas (y)

Laimonas1

slashas

Laimonas1